xenopus פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 מתוחים? עצבניים? חסרי סבלנות? ברוכים הבאים למועדון. מאות טייסים וירטואלים יושבים וקוססים ציפורניים. כמו נרקומנים שרק מחכים למנה. כמו רעבים שקיבלו מנה ומיד רוצים עוד אחת. PMDG לוקחים את הזמן ואולי יפסידו מכך בסופו של דבר. הם לא ממש עומדים באף הבטחה שלהם. לפני שבועיים הם הודיעו ששבוע הבא (כלומר לפני שבוע) הם יפרסמו עוד סט תמונות, הפעם של המודל החיצוני. עבר הזמן, הם התנצלו הבטיחו שבשבוע הבא (האחרון) וגם אז זה לא קרה. מסתתרים מאחורי אימרות כמו "אנו רוצים לתת לכם את זה בלי תקלות שידרשו PATCH" רובנו כבר לא קונים את זה. כל מוצר טוב, מושקע ככל שיהיה, יתגלו בו תקלות וידרש PATCH, אין בזה שום בושה. אך עם זמני פיתוח שמתקרבים לאלה של מטוסים אמיתיים, PMDG ממש מושכים אותנו באף. אבל אנחנו מצידנו, מוכנים להימשך באף, מורטים את שערותינו ומנסים לשאוב כל טיפה של אינפורמציה. אני בטוח ש PMDG לא יאכזבו אותנו בסוף ויצא להם מוצר א-א. אני לא אתפלא אם LDS יוציאו את ה- 757 לפני ש- PMDG יספיקו להוציא את ה- 747 אבל עוד חזון למועד. ובנתיים, אפשר להוסיף את ה- BANNER שלהם מתחת לשם ואפילו לקנות את המודל של ה- 747 שלהם, תוצרת חברת המודלים Pacific Miniautres שמייצרת את המודלים עבור חברות התעופה (אגב, מחיר המודל השולחני רק 234$, זו הנחה של 30$ אז לרוץ לרוץ לרוץ.). טוב, למי שלא בודק את האתר שלהם יום יום, תעקבו אחרי ה- SERVINFO, אם פתאום חזרה המלכה (747-400) ובגדול לככב בשחקים, אתם יכולים לנחש ש- PMDG סיפקו לנו את המוצר סוף סוף. להשמע. :roll:
alon_a פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 הם באמת מאכזבים אני לפחות 3 או 4 פעמים ביום מסתכל בפורום שלהם ומחכה לסימן התמונות שהם שיחררו ב17 לאפריל כמעט גרמו לי לבכות :cry: אני לא רוצה אבל אני מתחיל לחשוב שנחכה עוד הרבה זמן ויצאו המון מטוסים לפני ה747 שלנו והתירוצים שלהם לא רק שלא קונים אותי הם כבר ממש נהיים דביליים וממש ממש לא משכנעים כמו שאמרת בסוף הם יצטרכו להכין SP בכל מקרה וכמו שהם מורחים את הזמן הם יסבלו מזה בסופו של דבר למרות שממני אני בטוח שהם יראו את ה40 דולר האלה ובאמת ברוכים הבאים למועדון
Itai Ganor פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 יש גם תפרויקט של הMD-11 אבל אני מאמין שהם לא יישמו אותו.
אורח פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 אנשים, אתם לא יודעים איזה בעיות יש להם ואין לכם את היכולת לשפוט. כן, זה מעצבן. מאוד. אבל כמי שעובד בחברת תוכנה אני יכול לספר לכם שיש באגים שהם חוסמים את שיחרור המוצר. אולי יש באג שגורם לקריסה עם פעולות מסויימות (למשל עם בחירת מצב שמויים ב-FMC)? איך אתם יכולים לקבוע מה משמעות התירוצים שלהם?
xenopus פורסם מאי 10, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 10, 2005 שוב שלום, קשה באמת לשפוט, אבל צריך לזכור שזו חברת תוכנה המהווה עסק צדדי לקבוצה איכותית של אנשים שעובדים בעבודות אחרות. אני לא מרחם עליהם, להפך, אני מקנא, הן ביכולת להוציא מוצרים כאלה תחת ידיהם והן בסכום הנאה שהם ישלשלו לכיסם כשיתחילו למכור. הביקורת שלי היא אחת והיא על המתח באויר. אולי היה שווה לא לפרסם כל כך מוקדם את הפרוייקט או מאידך לשתף יותר את הקהל הנאמן בשלב הפיתוח הנוכחי ועל איזה בעיות הם עובדים. ככה הייתה יותר תחושה של שותפות בתינוק שהולך להיוולד ופחות עצבים. הארנק שלי מחכה.
Itay Zecharia פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 אם המלכה הולכת להיות כמו הנסיך הקטן (ה-737) עם אותם רמת פריימים, אני אחשוב עשר פעמים אם לרכוש או לא. אני חשבתי שבעית הפריימים קיימת אצלי בלבד, והרגע שהתקנתי את הLEVEL D ראיתי שהבעיה היא בPMDG ולא בשום אף מטוס אחר. ועכשיו לדילמה השניה, רק אני מקבל פריימים נמוכים עם הנסיך הקטן?
matan פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 אם המלכה הולכת להיות כמו הנסיך הקטן (ה-737) עם אותם רמת פריימים, אני אחשוב עשר פעמים אם לרכוש או לא.אני חשבתי שבעית הפריימים קיימת אצלי בלבד, והרגע שהתקנתי את הLEVEL D ראיתי שהבעיה היא בPMDG ולא בשום אף מטוס אחר. ועכשיו לדילמה השניה, רק אני מקבל פריימים נמוכים עם הנסיך הקטן? ללא שום ספק,הבעיה היא או עקב בגלל שקובץ ההתקנה שלך מעט פגום(למקרה שלא רכשת חוקית)בכל מקרה אצלי זה הכל חוקי וקנוי ויהיה לי מפרט מעבד2.4 זיכרון 512 ואותו כרטיס מסך כמו שלך וממש לא היה לי בעיה,לאחר מכן שידרגתי את המעבד ך3.0 וזיכרון חדש ל1024,ולא היה לי שום בעיה היו ליפ ריימים חלקים,ועוד יותר עם החלפת הכ.מסך אבל בכל מקרה משהוא אצלך לא בסדר,וייתכן שהבעיה זה פירמוט עד כמה שזה מייגע :shock:
Ilan Cohen פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 אם המלכה הולכת להיות כמו הנסיך הקטן (ה-737) עם אותם רמת פריימים, אני אחשוב עשר פעמים אם לרכוש או לא.אני חשבתי שבעית הפריימים קיימת אצלי בלבד, והרגע שהתקנתי את הLEVEL D ראיתי שהבעיה היא בPMDG ולא בשום אף מטוס אחר. ועכשיו לדילמה השניה, רק אני מקבל פריימים נמוכים עם הנסיך הקטן? ללא שום ספק,הבעיה היא או עקב בגלל שקובץ ההתקנה שלך מעט פגום(למקרה שלא רכשת חוקית)בכל מקרה אצלי זה הכל חוקי וקנוי ויהיה לי מפרט מעבד2.4 זיכרון 512 ואותו כרטיס מסך כמו שלך וממש לא היה לי בעיה,לאחר מכן שידרגתי את המעבד ך3.0 וזיכרון חדש ל1024,ולא היה לי שום בעיה היו ליפ ריימים חלקים,ועוד יותר עם החלפת הכ.מסך אבל בכל מקרה משהוא אצלך לא בסדר,וייתכן שהבעיה זה פירמוט עד כמה שזה מייגע :shock: מתן ההערות שלך לא במקום.
Almog Atar פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 אני מקבל פריימים יותר טובים עם הPMDG מאשר עם הLDS
Ilan Jonas פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 אני מצפה לאוירון הזה אבל לא להוט אליו - PMDG מתעקשי לא לאפשר תמיכה לקוקפיט ביתי וזה כמעט פוסל אותם על הסף. כמעט, משום שהם עדיין תומכים בMCP שלי, וזה בכל זאת מאפשר לי לטוס באוירון הנוכחי שלהם, אבל בוודאי לא לבנות סביבו קוקפיט. טוב שיש LDS :wink:
matan פורסם מאי 10, 2005 דיווח פורסם מאי 10, 2005 אם המלכה הולכת להיות כמו הנסיך הקטן (ה-737) עם אותם רמת פריימים, אני אחשוב עשר פעמים אם לרכוש או לא.אני חשבתי שבעית הפריימים קיימת אצלי בלבד, והרגע שהתקנתי את הLEVEL D ראיתי שהבעיה היא בPMDG ולא בשום אף מטוס אחר. ועכשיו לדילמה השניה, רק אני מקבל פריימים נמוכים עם הנסיך הקטן? ללא שום ספק,הבעיה היא או עקב בגלל שקובץ ההתקנה שלך מעט פגום(למקרה שלא רכשת חוקית)בכל מקרה אצלי זה הכל חוקי וקנוי ויהיה לי מפרט מעבד2.4 זיכרון 512 ואותו כרטיס מסך כמו שלך וממש לא היה לי בעיה,לאחר מכן שידרגתי את המעבד ך3.0 וזיכרון חדש ל1024,ולא היה לי שום בעיה היו ליפ ריימים חלקים,ועוד יותר עם החלפת הכ.מסך אבל בכל מקרה משהוא אצלך לא בסדר,וייתכן שהבעיה זה פירמוט עד כמה שזה מייגע :shock: מתן ההערות שלך לא במקום. אילן אני קודפ כל מתנצל אם עשיתי משהוא לא בסדר.אבל רק רציתי לעזור,אשמח אם תסביר למה זה לא במקום. אולי בגלל שרשמתי אם הגירסה היא חוקית או לא? בכל מקרה מצטער.
Itay Zecharia פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 אם המלכה הולכת להיות כמו הנסיך הקטן (ה-737) עם אותם רמת פריימים, אני אחשוב עשר פעמים אם לרכוש או לא.אני חשבתי שבעית הפריימים קיימת אצלי בלבד, והרגע שהתקנתי את הLEVEL D ראיתי שהבעיה היא בPMDG ולא בשום אף מטוס אחר. ועכשיו לדילמה השניה, רק אני מקבל פריימים נמוכים עם הנסיך הקטן? ללא שום ספק,הבעיה היא או עקב בגלל שקובץ ההתקנה שלך מעט פגום(למקרה שלא רכשת חוקית)בכל מקרה אצלי זה הכל חוקי וקנוי ויהיה לי מפרט מעבד2.4 זיכרון 512 ואותו כרטיס מסך כמו שלך וממש לא היה לי בעיה,לאחר מכן שידרגתי את המעבד ך3.0 וזיכרון חדש ל1024,ולא היה לי שום בעיה היו ליפ ריימים חלקים,ועוד יותר עם החלפת הכ.מסך אבל בכל מקרה משהוא אצלך לא בסדר,וייתכן שהבעיה זה פירמוט עד כמה שזה מייגע :shock: מתן ההערות שלך לא במקום. אילן אני קודפ כל מתנצל אם עשיתי משהוא לא בסדר.אבל רק רציתי לעזור,אשמח אם תסביר למה זה לא במקום. אולי בגלל שרשמתי אם הגירסה היא חוקית או לא? בכל מקרה מצטער. אז איך אפשר לבדוק אם הקובץ פגום או לא?
אורח פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 איתי, היתה בעיה קשה של פריימים בגירא הראשונה שלו אבל עם הפאצ'ים זה השתפר פלאים. אתם בטוח שיש לך את הגירסא האחרונה?
Itay Zecharia פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 איתי, היתה בעיה קשה של פריימים בגירא הראשונה שלו אבל עם הפאצ'ים זה השתפר פלאים.אתם בטוח שיש לך את הגירסא האחרונה? אני משער שכן. יש דרך לבדוק זאת?