e_dor פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 שלום לכולם, חיל האוויר פירסם את פרטי הזמנים של המטס ואת המידע על הבסיסים שנפתחים (למרות שכבר העבירו לנו כאן מידע :wink: ) חג שמח לכולם ! http://www.iaf.org.il/Templates/ArtArch ... ocID=24059
Yahav Barzilay פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 תודה דור! אני אהיה מחר ברמת דוד.. אבל בלי מצלמה לצערי :cry: :cry: :cry:
oz פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 תודה דור!אני אהיה מחר ברמת דוד.. אבל בלי מצלמה לצערי :cry: :cry: :cry: אסור להכניס מצלמות גם אם תצליח להכניס לא יתנו לך לצלם
אבישי פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 אני הולך עכשיו לטכני..כמה זמן אני מחכה ליום הזה!חולה על המקום הזה!!
Yahav Barzilay פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 תודה דור!אני אהיה מחר ברמת דוד.. אבל בלי מצלמה לצערי :cry: :cry: :cry: אסור להכניס מצלמות גם אם תצליח להכניס לא יתנו לך לצלם נכון.. בגלל זה אמרתי שאני אהיה בלי מצלמה :roll:
רפאל פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 הלכתי למוזיאון חיל האוויר בחצרים,ראינו את הסטירמן ואת הצוקיות. אעלה לכאן תמונה של הצוקיות יותר מאוחר . הצוקיות ממש מדהים יש לי גם קטע ווידאו של הצוקיות.
אורח פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 אני הולך עכשיו לטכני..כמה זמן אני מחכה ליום הזה!חולה על המקום הזה!! אם אתה חולה על הטכני, כניראה שהאויר באזור והיתושים האמפיביים של בתי הזיקוק השפיעו עליך קשות. :roll:
Tzefa פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 אני הייתי בתל נוף.. היה נחמד מאוד.. במיוחד כל הקטעים עם הסייפן (מי שהיה יודע ) אמממ... הצוקיות היה ממש מדהים!! צילמתי המוןןןן , איך? כשהם הגיעו אני בדיוק יצאתי מהבסיס בכוונה כדי שאוכל לצלם... בקרוב אעלה את התמונות אבל הצוקיות לא עשו משהו מיוחד.. כאילו כמה בזים מעל המסלול וזה הכל.. לא עשו רול היפוכים וכאלה דברים...חבל נורא ציפתי לזה.. גם העשן היה רק לבן ולא צבעוני. לא נורא בתאחלס נורא נהנתי החג הזה. מחכה בקוצר רוח ליום חיל האויר בסביבות יולי .
Meitar Lugasi פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 גם אני הייתי וכשאני ראיתי את הצוקיות נשעתי כולי עור ברווז זה היה מדהים במיוחד כשפעם ראשונה אני רואה דבר כזה :shock:
Erez Savir פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 אני הייתי בתל נוף.. היה נחמד מאוד.. במיוחד כל הקטעים עם הסייפן (מי שהיה יודע )אמממ... הצוקיות היה ממש מדהים!! צילמתי המוןןןן , איך? כשהם הגיעו אני בדיוק יצאתי מהבסיס בכוונה כדי שאוכל לצלם... בקרוב אעלה את התמונות אבל הצוקיות לא עשו משהו מיוחד.. כאילו כמה בזים מעל המסלול וזה הכל.. לא עשו רול היפוכים וכאלה דברים...חבל נורא ציפתי לזה.. גם העשן היה רק לבן ולא צבעוני. לא נורא בתאחלס נורא נהנתי החג הזה. מחכה בקוצר רוח ליום חיל האויר בסביבות יולי . כול שנה הם סתם עושים באזים מה אתה חושב שזה תאנדרבירדס?
e_dor פורסם מאי 12, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 12, 2005 אני הייתי בתל נוף.. היה נחמד מאוד.. במיוחד כל הקטעים עם הסייפן (מי שהיה יודע )אמממ... הצוקיות היה ממש מדהים!! צילמתי המוןןןן , איך? כשהם הגיעו אני בדיוק יצאתי מהבסיס בכוונה כדי שאוכל לצלם... בקרוב אעלה את התמונות אבל הצוקיות לא עשו משהו מיוחד.. כאילו כמה בזים מעל המסלול וזה הכל.. לא עשו רול היפוכים וכאלה דברים...חבל נורא ציפתי לזה.. גם העשן היה רק לבן ולא צבעוני. לא נורא בתאחלס נורא נהנתי החג הזה. מחכה בקוצר רוח ליום חיל האויר בסביבות יולי . כול שנה הם סתם עושים באזים מה אתה חושב שזה תאנדרבירדס? לא מדוייק. עד לפני כ-3 שנים הם עשו מטס אדיר ויפייפה מעל העיר ת"א. גירדו את גגות הבתים - באמת משהו מהמם. אבל אז גם כל סוגי המטוסים של החיל עשו מטס מעל החוף ... בשנים האחרונות הפסיקה המסורת. נ.ב ביום חיל האויר יש עוד משהו שאני לא יודע עליו מלבד טקס הכנפיים ?
Tzefa פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 אני הייתי בתל נוף.. היה נחמד מאוד.. במיוחד כל הקטעים עם הסייפן (מי שהיה יודע )אמממ... הצוקיות היה ממש מדהים!! צילמתי המוןןןן , איך? כשהם הגיעו אני בדיוק יצאתי מהבסיס בכוונה כדי שאוכל לצלם... בקרוב אעלה את התמונות אבל הצוקיות לא עשו משהו מיוחד.. כאילו כמה בזים מעל המסלול וזה הכל.. לא עשו רול היפוכים וכאלה דברים...חבל נורא ציפתי לזה.. גם העשן היה רק לבן ולא צבעוני. לא נורא בתאחלס נורא נהנתי החג הזה. מחכה בקוצר רוח ליום חיל האויר בסביבות יולי . כול שנה הם סתם עושים באזים מה אתה חושב שזה תאנדרבירדס? לא מדוייק. עד לפני כ-3 שנים הם עשו מטס אדיר ויפייפה מעל העיר ת"א. גירדו את גגות הבתים - באמת משהו מהמם. אבל אז גם כל סוגי המטוסים של החיל עשו מטס מעל החוף ... בשנים האחרונות הפסיקה המסורת. נ.ב ביום חיל האויר יש עוד משהו שאני לא יודע עליו מלבד טקס הכנפיים ? כן יום חיל האויר יהיה מתישהו ביולי דוד שלי אמר שיקח אותי.. יהיה יותר משוקע מבחינת מטסים.. מטס של הצוות האירובטי איך לא... רעמים וברקים\נצים גם... הפצצות על הקרקע וכל זה.. אני ממש מחכה ליום הזה... דוד שלי כבר השיג לי הזמנה.
Yoav פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 איזה כיף לי בשבוע הבא מישהוא עם קשרים סידר לי סיור בחצור כולל בטייסת שלו ובמגדל פיקוח!! לא צריך מטסים כאלה