Ilan Jonas פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 מיקי, לא מספיק שאתה כותב בפורום תעופה קללה, אתה עוד כותב את זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=52562363 :x :x :x למה להסתבך עם הצ'יף? עד שיש לבוקה אוהד עורך-דין ככה יפה להרגיז אותו? :wink: חג שמח, DALE BOCA!
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 אם DALE BOCA... אז DALE CARNE!!! דאלה סטייקים!!!! דאלה טיסות!!!
OmriSoudry פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 אם DALE BOCA... אז DALE CARNE!!! דאלה סטייקים!!!! דאלה טיסות!!! דאללה! :roll:
mickey lip פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 חחחח,הרגת אותי אילן. סתם עלה לי בוקה,ואל תגיד לי שהאוהדים שלהם לא מטורפים. מה רצית שאני אכתוב,ביתר ירושלים? אני אוהד שלהם. חג שמח. נ.ב באמת זה פורום קללה,אנשים שם חולים בראש באופן קיצוני.
mickey lip פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 עכשיו שאני חושב על זה,אתה גאון. עם כותרת כזאת אתה יכול להיות קופירייטר. אין ספק שהוהדעה הזאת תקבל רייטינג גבוה. יאאלה ביתר
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 אם DALE BOCA... אז DALE CARNE!!! דאלה סטייקים!!!! דאלה טיסות!!! דאללה! :roll: רציתי להגיד את זה
Ilan Jonas פורסם מאי 12, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 12, 2005 טוב, אז אני מוותר על ההשעיה :wink: פורום תעופה קללה הוא באמת מקום מחריד - מה שלא תכתוב שם הופך לריב של כל ה"למדים" האלה שבטוחים שהם צ'אק ייגר. עגום מאד... כדאי לשים לב לטרנד החדש והמטופש שלהם: לתבוע את המגדלים ואת מ"ט כשלא מאשרים להם לבוא להפריע בבן גוריון. אני לא יודע ממה להתפוצץ יותר - מהטיפשות והתסביכים שלהם או מעורכי הדין של המינהל שלא עונים להם כמו שצריך (כנראה, אחרת זה כבר היה נפסק...). אולי נתחיל ליישם את זה כאן - נתבע את ערן על עיכוב בהמראה למשל - הוא בזבז לי חשמל!!
mickey lip פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 אילן , אני נהנה לפעמים לזרוק שם פצצה ולראות איך הם עטים על הטרף כמו חבורת צבועים. זה דיי משעשע לפעמים.
E.Z פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 אילן , אני נהנה לפעמים לזרוק שם פצצה ולראות איך הם עטים על הטרף כמו חבורת צבועים.זה דיי משעשע לפעמים. פתחתי שרשיר בנושא סימולטורים שם וזה לא ירד מהפרק 3 ימים אם לא יותר
Ilan Jonas פורסם מאי 12, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 12, 2005 כן, אלעד עשה עליהם ניסוי אנתרופולוגי פעם אמרתי לו שהם אובססיבים בנושא סימולטורים: מאחר שהם בתחתית שרשרת המזון של עולם התעופה, הם מחפשים מישהו לרדת עליו (תסמונת החלש של הכיתה, שמחפש ילד יותר חלש...). אלעד כתב להם בכוונה משהו וזה הפך למלחמת עולם היום יש להם אז"מים ודאונים כדי שיעזרו להם להרגיש גברים :wink:
Almog Atar פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 אם DALE BOCA... אז DALE CARNE!!! דאלה סטייקים!!!! דאלה טיסות!!! דאללה! :roll: רציתי להגיד את זה יפה סודרי אני רואה אתה שפיץ בחומר הנלמד אני יודע בדיוק למה התכוונת ורושמים את זה בלי א', אני רואה שאתה צריך לשמוע את זה עוד כמה פעמים בשביל להבין ואוי ואבוי למי שאוהד בית"ר !!! לא מספיק תקעתם אותי עם חולצה של מכבי עכשיו יש פה אוהדי בית"ר
Shai B פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 כבר חשבתי שמזהירים את מיקי ליפ :shock: חח אילן אוהד של בוקה? ארגנטינאי?
Ilan Jonas פורסם מאי 14, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 14, 2005 ארגנטינאי ברוחי רק, למרות שתמיד חושבים שאני ארגנטינאי... אני אוהד מושבע ושרוף של בוקה ואוכל אוכל ארגנטינאי כמה שאפשר! אלוהים שישמור אבל איזו עונה מגעילה יש לבוקה בליגה (שוב הפסדנו :cry: )
Almog Atar פורסם מאי 15, 2005 דיווח פורסם מאי 15, 2005 אלוהים שישמור אבל איזו עונה מגעילה יש לבוקה בליגה (שוב הפסדנו :cry: ) עזוב זה כלום לעומת הפועל, ממקום ראשון בהפרש של 6 ממקום שני (שגם ממקום שני עולים ליגה) ו9 נקודות משלישי, אנחנו נאבקים עכשיו לא לרדת ליגה
e_dor פורסם מאי 15, 2005 דיווח פורסם מאי 15, 2005 אילן ! תתבייש לך, העלבת את חברי פורום תעופה קלה והם התחילו לבכות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=52821526 עכשיו אתה תטפל בזה :x
mickey lip פורסם מאי 15, 2005 דיווח פורסם מאי 15, 2005 מה יהיה ? מה נעשה? :cry: דור אני בטוח שלא חידשנו להם כלום. אולי עכשיו הם באמת יודעים מה אנו חושבים עליהם,יש שם כמה טיפוסים עם תסביכים מפה ועד הודעה חדשה. אילן , אל תדאג , אני אשמור עליך,אפילו שאתה אוהד בוקה .(לא כולם מושלמים).
אורח פורסם מאי 15, 2005 דיווח פורסם מאי 15, 2005 שיו אילן הלך עליך, גם אוהד של קבוצה עם שם דפוק וגם העלבת את פורום צ'אק יגר ? מי זה בכלל ? מזל שאתה גר בחור שאף אחד לא שמע עליו, כך הם לא יוכלו למצא אותך. אני בטוח שבתעופה הקלה ישנם הרבה טייסים \ אנשים טובים. הפורום שלהם מוכיח כמעט כל פעם, שמרביתם לא שם, אלה באויר. ובזאת נושא פורום תעופה קלה נסגר.
×�פיק פורסם מאי 15, 2005 דיווח פורסם מאי 15, 2005 כן, אלעד עשה עליהם ניסוי אנתרופולוגי פעם אמרתי לו שהם אובססיבים בנושא סימולטורים: מאחר שהם בתחתית שרשרת המזון של עולם התעופה, הם מחפשים מישהו לרדת עליו (תסמונת החלש של הכיתה, שמחפש ילד יותר חלש...). אלעד כתב להם בכוונה משהו וזה הפך למלחמת עולם היום יש להם אז"מים ודאונים כדי שיעזרו להם להרגיש גברים :wink: רגע אילן, לא הבנתי, מה רע בדאונים ואזמ"ים??? דאונים זאת העלבה אישית! ובקשר לפורום, נכון שיש שם גם ריבים מטופשים, אבל אני בכל זאת נהנה לקרוא בפורום, שמעניק גם הרבה אינפורמציה טובה, ותתפלאו או לא, יש שם גם אנשים טובים. אז קחו הכל בערבון מוגבל. ובלי להתרגז עליי. אפיק.
Itai Ganor פורסם מאי 15, 2005 דיווח פורסם מאי 15, 2005 מיזה העומר שם שהגיב?, אני מסכים עם אפיק גם אני מסתכל בהודעות שם, ובהחלט יש דברים מעניינים שכיף לקרוא שם.
Omer k פורסם מאי 15, 2005 דיווח פורסם מאי 15, 2005 מיזה העומר שם שהגיב?, אני מסכים עם אפיק גם אני מסתכל בהודעות שם, ובהחלט יש דברים מעניינים שכיף לקרוא שם. אני.
אורח פורסם מאי 15, 2005 דיווח פורסם מאי 15, 2005 חברים, הדברים שנכתבו כאן בנושא פורום תעופה קלה הינם על דעתם האישית של הכותבים, ולא מייצגים את עמדת החטיבה. לא מוסיף לנו כבוד להמשיך ולדון באופי האנשים בפורום אחר. ההודעה ננעלת בזאת.