Aviv Giladi פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 הידיעה מYNET: ראשל"צ: 2 פצועים בינוני בהתרסקות אולטרה-לייט שני בני אדם נפצעו בהתרסקות מטוס אולטרה-לייט באזור מנחת המטוסים בראשון לציון, כך דיווח מד"א. צוותי טיפול נמרץ של מד"א פינו את השניים, בשנות ה-60 לחייהם, לבית החולים "אסף הרופא" בעיר. נמסר כי מצבם בינוני, הם בהכרה וסובלים מפגיעות בגפיים. הידיעה מאת אורי אמיתי, חבר פורום תעופה קלה בתפוז: מיד בהמראה הטייס דיווח על בעיות בהיגוי. הוא הצליח לפנות ימינה לעם הרוח למסלול 18 ראשון. הוא בא בפינל כאשר הוא ביקש מהטיסנים שפנות לו מסלול שוב בגלל בעיות בהיגוי. הוא בא מהר לנחיתה פגע עם כנף שמאל בשולי המסלול השמאלי (בכורכר) כאשר אפילו כן הנסע היה באויר (מטוס כנף תחתית). מיד אחרי זה החליט הטייס ללכת סביב, פתח מנוע מלא, ופנה שמאלה. וכאשר הוא היה מיושר נמוך בצלע מתה המטוס עם אך נמוך צלל לתוך הואדי בין המסלול וכביש אשדוד, פגע בתלולית עפר והתרסק. הטייס ונוסעו נפצעו קשה מאוד מאוד. שניהם נפגעו בגב-עמוד שדרה תחתון. המטוס כמובן התרסק טוטל-לוס. מקרה ראשון שידוע לי על תאונה קשה כתוצאה מכשל מבני באולטאלייט בארץ. וותיקי שבט מוזמנים לתקן אותי. אחרי ביקור של רז יצחק חוקר תאונות של משרד התחבורה המטוס הועלה על משאית והועבר להאנגר בראשון. שבת עצובה לציבור הטייסים בברכה אורי אמיתי החלמה מהירה לטייסים!
David Aronovich פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 באמת החלמה מהירה להם..... איזה מזל שהם נשארו בחיים :shock: :shock: :shock:
4X-OMR פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 באמת מזל אבל לך תדע ממה הם יסבלו בהמשך ... מפגיעות בעמ"ש (עמוד שידרה) יכול להיות שיגרום לסיבוכים וכו' ...
×�פיק פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 באמת מזל אבל לך תדע ממה הם יסבלו בהמשך ... מפגיעות בעמ"ש (עמוד שידרה) יכול להיות שיגרום לסיבוכים וכו' ... אני שם כסף שאתה מתנדב במד"א!!! רק במד"א יוצא לי להשתמש במושג הזה עמ"ש ועמש"צ.
e_dor פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 4X-HIP. תמונות באדיבות זאב קפלן, אביו של טל קפלן חברינו :wink: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=52775154
moti פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 מזל שהם נשארו בחיים, תודה על התמונות. מה הסטטוס של המנחת הזה כרגע? הם פותחים וסוגרים אותו מתי שהם רוצים?
talkaplan פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 כן זה היה עוד יום רגיל טיסה לשדה תימן בידיוק המראנו ממש מוקדם ראיתי את הזודיאק החדש היפייפה יוצא מהמחסן להמראה........ כשחזרתי כבר בדרך הודיעו שהיה משהו.... כשחזרנו ראיתי אותו מרוסק שם :cry: ... פשוט חבל מאוד..... החלמה מהירה לטייסים......
OmRI פורסם מאי 15, 2005 דיווח פורסם מאי 15, 2005 אחחח חבל על המטוס יש לי מלא תמונות שלו וסירטונים גם כן,מקווה שהטייסים יחלימו מהר ושיזכו לטיסות טובות יותר.
4X-OMR פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 באמת מזל אבל לך תדע ממה הם יסבלו בהמשך ... מפגיעות בעמ"ש (עמוד שידרה) יכול להיות שיגרום לסיבוכים וכו' ... אני שם כסף שאתה מתנדב במד"א!!! רק במד"א יוצא לי להשתמש במושג הזה עמ"ש ועמש"צ. אכן אני במד"א :oops: