Moshe Bensal פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 רק בעוד שלוש שנים, הנה קישור לכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3086078,00.html
OmriSoudry פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 תקראו את התגובות, אנשים מתעצבנים על זה...כי עכשיו הם יצטרכו להגיע כל פעם מהנגב לבית שלהם בתל אביב...או לעבור לגור בדרום...או להישאר בבסיס...
oz פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 תקראו את התגובות, אנשים מתעצבנים על זה...כי עכשיו הם יצטרכו להגיע כל פעם מהנגב לבית שלהם בתל אביב...או לעבור לגור בדרום...או להישאר בבסיס... בולשיט כל יום חמישי וראשון יש טיסה מחצרים לשדה דב שמביא את החיילים בחזרה הביתה ככה לפחות ידוע לי
Ohad Shalev פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 אם תחשבו טוב טוב זה לא בהכרח לרעתנו חובבי המטוסים.. הסיבה היא שאולי סוף סוף יהיה מקום ספוטינג מסודר בישראל... תקראו את הכתבה ותראו איזכורים בעקיפין על הנושא :] זה יהיה ענק
OmRI פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 תקראו את התגובות, אנשים מתעצבנים על זה...כי עכשיו הם יצטרכו להגיע כל פעם מהנגב לבית שלהם בתל אביב...או לעבור לגור בדרום...או להישאר בבסיס... בולשיט כל יום חמישי וראשון יש טיסה מחצרים לשדה דב שמביא את החיילים בחזרה הביתה ככה לפחות ידוע לי אז?זה צריך לעשות אותם יותר מאושרים?ממש לא לפי דעתי זכותם להתעצבן על כך כי זה די בצדק פתאום זה קורה אך הם יאלצו להשלים עם זה איכשהו ולפתור את כל הבעיות של הגעה וחזרה מהבסיס.
asaf742 פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 אה!! אז זאת הבעיה. המטוסים הצבאיים טוב נו. הבטחון בב"ג עוד ימצא למה אסור לספוטרים מסכנים שרק רוצים לראות מטוס ורבע להגיע לפיינל 12,אני סומך עליהם. :?
Ohad Shalev פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 לא אמרתי שהמטוסים הצבאיים הם הבעיה... אמרתי שכל החלק שם יהפוך למרכז מסרחי ע"פ הכתבה.. כך שאתה גם הרבה יותר קרוב לשדה וגם בשטח שלא נחשב כשטח של הנמל (מה שהם טוענים שפיינל 12)... וככה לא יעשו לך בעיות.... וחוץ מזה אני בטוח שיש אנשים שחשבו כבר על הרעיון של ספוטינג עם איזו מסעדה :] סמכו עליהם הם יפיקו את מירב מהקרבה לשדה ויגלגלו הרבה כסף במקום הזה... [ אז מי מתנדב לקנות את המקום שבטוח יהיה לנו איזה אתר ספוטינג?
asaf742 פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 תמיג חלמתי לבנות ביית באמצע ה"משולש" של שלושת המסלולים! חחח אבל גם ב12 זה טוב. חחחחח
e_dor פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 תקראו את התגובות, אנשים מתעצבנים על זה...כי עכשיו הם יצטרכו להגיע כל פעם מהנגב לבית שלהם בתל אביב...או לעבור לגור בדרום...או להישאר בבסיס... בולשיט כל יום חמישי וראשון יש טיסה מחצרים לשדה דב שמביא את החיילים בחזרה הביתה ככה לפחות ידוע לי אז?זה צריך לעשות אותם יותר מאושרים?ממש לא לפי דעתי זכותם להתעצבן על כך כי זה די בצדק פתאום זה קורה אך הם יאלצו להשלים עם זה איכשהו ולפתור את כל הבעיות של הגעה וחזרה מהבסיס. מה שהוא מסביר זה שיש כבר טיסות של ח"א (לי נראה ששוכרים אזרחי אבל לא משנה, חיל האוויר מטיס את הטיסות הללו) מהבסיסים הרחוקים למרכז - זה קיים גם בלי שהבסיס בבן גוריון יעבור, אז המטוסים יהיו מלאים יותר - יהיה יותר עם מי לדבר בהצלחה במעבר ! ב"ג הולך להתרוקן
the pilot פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 בנוסף, העתקת בסיס חיל האוויר תפנה שטחים נרחבים לטובת פרוייקטים אזרחיים. אלה ייהנו מהקירבה למסלולי נמל התעופה הבינלאומי וכן מצירי תנועה ראשיים במרכז הארץ, ויתרמו לפיתוח כלכלי של המתחם כולו. בצד אחר של הנמל כבר התפתח אזור עסקי ענק, "אירפורט סיטי" שמשמש כמקום עבודה לאלפי מועסקים.
David Aronovich פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 תמיג חלמתי לבנות ביית באמצע ה"משולש" של שלושת המסלולים! חחחאבל גם ב12 זה טוב. חחחחח כן אה? זה היה יכול להיות ממש ממש תענוג
אריק א. פורסם מאי 17, 2005 דיווח פורסם מאי 17, 2005 מה שהמעבר הזה אומר באמת זה שבעוד 3 שנים (קצת יותר למעשה) כשאני אגיע למילואים יהיה לי "אקווריום" חדש ויפה \:D/ (לא שהנוכחי רע ). וברצינות חוץ מכל התכניות במרכז וכמובן התועלת לחיל האויר, זהו מהלך מאוד חשוב לפיתוח הדרום !!! ולכל המשרתים בלוד ובוכים, אתם יודעים טוב מאוד שגם בנבטים אתם תראו את הבתים במרכז 95% אותו הדבר (מממ... הקרנפים, זה יהיה מוזר פתאום גם לטוס בהם, לא? :wink: ). ותעברו לדרום! באמת זה אזור נחמד (לקח לי קצת זמן אבל אחרי שנתיים מתוך חמש בנבטים כבר שיניתי את כל דעתי על הדרום). להשמע! אריק
OmRI פורסם מאי 17, 2005 דיווח פורסם מאי 17, 2005 תקראו את התגובות, אנשים מתעצבנים על זה...כי עכשיו הם יצטרכו להגיע כל פעם מהנגב לבית שלהם בתל אביב...או לעבור לגור בדרום...או להישאר בבסיס... בולשיט כל יום חמישי וראשון יש טיסה מחצרים לשדה דב שמביא את החיילים בחזרה הביתה ככה לפחות ידוע לי אז?זה צריך לעשות אותם יותר מאושרים?ממש לא לפי דעתי זכותם להתעצבן על כך כי זה די בצדק פתאום זה קורה אך הם יאלצו להשלים עם זה איכשהו ולפתור את כל הבעיות של הגעה וחזרה מהבסיס. מה שהוא מסביר זה שיש כבר טיסות של ח"א (לי נראה ששוכרים אזרחי אבל לא משנה, חיל האוויר מטיס את הטיסות הללו) מהבסיסים הרחוקים למרכז - זה קיים גם בלי שהבסיס בבן גוריון יעבור, אז המטוסים יהיו מלאים יותר - יהיה יותר עם מי לדבר בהצלחה במעבר ! ב"ג הולך להתרוקן כן אני יודע את זה כבר דור לא היה צריך שהוא יגיד לי בכדי שאדע שזה קיים פשוט המעבר הזה טיפה קשה להסתגלות זה משנה לא קצת תוכניות שלהם בטח. העיקר שהמעבר יתבצע כמו שצריך ושכולם יצאו מרוצים כי אני בטוח שהתושבים פה יצאו כי סוף סוף נעלם יריב מספר אחת שלהם ה707 אך עדיין קיים הטופולוב ואחריו ה747 וה777 שעושים פה רעש חזק גם כן.
e_dor פורסם מאי 17, 2005 דיווח פורסם מאי 17, 2005 תקראו את התגובות, אנשים מתעצבנים על זה...כי עכשיו הם יצטרכו להגיע כל פעם מהנגב לבית שלהם בתל אביב...או לעבור לגור בדרום...או להישאר בבסיס... בולשיט כל יום חמישי וראשון יש טיסה מחצרים לשדה דב שמביא את החיילים בחזרה הביתה ככה לפחות ידוע לי אז?זה צריך לעשות אותם יותר מאושרים?ממש לא לפי דעתי זכותם להתעצבן על כך כי זה די בצדק פתאום זה קורה אך הם יאלצו להשלים עם זה איכשהו ולפתור את כל הבעיות של הגעה וחזרה מהבסיס. מה שהוא מסביר זה שיש כבר טיסות של ח"א (לי נראה ששוכרים אזרחי אבל לא משנה, חיל האוויר מטיס את הטיסות הללו) מהבסיסים הרחוקים למרכז - זה קיים גם בלי שהבסיס בבן גוריון יעבור, אז המטוסים יהיו מלאים יותר - יהיה יותר עם מי לדבר בהצלחה במעבר ! ב"ג הולך להתרוקן כן אני יודע את זה כבר דור לא היה צריך שהוא יגיד לי בכדי שאדע שזה קיים פשוט המעבר הזה טיפה קשה להסתגלות זה משנה לא קצת תוכניות שלהם בטח. העיקר שהמעבר יתבצע כמו שצריך ושכולם יצאו מרוצים כי אני בטוח שהתושבים פה יצאו כי סוף סוף נעלם יריב מספר אחת שלהם ה707 אך עדיין קיים הטופולוב ואחריו ה747 וה777 שעושים פה רעש חזק גם כן. אני לא יודע אם אתה יודע או לא אבל מי שמתכנן את התוכניות האלה זה ח"א אז זה לא משנה להם תוכניות, זה נובע משינוי תוכניות. ו-777 מרעיש ? אתה בטוח שאתה יודע לזהות אותו ? 777 הוא מטוס שקט לאללה ! אני שומע את המטוסים יותר חלש ממך, כי אני רחוק יותר, אבל הפרופורציות בין המטוסים זהות - ה-777 תמיד היה שקט ברמות. ה-767 רועש מאד, ביחס למטוס מודרני יחסית
OmRI פורסם מאי 17, 2005 דיווח פורסם מאי 17, 2005 תקראו את התגובות, אנשים מתעצבנים על זה...כי עכשיו הם יצטרכו להגיע כל פעם מהנגב לבית שלהם בתל אביב...או לעבור לגור בדרום...או להישאר בבסיס... בולשיט כל יום חמישי וראשון יש טיסה מחצרים לשדה דב שמביא את החיילים בחזרה הביתה ככה לפחות ידוע לי אז?זה צריך לעשות אותם יותר מאושרים?ממש לא לפי דעתי זכותם להתעצבן על כך כי זה די בצדק פתאום זה קורה אך הם יאלצו להשלים עם זה איכשהו ולפתור את כל הבעיות של הגעה וחזרה מהבסיס. מה שהוא מסביר זה שיש כבר טיסות של ח"א (לי נראה ששוכרים אזרחי אבל לא משנה, חיל האוויר מטיס את הטיסות הללו) מהבסיסים הרחוקים למרכז - זה קיים גם בלי שהבסיס בבן גוריון יעבור, אז המטוסים יהיו מלאים יותר - יהיה יותר עם מי לדבר בהצלחה במעבר ! ב"ג הולך להתרוקן כן אני יודע את זה כבר דור לא היה צריך שהוא יגיד לי בכדי שאדע שזה קיים פשוט המעבר הזה טיפה קשה להסתגלות זה משנה לא קצת תוכניות שלהם בטח. העיקר שהמעבר יתבצע כמו שצריך ושכולם יצאו מרוצים כי אני בטוח שהתושבים פה יצאו כי סוף סוף נעלם יריב מספר אחת שלהם ה707 אך עדיין קיים הטופולוב ואחריו ה747 וה777 שעושים פה רעש חזק גם כן. אני לא יודע אם אתה יודע או לא אבל מי שמתכנן את התוכניות האלה זה ח"א אז זה לא משנה להם תוכניות, זה נובע משינוי תוכניות. ו-777 מרעיש ? אתה בטוח שאתה יודע לזהות אותו ? 777 הוא מטוס שקט לאללה ! אני שומע את המטוסים יותר חלש ממך, כי אני רחוק יותר, אבל הפרופורציות בין המטוסים זהות - ה-777 תמיד היה שקט ברמות. ה-767 רועש מאד, ביחס למטוס מודרני יחסית כן דור אני יודע לזהות 777 כשאני רואה אחד ואני יודע בפירוש שזה 777 הוא פשוט עובר נמוך לאללה ומגביר מנועים בדיוק וזה מאוד רועש זה שקט לעומת 707 אבל זה רועש עדיין מספיק כדי להתעצבן מזה.
e_dor פורסם מאי 18, 2005 דיווח פורסם מאי 18, 2005 אז זהו שהוא לא מגביר עד הסוף מעל חולון מהסיבה הפשוטה שבטיפוס הוא עם מנוע מלא עד שלב מאוחר יותר מקו החוף. (ככה זכור לי מהקוקפיט, אם מישהו בטוח לגבי משהו אחר - אני מזמין לתקן אותי,תודה.) עריכה: גם גיל אמר [אני סומך עליו בתחום, הוא באמת מבין יותר ממני בתחום הטכני של מטוסי נוסעים ], אין מנועים מלאים בהמראה בכדי למנוע שחיקה, אבל הם לא מוסיפים בשלב כל כך מוקדם עוד מנוע. וגם הוא אמר שידוע לו שזהו אחד המטוסים השקטים ביותר.
OmRI פורסם מאי 18, 2005 דיווח פורסם מאי 18, 2005 אז זהו שהוא לא מגביר עד הסוף מעל חולון מהסיבה הפשוטה שבטיפוס הוא עם מנוע מלא עד שלב מאוחר יותר מקו החוף.(ככה זכור לי מהקוקפיט, אם מישהו בטוח לגבי משהו אחר - אני מזמין לתקן אותי,תודה.) עריכה: גם גיל אמר [אני סומך עליו בתחום, הוא באמת מבין יותר ממני בתחום הטכני של מטוסי נוסעים ], אין מנועים מלאים בהמראה בכדי למנוע שחיקה, אבל הם לא מוסיפים בשלב כל כך מוקדם עוד מנוע. וגם הוא אמר שידוע לו שזהו אחד המטוסים השקטים ביותר. בסדר עובדה שהוא עושה רעש אתה מוזמן ואחרים גם כן מוזמנים לבוא לפה בשעות הלילה שה777 הוא המטוס שהכי חוגג פה במהלך הלילה ולשמוע כמה שהמטוס רועש זה רעש אחר משל ה707 אבל הוא לא פחות מעצבן את השכנים
David Misha פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 אוייי...זה היה הבית שלי במשך 3 שנים בסדיר... :cry: :cry: נוסטלגייה שתעלם פתאום מקו האופק :? :? חבל...
Yoav פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 לדעתי בשטח צריך לבנות עוד מסלול או טרמינל, אבל זה עיניין אחר... גם פחות זיהום למרכז בלי ה707 האלה!
Boeing744 פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 מה קרה שזה פורסם רק לאחרונה???? הנושא הזה אושר לפני יותר משלושה חודשים. מי שישמע כאילו גילו לנו סוד!!!
אורח Ofek פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 צעד ברור למדי בגלל תהליך ריכוז בסיסי חיל האויר בדרום הארץ,אני משער שבטווח של השנים הקרובות בסיסים בצפון ובמרכז יתחילו בהעתקתם לדרום ובאזורים אלו ישארו רק הבסיסים היותר מרכזיים וגדולים (כגון רמת דוד)