אורח פורסם מאי 20, 2005 דיווח פורסם מאי 20, 2005 אריאל, זכותך לטוס באיזה צבע שתרצה, אני אפילו מאוד בעד (כמו שאתה יכול לראות בתמונות שלי לפעמים). כחול ולבן זה הצבע שלי, אבל יש גבול. אם TAP פורטוגל היו צבועים יפה יותר הייתי טס בצבעים שלהם הפעם, אבל המטוסים שלהם פשוט מכערים. הפתרון לבעית העומס ביציאה הוא סלוטים של 5 דקות לקריאת קלירנס, משמעת של האנשים לעמוד בזמנים שלהם. לא היתה לנו שום אינדיקציה שתהיה כזו כמות של מטוסים, בטיסות יום חמישי הקודמות היו אולי שישה מטוסים (וגם מהם אחד היה מטוס נייר).
Yahav Barzilay פורסם מאי 20, 2005 דיווח פורסם מאי 20, 2005 אורן אני לא מסכים בקשר לסלוטים.. דווקא בגלל שזה עיניין של 18 או 20 איש.. מספיק ש-3 מתוך ה-18 יאחרו וזה דופק את כולם. ואלה שלא איחרו "ילחמו" על השעה שלהם וחוזר לנו מצב כמו שהיה. האיחור לא חייב להיות בכוונה אולי בטעות אבל עדיין. לדעתי הטעות היחידה מצד הפקח הייתה שהוא אמר SB של 50 דקות, והפך את הראשון לאחרון ואת האחרון לראשון והיה בלאגן. דף ועט היו פותרים את העיניין מצדו. והטעות מצדינו הייתה שלא פתחנו חדר פרטי לתכנן, אם שמתם לב שאלתי אם פתחנו, כי כשכמות כזו מגיעה אי אפשר לסדר הכל בלי לדבר. בקיצור לדעתי פעם הבאה צריך לפתוח ערוץ פרטי. ועוד משהו, זה היה בכלל לא מתוכנן וזה הניב מס' מטוסים יותר משל אירוע מתוכנן תחשבו על זה! מדהים, יותר מאירוע של בריטיש. ובקשר לזהות הישראלית, להיות מקושרים לחטיבה הישראלית, אין בעיה לטוס עם אותות קריאה לא ישראלים, כן צביעה יפה ואם רוצים תמונות אז יהיה יותר מגוון ונחמד, אבל אם כולנו נוסיף ברימרקס שורה כלשהי לדוגמא: VATIL-Thursday evning event זה היה פותר את כל בעיות הזהות. שבת שלום לכולם!
xenopus פורסם מאי 20, 2005 דיווח פורסם מאי 20, 2005 קודם כל לאילן, עובדה זה אכן בארץ (בנתיים :microwave: ) וצר לי שלא בדקתי לפני שכתבתי. שנית, אני מסכים מאד עם ההערה של יהב, בהחלט אפשר לרשום בתוכנית הטיסה כי זו טיסת חטיבה. שלישית, לאורן, TAP אכן מכוערים, אבל קח למשל את LOTR של Air New Zealand שזו צביעה יפהפיה. אמנם כנראה לא נראה אותם נוחתים במדיירה ואולי בגלל זה לקחתי את JAL לסיבוב, כי היפנים הם תיירים אולטימטיביים ואני מניח ש- JAL לפעמים מפעילה טיסות נופש שלא בנתיבים הרגילים שלה (אך הם מן הסתם לא ממריאים מליסבון). חוץ מזה שהצביעה של JAL אלגנטית מאד לדעתי. להתראות בטיסות הבאות. http://www.airliners.net/open.file/433618/M http://www.airliners.net/open.file/586609/M
אורח פורסם מאי 20, 2005 דיווח פורסם מאי 20, 2005 ברגע שמאחרים זה כבר שיקול של הטייס. מה זה יילחמו על המקום שלהם? צריך כלל. או שמי שמאחר ישר לסוף התור, או שמי שמאחר נכנס הבא בתור אבל רק אחד ברצף. או שזה לשיקולו של הפקח, שיגיד לך סטנדביי, ואתכה כמו טעטעל'ה - בדיוק כמו שהייתם צריכים לחכות בשקט אתמול. אני לא אומר שהא לא התברדק שם, אבל ההתנהגות של חלק מהטייסים היתה מתחת לכל ביקורת ובטח לא עזרה לו. על איכות הפקחים בארצות השונות אין לנו שליטה. על ההתנהגות שלנו יש. תפסיקו כבר לזרוק תירוצים והאשמות לכיוונים אחרים כשהערתי על מה אנחנו לא עשינו בסדר.