Yarden Ben-Dor פורסם מאי 22, 2005 דיווח פורסם מאי 22, 2005 כולכם בוודאי ראיתם את ההודעות שנאמרו עליי בימים האחרונים לגבי מה שקרה עם האתר החדש של ואטיל. אני את ההודעות לא קראתי ולא נכנסתי לפורום מאז. רק שמעתי אילו מסעות צלב והשפלות עורכים נגדי על עניין שולי לכאורה. כמובן שעצם גילוי האתר על ידי ושליחתו ל2 אנשים לא היתה צודקת ועל כך אני מצטער, אך ישנם דברים שנכתבו כאן לדעתי לא מדוייקים. הסיבה העיקרית שנתתי את האתר לאותם 2 אנשים היתה לשאול את דעתם על חלק מהעיצוב שלקחתי בזמנו, + נימת בדיחה שאני מפיץ את האתר לכולם. חלקכם מכירים אותי שאני בד"כ שואל את חוות דעתם על כל דבר, אז גם על זה שאלתי. שוב אני מצטער שלא שיתפתי את הנהלת החטיבה בכך שגיליתי את האתר ושלחתי אותו אחד מהאנשים ששלחתי להם את האתר חשב שאני רציני לגבי הכוונה שלי להפיץ את האתר לפני שבאתי לשאול את חוות דעתו, והעביר את זה האלה לצוות החטיבה ומכאן התגלגלו העניינים לאן שהם התגלגלו. לא היה לי מושג עד כמה קשה לקחו צוות החטיבה את העניין, שהחליטו לפרסם את "מעלליי" באופן פומבי. אותה החלטה לפרסם את העניין שהיה ביני לבינם אישית באופן פומבי פגע בי מאוד ולכן ראיתם את מה שכתבתי, ואני אפילו אומר תודה שלא ראיתי את ההודעות האחרות שנכתבו עליי על מנת להוריד את רמת ההשפלה מעט. בשל העובדה שנפגעו כאן אנשים, אני מביע כאן חרטה עמוקה על מה שנעשה, ומדגיש שלא נעשה כאן פגיעה בזדון מצדי. אני מודה שיש לי חילוקי דעות עם חלק מהצוות כאן, אבל זה לא גורם לי לבוא ולחבל לאנשים בדבריהם. במידה והייתי פוגע בזדון, לא הייתי תורם כמו שאני תורם כאן לעצם התחביב שלנו וגם כאן בחטיבה. המקום הזה יקר לי למרות כל הרוח שלפעמים אני עושה, בלי שום קשר אם בצדק ואם לא. בגלל שהמקום הזה יקר לי, אני הצעתי ועדיין מציע לצוות מצוות החטיבה שיבאו ללבן איתי את היחסים וליישר את ההדורים ביני לבינם, וכאמור אין לי בעיה שתשתמשו בכל החומר שייצרתי מתוך התנדבות ורצון טוב לעזור כאן לקהילה הזאת על מנת לטפח את התחביב שכולנו אוהבים. אני מקבל כל מה שהצוות כאן יחליט בענייני, בין אם השעיה או משהו אחר. אני בטיפוח התחביב שלי ימשיך בכל מצב ובכיף. אני לא יודע אם אני אחזור לטוס אונליין בקרוב אם וכאשר העניינים יסתדרו ביניננו, אני אישית לוקח פסק זמן כללי מזה. אבל אני אמשיך לעשות את מה שאני אוהב לעשות. ושוב אני חוזר, אם מישהו נפגע מה שעשיתי אני מצר על כך, ומקווה לפתוח דף חדש עם כולם בקרוב. בנימה זו אני קורא להנהלה ואני מציע את שרותיי מחדש כמו שתמיד הצעתי כל טוב
Kobi David פורסם מאי 22, 2005 דיווח פורסם מאי 22, 2005 כשם שירד השרשור המקורי של אילן, גם שרשור זה ננעל. התנצלותו של ירדן מקובלת ולכן תישאר. אסור לנו לעסוק בכל דרך שהיא בנושא שנמצא בהליך משמעתי ב VATSIM.