golan73 פורסם דצמבר 18, 2003 דיווח פורסם דצמבר 18, 2003 שלום לכולם עזרה: איפה אנייכול לקבל (להדפיס, להוריד, לקרוא), את נתיבי היציאה מבן גוריון כמו ECO, FOX וכו' ןבנוסף יעדי היציאה מנתיבים אלו וכמו כן לאלו מסלולים מתייחסים נתיבי היציאה. לדוגמא כשאומרים לי ECO אין אני אמור לדעת שזהו מסלול 26 ואחכ ל- SIX - DINNA וכו', רק מהכתובים תודה גולן
yossid פורסם דצמבר 18, 2003 דיווח פורסם דצמבר 18, 2003 גולן, הכנס לאתר אגודת התעופה שכתובתו http://www.aopa-israel.org.il. תחת הקטגוריה "קבצים שימושיים" תמצא את הפמ"ת הפנים ארצי. תוריד את קובץ הפמ"ת ל בן גוריון (פורמט pdf). תמצא שם דפיות המתארות את היציאות השונות. אם תרצה עזרה נוספת - אתה מוזמן לפנות. יוסי
Ilan Jonas פורסם דצמבר 18, 2003 דיווח פורסם דצמבר 18, 2003 זהירות - הדפיות בפמ"ת לא זהות תמיד לAIP שלפיו אנחנו עובדים (AIP לא מכיר בEASTBOUND, הפמ"ת לא כולל את עזיבות SOLIN). רצוי להשתמש בדפיות הבינ"ל שאצלנו לצורך טיסות IFR בינ"ל.
Gal פורסם דצמבר 18, 2003 דיווח פורסם דצמבר 18, 2003 איפה אני יכול לקבל דפים כאלה על שדות אחרים שאני רוצה לטוס אליהם או מהם?
Omer k פורסם דצמבר 18, 2003 דיווח פורסם דצמבר 18, 2003 באתר של החטיבה או באתר של ישראל איילרינס שים לב! השפיות של עגדות התעפה הם דפיות עדכניות ביותר והם משמשות במציאות אך בחטיבה אנחנו לא מסוגלים לתקן כול פעם מחדש את השדות לפי הדפיות ולכן אילך להוריד את הדפיות שמפורסמות על ידי החטיבה בלבד!