עבור לתוכן
OmRI

עשיתי זאת פעמיים אני מחפש תפעם השלישית עם כמה מכם,למעוניינים

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם!מקווה שהכל בסדר בחיים 8)

היום בבוקר בפעם השנייה שברתי את האתגר של הנחיתה על פסגת האוורסט ונחתתי במקום הכי גבוהה שיש ולמעשה תיקנתי ועליתי משמעותית בגובה בדרך לפסגה-הגובה היה:33,100ft,ב-400 פחות מהמסוק במציאות אשר הגיע לגובה של 33,500ft ובכך העלה את הגובה ליותר גבוהה כאשר ביצע טיסה מס' שתיים בדרך לכבישת הפסגה של האוורסט.

אני מחפש להגיע לגובה שלהם ואני רציתי לדעת אם יש מעוניינים להצטרף אליי ובכך לכבוש את פסגת העולם עם מסוק ה-AS350.

זה לאלו אשר שולטים במסוקים ברמה גבוהה כי האמינו לי שזה לא קל ואתם מוזמנים לשאול את יוני רביבו שעשה איתי טיסת ניסיון בדרך לפסגה.

מקווה להענות מי שירצה שיפנה אליי בפרטי והוא יקבל הוראות מלאות.

היציאה תהיה מקת'מנדו בסוף במקום השדה בלוקלה אשר ממוקם קרוב יותר לרכס האוורסט.

עוד פרטים לאלו אשר יטוסו איתי.

עומרי 8)

פורסם
קטמנדו זה לא בנפאל?מה נפאל נמצאת שם?

ברוך הבא לעולם! :lol:

כמו שאוהד אמר ברוך הבא :wink:

קת'מנדו זאת בירת נפאל והרכס של האוורסט שוכן לו בנפאל.

פורסם

אני אשמח לעשות איתך טיסה עומרי :lol: אני שולט די טוב אבל אני קצת צריך לשלוט יותר על ריחוף

אבל שוב. אני אשמח לנסות איתך :D

צור קשר איתיבמסנג'ר

פורסם
נהנתי מהמסוק,

לא הצלחתי לעבור את 20000 רגל, מה הטכניקה לעבור את זה אני לא יודע, טוב נו אין לי ניסיון עם מסוקים.

קודם כל מקווה שהורדת את הגלוני דלק של המסוק,דבר שני אם עדיין יהיו קשיים זה כבר עניין של תנופה צריך לצבור מהירות ולעשות סיבובים באויר וככה גם צוברים גובה זה מה שאני עשיתי וזה הצליח נסה גם אתה ושיהיה בהצלחה!

פורסם

שני דברים

אני אשמח להצטרף לטיסה.

ודבר שני,אתמל בסינמה סיטי הראו לנו סרט על האוורסט והיה צורך בחילוץ של מסוק והם אמרו שבפסגת האוורסט מסוק לא לטוס מכייון שהחמצן דל וללהבים לא יהיה על מה להיתפס,זאת אומרת שזאת לא טיסה מציאותית לא? תקנו אותי אם אני טועה אני רק אומר מה שאמרו לי

פורסם
שני דברים

אני אשמח להצטרף לטיסה.

ודבר שני,אתמל בסינמה סיטי הראו לנו סרט על האוורסט והיה צורך בחילוץ של מסוק והם אמרו שבפסגת האוורסט מסוק לא לטוס מכייון שהחמצן דל וללהבים לא יהיה על מה להיתפס,זאת אומרת שזאת לא טיסה מציאותית לא? תקנו אותי אם אני טועה אני רק אומר מה שאמרו לי

אז זהו שלפני חודש הצליח להגיע מסוק מיוחד (עבר הסווה במיוחד לשם הטיסה הזאת) לפסגת ההר.

דיברו על זה המון בתקשורת וגם כאן בפורום.

פורסם
שני דברים

אני אשמח להצטרף לטיסה.

בר הסרט הזה כזה ישן כבר חח והמסוק הוא Mi-17 ככה שלא היה לו הרבה סיכויים להגיע להר האמתי למרות שזה אפשרי במציאות.

המסוק שהגיע לפסגה לפני חודש וקצת היה מסוג AS350.

פורסם
שני דברים

אני אשמח להצטרף לטיסה.

בר הסרט הזה כזה ישן כבר חח והמסוק הוא Mi-17 ככה שלא היה לו הרבה סיכויים להגיע להר האמתי למרות שזה אפשרי במציאות.

המסוק שהגיע לפסגה לפני חודש וקצת היה מסוג AS350.

לא זילזלתי בך לרגע:)

אני מוכן שבוע הבא מיום שלישי לעשות את הטיסה הזאת.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...