רפאל פורסם יוני 1, 2005 דיווח פורסם יוני 1, 2005 היי חברים, עזבו לרגע את כל המטוסים הVATIL והתעופה, אלא תתרכזו במה שקורה כאן במדינת ישראל. ביום שישי נרצחה הנערה מעיין ספיר ז"ל,בת 15 מרחובות שבסה"כ רצתה ללכת לקניון, הנערה נרצחה בידי נער בן 16 שמעולם לא הכירה. מעיין ז"ל חלמה על קריירת דוגמנות,לעולם לא תזכה להגשים משאלה זו מכיוון שנרצחה סתם ללא סיבה. ללא סיבה,מעיין ספיר ז"ל. אתמול-יום שני,בעל ואישה מתווכחים ,הבעל מתעצבן לוקח סכין ,ודוקר 50 פעם את אשתו, האישה מפונת לביה"ח,מצבה קשה. והיום-יום רביעי הותר לפרסום: צעירה נרצחה באכזריות באשדוד , גופת צעירה כבת 20 נמצאה בעיר כשעליה סימני אלימות קשים. ככל הנראה נאנסה ולאחר מכן נרצחה,החקירה בעיצומה. ואני שואל את עצמי,איך המדינה הזאת מתדרדרת ,איך ? הביעו את דעתכם .
moti פורסם יוני 1, 2005 דיווח פורסם יוני 1, 2005 זאת בעיה קשה, החברה הישראלית שוקעת באלימות, שחיתות והדרדרות מוסרית. באמת כואב לשמוע את האמא של הילדה הזאת בוכה ושואלת למה נרצחה לה הילדה. פשוט סתם- בלי סיבה. לדעתי- המשטרה צריכה סמכות יותר נרחבת כדי שתוכל לנקוט ביד קשה כלפי עבריינים- כולל נוער. כל חוקי הנוער צריכים להשתנות כדי שגם ילד בן 9 שדוקר את חבר שלו ישלם את המחיר ולא ילך הביתה כאילו לא קרה כלום בגלל שהוא לא בר עונשין, כי אם הוא הולך הביתה, לא צריך להתפלא שכשהם גדלים הם קוטלים אנשים בלי סיבה. המערכת צריכה טלטול רציני כדי שיהיה פה שינוי רציני ואמיתי. זאת דעתי, ערב טוב לכולם.
OmriSoudry פורסם יוני 1, 2005 דיווח פורסם יוני 1, 2005 ואני אומר ככה... עד שאני אגיע לגיל שבו יהיו לי ילדים בעצמי, האלימות תהיה כל כך גבוהה שלצאת לרחובות יהיה מטורף לגמרי. אגב, בארה"ב כיום יש חוק האוסר לבני נוער להסתובב מחוץ לבתים אחרי 12 בלילה. המשטרה רואה אותך בחוץ? - מעצר. ועם אמריקאים לא כדאי להסתבך. בכל מקרה, בשלב שהאלימות תהיה כל כך גבוהה [בטח עד אז גם החינוך יתפרק לגמרי] - רק אז יבוא איזה מהפך גרנדיוזי כזה שיהפוך את כל המדינה לגמרי...
Ilan Cohen פורסם יוני 1, 2005 דיווח פורסם יוני 1, 2005 אדון רפאל כמה שהנושא רגיש וכאוב, אבל למה לעזאזל אתה תמיד מיסתבך כאן עם דברים שלא קשורים לפורום הזה.
Ilan Jonas פורסם יוני 1, 2005 דיווח פורסם יוני 1, 2005 ברשותכם, למרות הנעילה, אני רוצה לזרוק מילה בשמי. מנהלי הפורומים עושים ימים כלילות לשמור על הפורומים כמקום נעים לבקר בו, ובהצלחה מרובה - הפורומים שלנו ידועים בציבור כפורומים נעימים במיוחד. בין השאר, עוד מהימים שרק שאדי ואני ניהלנו את הפורומים, הקפדנו להישאר על הקו הדק בין פורום ענייני לפורום חופשי. אנחנו לא פוסלים ככלל דיוני אוף-טופיק, ומשתדלים לתת לאנשים לבלות ולהתבטא בכיף - דיוני בגרויות למשל, עד כמה שזה לא מעניין את רובנו, נשארים על כנם. אנחנו כן פוסלים נושאים חריגים שיכולים להתפתח לויכוחים קשים, או סתם נושאים שנראים לנו חסרי עניין לחלוטין. כולנו מכירים את רפאל, ויודעים שהוא דעתן שאכפת לו. אי אפשר לדון בפורום הזה בכל נושאי היום, ולכן אנחנו סוגרים נושאים כאלה. ויש דרך פשוטה: אם מישהו חושב שיש נושא אוף טופיק רציני שראוי לדיון, פשוט שיפנה למנהלים ויבקש אישור לכך. כל כך פשוט, במקום לנסות את המזל, במקום סתם להפעיל את המערכת ולעורר מחלוקת - פשוט לשאול! כך למשל נעשה עם נושא תאונות הדרכים שאושר לדיון. כל כך קל לביצוע, וכל כך יטיב עם כולנו! דיונים פוריים לכולם, אילן