עבור לתוכן
OmRI

החבילה המורחבת לבלקהוק יצאה סופית!

Recommended Posts

פורסם

יש פה הרבה צבעים נחמדים ומעולים אז למה שלא יעשה צביעה לבלאק הוק הסכימה המדברית שנמצא בחיל האויר? רעיון לצביעה... אין עדין צביעה כזאת ואני להוט לטוס על המסוק הזה חח..

תודה עומרי על הקישור עוד מעט אבחן אותו.

פורסם
יש פה הרבה צבעים נחמדים ומעולים אז למה שלא יעשה צביעה לבלאק הוק הסכימה המדברית שנמצא בחיל האויר? רעיון לצביעה... אין עדין צביעה כזאת ואני להוט לטוס על המסוק הזה חח..

תודה עומרי על הקישור עוד מעט אבחן אותו.

אני יודע שי אני כבר לא מסתדר עם הפיינט קיט אבל אני מנסה לעבוד על הצביעה עם עוד חבר שלי,אני גם להוט לאללה שהצביעה תהיה קיימת והיא מוכנה האמת הבעייה היחידה שאני נתקל בה היא סוגי הפורמט של הטקסטורה כי חלקים ממנה לא מופיעים בסימולטור כמו שצריך.

אוהד תהנה לך הנה הגירסה המקורית והראשונית של מסוק הבלקהוק של ג'ורדן מור:

http://69.44.154.34/ifolio_files/file_g ... khawk1.exe

שי-תיצור איתי קשר לטיסה היום אם תרצה נטוס עליו הוא פשוט מדהים ובנוסף בקרוב ייצא עידכון נוסף שיתקן את מבנה האורות לפי הבלקהוק האמיתי מכיוון שנורות המסוק אינן ממוקמות במקום שבו הן באמת צריכות להיות.

אה,עוד משהו קטן בבקשה כל היכול לעזור לנו בעשיית הסכימה המדברית שיבוא ויעזור יאללה חלום משותף של כל חובבי המסוקים בכך שסוף סוף תצא הסכימה הזאת ותהיה זמינה להורדה ולהפעלה בסימולטור.

אני כבר כמעט מסיים אותה נשאר רק קווי המתאר,הבעייה שוב זה הפורמט אין לי מושג מה לעשות כבר.

פורסם

אני אישית לא הבנתי מה כל כך "מדהים" במסוק הזה ומה כל כך שונה מהמקור. או שמשהו לא בסדר אצלי..

שעון ה-torque שאמור להיות בעמודות לשני המנועים במקביל, נשאר כפי שהוא מתאים למסוקים חד-מנועיים וממש לא ריאליסטי.

תחום הרדיו נשאר כפי שהוא, אין אופציות UHF/DF, וה-GPS295 שמתאים לססנה לא הוחלף ל-MFD MX20 המצוין והחינמי שמצוי למשל בפאנל של ה-AS350 (אני הוספתי את זה בעצמי בכל מקרה).

התחום הויזואלי ב-VC לא שונה בכלל, כל נושא הויזואליות של הקוקפיט שזהו המקום שאמור להיות הממוקד והמרכזי ביותר בתחום הטיסה לא הושקע ולא שונה כלל.

לא הוספו אפשרויות דלק ומטען ריאליסטים כמו רבים מהמסוקים, והדלק מסתכם בכ-50 גלונים בלבד.

בקיצור ובאופן כללי, המסוק רחוק מלהיות מוגדר כ"מדהים" לפי דעתי. תחום תפעול המנועים בכלל לא קיים, וגם אופציות רבות אחרות שמוצגות באופן ריאליסטי סביר במסוקים כמו העטלף (מסוק מצוין).

השינויים הם אך ורק קוסמטיים וקשורים לשיפורים מסוימים במודל החיצוני (כמו הוספת 4 מיכלי דלק ואיזה חצ'קון מכוער באף המסוק, ביג דיל..) והוספת ספסלים במודל הפנימי. שום דבר מעבר לכך.

אנשים כמוני שמגדירים עצמם כרציניים בתחום הטסת המסוקים עדיין צריך להשקיע המון כדי להגיע לרמה סבירה של ריאליסטיות בתחום הקוקפיטי והתפעולים הכלליים, בזמן שזה מצוי בחבילות אחרות מקבילות ברשת ועל ידי המפתחים זה יכול להתבצע בקלות רבה יותר.

פורסם
אני אישית לא הבנתי מה כל כך "מדהים" במסוק הזה ומה כל כך שונה מהמקור. או שמשהו לא בסדר אצלי..

שעון ה-torque שאמור להיות בעמודות לשני המנועים במקביל, נשאר כפי שהוא מתאים למסוקים חד-מנועיים וממש לא ריאליסטי.

תחום הרדיו נשאר כפי שהוא, אין אופציות UHF/DF, וה-GPS295 שמתאים לססנה לא הוחלף ל-MFD MX20 המצוין והחינמי שמצוי למשל בפאנל של ה-AS350 (אני הוספתי את זה בעצמי בכל מקרה).

התחום הויזואלי ב-VC לא שונה בכלל, כל נושא הויזואליות של הקוקפיט שזהו המקום שאמור להיות הממוקד והמרכזי ביותר בתחום הטיסה לא הושקע ולא שונה כלל.

לא הוספו אפשרויות דלק ומטען ריאליסטים כמו רבים מהמסוקים, והדלק מסתכם בכ-50 גלונים בלבד.

בקיצור ובאופן כללי, המסוק רחוק מלהיות מוגדר כ"מדהים" לפי דעתי. תחום תפעול המנועים בכלל לא קיים, וגם אופציות רבות אחרות שמוצגות באופן ריאליסטי סביר במסוקים כמו העטלף (מסוק מצוין).

השינויים הם אך ורק קוסמטיים וקשורים לשיפורים מסוימים במודל החיצוני (כמו הוספת 4 מיכלי דלק ואיזה חצ'קון מכוער באף המסוק, ביג דיל..) והוספת ספסלים במודל הפנימי. שום דבר מעבר לכך.

אנשים כמוני שמגדירים עצמם כרציניים בתחום הטסת המסוקים עדיין צריך להשקיע המון כדי להגיע לרמה סבירה של ריאליסטיות בתחום הקוקפיטי והתפעולים הכלליים, בזמן שזה מצוי בחבילות אחרות מקבילות ברשת ועל ידי המפתחים זה יכול להתבצע בקלות רבה יותר.

גם אני רציני בתחום אבל צריך להבין שאנשים לא יודעים עוד לעשות הכל הוא רצה לשנות וביקש עזרה בשינוי הקוקפיט ובעוד מס' תחומים כמו אופי הטיסה של המסוק באוויר אבל הוא לא הצליח ואף אחד לא עזר לו אז הכל היה חיצוני בלבד כי הרבה טענו את הטענה שאתה טוען בפניי כולם וגם אני טענתי אותה האמת אבל אני לא יכול לבוא אליו בהאשמות כי אף אחד לא הסכים לעזור לו עם דברים מסוג זה.

תראה אני ועוד לא קצת חבר'ה מHC ציינו מה חסר בחלק שהכי חשוב והוא אופי המסוק ושעונים חסרים או שיתפקדו כמו שצריך לפחות אבל אין מי שיעזור כרגע וצריך להסתדר עם מה שיש.

אולי הוא לא מדהים אבל הוא יותר נחמד חיצונית מהדגם המקורי לא שזה משנה באמת כל אחד יטיס מה בא לו אני מטיס את שניהם בכל זאת.

אני יותר בקטע של הצביעה המדברית כרגע כי אני רוצה כבר שתהיה אחת ועכשיו שצבעתי וסיימתי גם את הקווי מתאר יותר מהר משחשבתי אני לא מצליח לפתור בעייה שהטקסטורה לא עולה בסימולטור משום מה.

פורסם

אני מסכים עם יוני, לא ראיתי שום דבר מיוחד בחבילה הזאת.

יותר יפה חיצונית? בסדר. חיכינו וחיכינו בשביל לראות פאנל רציני, לא בשביל מודל תלת מימדי.

אחרי שראינו מה הרמה של בלקהוק חינמי אני עוד יותר לא מבין את העליהום שעשו שם על המודל של אירוסופט.

כן, הוא עולה כסף.

אבל אין בכלל מה להשוות.

יש מסוקים מינמיים טובים - הבל 206B ו-206L הם אחלה, אבל גם בהם הפאנל הוא דיפולטי. המזל הוא שבמקרה שלהם הפאנל סביר.

אבל אם תסתכל על הדיפנדר ועל הבל 47 שיש בהובר קונטרול, אלה מסוקים רציניים. הפאנלים שלהם טובין ומיוחדים.

בבלקהוק נראה שזה פשוט אוסף של GAUGES גנריים שמסודרים פחות או יותר בצורה דומה למה שהיית מצפה.

פורסם
אני מסכים עם יוני, לא ראיתי שום דבר מיוחד בחבילה הזאת.

יותר יפה חיצונית? בסדר. חיכינו וחיכינו בשביל לראות פאנל רציני, לא בשביל מודל תלת מימדי.

אחרי שראינו מה הרמה של בלקהוק חינמי אני עוד יותר לא מבין את העליהום שעשו שם על המודל של אירוסופט.

כן, הוא עולה כסף.

אבל אין בכלל מה להשוות.

יש מסוקים מינמיים טובים - הבל 206B ו-206L הם אחלה, אבל גם בהם הפאנל הוא דיפולטי. המזל הוא שבמקרה שלהם הפאנל סביר.

אבל אם תסתכל על הדיפנדר ועל הבל 47 שיש בהובר קונטרול, אלה מסוקים רציניים. הפאנלים שלהם טובין ומיוחדים.

בבלקהוק נראה שזה פשוט אוסף של GAUGES גנריים שמסודרים פחות או יותר בצורה דומה למה שהיית מצפה.

תראה אני זוכר שהראתי לכם תמונות של בלקהוק אז ומה שאתם לא יודעים זה שלא מדובר באותו בלקהוק כי הבלקהוק ההוא עדיין לא שוחרר ולא סויים ובנוסף שמה ידוע לי שכן יעבדו על הקוקפיט אבל לא יודע בדיוק מה ואיך ישפרו.

בנוגע לבל47 והדיפנדר אני יודע עד כמה הם טובים מבחינת הפאנלים שלהם כי אני מטיס גם אותם מדי פעם.

בכל זאת כמו שאמרתי מי שירצה יטוס במסוק ומי שלא אז לא כי לא חסרים מסוקים אחרים טובים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...