עבור לתוכן
Kobi David

Microsoft Flight Simulator 2006 - חדשות!

Recommended Posts

פורסם

כפי שאתם כבר יודעים ואני לא אמתח את אלו שלא, יהיה גם יהיה MFS2006.

אני עתיד להשתתף בבטא טסטינג שלו שיתחיל ממש ממש בקרוב, ואני אשתף אתכם לגבי החידושים.

יש למה לחכות!

פורסם

מזל טוב ! (אחרי הכל לא כל יום עומדים להשתתף בבטא טסטינג של FS2006)

סתם מתוך סקרנות,איך הגעת למעמד הזה,של בטא טסטר לFS2006 ?

פורסם

האמת שאני לא מבין למה מוציאים כבר גרסא, ונגיד שיקח לעשות בטא טסטינג של שנה.

עדין לא יצאו כל התוספים ה"מקובלים" של כלל הפאנלים והסינרים המותאמים ל-2004, וכבר אנו נדרשים לעבור ל-2006. עוד לא יצא SB שתומך ב-2004 וכבר יוצא 2006, מה יהיה הפעם? עוד SBRELAY? אני רואה את חברת קאמינג סון חוזרת לפעולה!!!

פורסם

אתה יודע, מיקרוסופט לא מבצעת את השיקולים הכלכליים שלה עפ"י האם PMDG הספיקו לשחרר את ה-744 או לא. אתה רוצה להישאר עם 2004, תישאר.

זה ידרוש גם חומרה חדשה בשביל לרוץ כמו שצריך.

פורסם

1. מעבד

2. זכרון

3. כרטיס מסך

מכיוון שהמעבד שתצטרך והזכרון כבר יעבדו במהירויות אחרות ובשקעים שונים ממה שיש לך היום אז תצטרך כמובן להחליף לוח.

בקיצור, אתה יכול לשמור את הפלופי דיסק שלך...

פורסם
הפלופי זה הדבר היחידי עם LIFETIME אצלי, וגם החוט של הקומקום...

מקווה שה 6800GT יהיה שמיש...

אריאל

ואולי גם את ה CDROM אם הוא לא יתקלקל

פורסם

OK קובי

תודיע לחבר'ה הנחמדים האלה מMICROSOFT שאם הם לא מסדרים את ההתנהגות של מטוסים בסיחרורים ואת ההתנהגות המבישה של המסוקים בFULL REALITY, שישכחו ממני ומעוד כמה אנשים רציניים (הרבה יותר ממני) שאני מכיר.

אה כן ואם הם לא שמעו על המושג TOC וTOD בFLIGHT PLAN, הגיע הזמן שיעשו היכרות עם מושגי יסוד בתעופה.

סליחה על הגישה הלוחמנית, אבל זה מעצבן כי מאז FS4 לDOS לא היה שום שיפור בתחום :(

פורסם
OK קובי

תודיע לחבר'ה הנחמדים האלה מMICROSOFT שאם הם לא מסדרים את ההתנהגות של מטוסים בסיחרורים ואת ההתנהגות המבישה של המסוקים בFULL REALITY, שישכחו ממני ומעוד כמה אנשים רציניים (הרבה יותר ממני) שאני מכיר.

אה כן ואם הם לא שמעו על המושג TOC וTOD בFLIGHT PLAN, הגיע הזמן שיעשו היכרות עם מושגי יסוד בתעופה.

או כמה שאני מסכים איתך!

זאת כמעט הסיבה היחידה שאני לא טס יותר בפלייט,רק בגלל שהמסוקים לא מתנהגים כמו שהם מתנהגים במציאות מלבד אחדים.

אני ארוויח לי כסף טוב בקרוב....לפי דעתכם 2,500 שקל יספיקו לי לשיפור זיכרון ומעבד?כרטיס מסך טוב יש לי כבר 8)

פורסם

אני עתיד להשתתף בבטא טסטינג שלו שיתחיל ממש ממש בקרוב, ואני אשתף אתכם לגבי החידושים.

יש למה לחכות!

יש התפתחויות ?

פורסם
OK קובי

Baruchi,

I would be the last one to tell you that FS needs no improvement, but you need to keep in mind a couple of things

1( FS is a single platform for a wide range of aircraft - ranging from an ultralight to a 747 or An 225.

2) the "hadrcore simmers" are but a small fraction of FS sales. You can't expect MS to go into great lengths to accomodate a limited group of customers.

Having said that, I can tell you that most of the so called "FS limitations" can be overcome! - the problem is that many developers won't bother 'cause most simmers (yes, even among the "hardcore" group))won't know a true-to-life model, if it came and bit them in the a$$

I, for one, am interested if there are additional core features in the next FS release

best regards

//Michael

PS

what do you want them to do with TOD or TOC?? - just curious :)

פורסם

מיכאל,

אני לא בטוח שההארדקור סימרס הם שבריר מהמכירות היום.

לדעתי מי שקונה שוב ושוב גירסא אחרי גירסא זה בדיוק אנחנו.

מי שטס לו קצת במטוסים הדיפולטיים, ולא מתקדם בשימושים שלו בסימולטור מאבד את העניין מהר מאוד.

ברוכי, לגבי TOC/TOD - פשוט אל תתכנן טיסות עם התוכנה שלהם. עדיף שישקיעו בדברים אחרים, יש מספיק כלים לתיכנון טיסה...

פורסם

תגידו מה אתם בסדר?

לא הבנתי מאיפה התגובה הזאת שלי.

זה POST מיוני בכלל (!!!).

כשאומרים להקפיץ הודעה מתכוונים בדיוק לזה.

בכל מקרה אני לא חוזר בי משום דבר שכתבתי בזמנו. שיתחילו לעבוד ברצינות החבר'ה האלה.

ולגבי TOC TOD, שיואילו בטובם להכניס נתוני טיפוס והנמכה לכל מטוס ולפי זה לחשב TOC/TOD. המצב הנוכחי: כל הטיסה מחושבת לשיוט בלבד.

פורסם

זה כל העניין אמרת שתעדכן לגבי החידושים ומאז לא שמענו כלום

ההקפצה הזאת נועדה לתזכורת

יש למה לחכות!

פורסם

,

תודה על המידע...

אני מעריך שדרישות מערכת של MFS10 היו פי שתיים או שלוש מMFS09:(

וכניראה אני איסתפק בMFS09

אני דווקא ממש לא חושב.עובדה שקובי משתתף בבטא טסטינג והוא לא מספר לנו שזה עד כדי כך כבד.כמובן שזה יהיה יותר כבד מהFS2004.אבל לטעמי,מעבד החל מ3.0 ועד 4.0 של אוהד :lol: זיכרון של לפחות ג'יגה,עם כרטיס גרפי טוב.יספיק בהחלט.נכון זה מפרט יקר מאוד.אבל בכל זאת,יש כאלו מפרטים כיום.בעצם אפשר לומר שמעבד 3.0 זה כבר מפרט די ממוצע כיום.

פורסם

לי נראה שלא קיים היום מחשב שיהיה מסוגל להריץ את FS2006 בצורה חלקה עם גפיקה מלאה.

בקושי קיימים מחשבים שמצליחים לעשות את זה עם FS2004 וזה שנתיים אחרי שהוא יצא...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...