amit_sharky פורסם דצמבר 20, 2003 דיווח פורסם דצמבר 20, 2003 בא לכם לטוס ליעדים חדשים ? בא לכם להטיס מטוס מדהים ? נמאס לכם מקיטורי הנוסעים ? בא לכם טיסות עם נקודות ביניים ? אתם בקבוצה נכונה - טייסי מטען ב-747/200 של אלעל או ק.א.ל (קווי אוויר למטען- חברת קארגו). יעדים מעניינים במזרח - שנגחאי,הונג קונג, קולמבו, בנגקוק, בומבי, אלמהאטי. יעד נחמד באירופה - לייג' (בלגיה). יעדים לארה"ב - ניו-יורק, שיקגו,מיאמי,אטלנטה. הטיסות רובם לא ישירות לדוגמא:TLV-ALA-HKG-BOM-TLV או TLV-SPL-ORD-JFK-SPL-TLV (SPL-SCHIPUL AMS) יעד חדש מתוכנן OSAKA JAPAN - (שדה תעופה שבנוי על אי קרוב לטוקיו - חוויה). בקיצור אני מחפש בית - לאוהבי טיסות המטען, פניתי ל IA והם בודקים את האפשרות, כמובן שהם יהיו עוד פניות ודרישות מטייסים אחרים יהיה יותר קל. מי שמעוניין בעוד פרטים יכול פנות אלי ב MESSENGER אין גבול לנושא זה (אירועים,תוכנות של WEIGHT&BALANCE ועוד הרבה) לכל המעוניינים השמיעו את קולכם עמית
Eranre פורסם דצמבר 20, 2003 דיווח פורסם דצמבר 20, 2003 חח אני ואלמוג כרגע טסים קרגו עם הRFP מטוס מעולה אין ספק
Almog Atar פורסם דצמבר 20, 2003 דיווח פורסם דצמבר 20, 2003 אני טס עם POSKY עשיתי קומבינה עם מטוס שבא עם AIR FILE של 744..... אני מסכים עם עמית יעדים מדהימים עצירות ביינים "סוסי עבודה" מאוד מעניין וכיף
Gal פורסם דצמבר 20, 2003 דיווח פורסם דצמבר 20, 2003 אני גם בעד אבל צריך קודם מטוס מעולה ולא סתם איזה משהו שדומה למטוס ועושה קולות של מנוע של דקוטה (לא שדקוטה זה רע אבל הוא לא משהו היום ועוד משהו אל תהרגו אותי) אבל חוץ מזה אני ממש בעד
Oren Geva פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 742 של פוסקי נראה רע ב FS2004 - הוא לא מודל GMAX... יש לכם את RFP עם צביעה של אל על? בכל אופן, בקרוב ייצא 742 חדש של פוסקי
Atar_Omri פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 יש RFP עם צביעה של אל על, AXH, המטוס הזה הוא מטוס יסיב כאשר בתקופה הקיץ הוא מטיס נוסעים ועכשיו הוא מטיס מטען. בסימולטור עשו אותו מטוס נוסעים.
amit_sharky פורסם דצמבר 21, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 RFP מאוד מסורבל לתפעול אבל מדהים, אני מתחיל ללמוד אותו לאט לאט איפה יש RFP עם צביעה של אלעל ?? בינתיים אני משתמש ב PSS של 744
Atar_Omri פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 שום דבר לא יותר מידי קשה, צריך ללמוד בעיקר ניווט באמצעות INS ולא מחשב טיסה.