עבור לתוכן
Omer k

"טסים ברשת" - מתוץ YNET

Recommended Posts

פורסם

ושווווובבבב התמונה שלי שם....

זה מראה את הכל אה? שאדי וחגי באותה תמונה...

אנחנו צריכים לעשות תמונה קבוצית, נציג מתוך כל חתך אוכלוסיה,

דתיים, חרדים, ערבים, יהודים, ילדים, מבוגרים, טייסים, לא טייסים.

פורסם

כל הכבוד (שוב) לבן על הכתבה- מקווה שתוסיף לחטיבה עוד ועוד חברים =D>

הכתבה הציגה באופן כולל ובצורה מעולה ועניינית את מה שאנחנו עושים, התמונות גם כן רק מוסיפות.

פורסם

אני מסתכל על התגובות ולא יכול להפסיק לצחוק :lol::lol::lol:

"הריאליזם בסימולציות שלכם הולך ועולה, ומה יקרה אם מטוס שטס באמת מישראל לאיטליה לדוגמה יתנגש בדרך באחד המטוסים של הסימולציה?!??

נכון, תגידו לי שאני טיפש ושאני לא מבין שהמציאות בסימולטור היא מדומה, ורק במחשב וכולי וכולי, אך בדברים כאלה אין לקחת סיכונים מיותרים!!

אפילו טייס של אל על אמר שזה קרוב למציאות - מטוס אמיתי שיתנגש במטוס וירטואלי אולי פיזית לא יקרה לו כלום אבל המערכות שלו עלולות להשתבש לחלוטין, הרי גם היום כל המטוסים טסים על מחשבים."

ציטוט של אחת התגובות

:roll:

עריכה:

או שהוא באמת .......

או שאני לא הבנתי למה הוא התכוון בתגובה.

פורסם

"הריאליזם בסימולציות שלכם הולך ועולה, ומה יקרה אם מטוס שטס באמת מישראל לאיטליה לדוגמה יתנגש בדרך באחד המטוסים של הסימולציה?!??

נכון, תגידו לי שאני טיפש ושאני לא מבין שהמציאות בסימולטור היא מדומה, ורק במחשב וכולי וכולי, אך בדברים כאלה אין לקחת סיכונים מיותרים!!

אפילו טייס של אל על אמר שזה קרוב למציאות - מטוס אמיתי שיתנגש במטוס וירטואלי אולי פיזית לא יקרה לו כלום אבל המערכות שלו עלולות להשתבש לחלוטין, הרי גם היום כל המטוסים טסים על מחשבים."

ציטוט של אחת התגובות

עריכה:

או שהוא באמת .......

זה נראה כאילו הוא חושב שאנחנו שולטים במטוס אמיתי דרך המחשב,או שמישהו יסביר לי למה האדון התכוון? :?

פורסם

כתבה יפה מאוד ונהניתי לקרוא אותה!

אני מקווה אכן שהשיתוף פעולה עם אלעל יימשך ויתפתח במובן החיובי,כמו כן שהחטיבה שלנו תמשיך להיות נפלאה מנוסה ורצינית כמו שהיא והרמה רק ממשיכה ועולה לה ככה שכל הכבוד לכל מנהלי החטיבה הזאת שעושים את עבודתם בצורה יפה ביותר,המשיכו כך! =D>

פורסם

ציטוט של אחת התגובות

עריכה:

או שהוא באמת .......

זה נראה כאילו הוא חושב שאנחנו שולטים במטוס אמיתי דרך המחשב,או שמישהו יסביר לי למה האדון התכוון? :?

באמת מוזר!

נראה שהוא התכוון שהמערכות של המטוס פועלות ע"י מחשב שמחובר בין השאר לסימולטור :? "הרי גם היום כל המטוסים טסים על מחשבים".

והתנגשות אווירית בין סימולטור למציאות (אוי זה נשמע כ"כ מטומטם, אני אפילו לא מאמין שאני אומר את זה) תגרום לשיבוש המערכות במטוס המציאות בגלל שהמערכות יושבות על מחשבים שמחוברים לסימולטור :? :? :? :?

משהו כזה, נראה לי.

תקנו אותי אם אני טועה.. (מקווה שאני טועה)

פורסם

ציטוט של אחת התגובות

עריכה:

או שהוא באמת .......

באמת מוזר!

נראה שהוא התכוון שהמערכות של המטוס פועלות ע"י מחשב שמחובר בין השאר לסימולטור :? "הרי גם היום כל המטוסים טסים על מחשבים".

והתנגשות אווירית בין סימולטור למציאות (אוי זה נשמע כ"כ מטומטם, אני אפילו לא מאמין שאני אומר את זה) תגרום לשיבוש המערכות במטוס המציאות בגלל שהמערכות יושבות על מחשבים שמחוברים לסימולטור :? :? :? :?

משהו כזה, נראה לי.

תקנו אותי אם אני טועה.. (מקווה שאני טועה)

הוא התכוון בעצם ששני מטוסים, אחד במציאות, ואחר בסימולטור יתנגו, הרי לא יגרם כל נזק, אבל זה יכול לגרום כאילו שיבוש במחשבים של המטוס האמיתי בגלל שהמטוסים מחוברים איכשהו למערכות, שכביכול אלו חדרי הבקרה וכולי. הבנדם לא מבין על מה הוא מדבר, הוא לא יודע מה זה מחשב אם הוא מדבר ככה. ועוד בכזה ביטחון. הוא חושב, ועוד כמה אנשים לפי התגובות, שלוקחים יוצאי חיל האוויר שמאומנים על מטוסים קרביים, מאמנים אותם בסימולטורים שעתיים-שלוש, ולוקחים אותם להטיס מטוסים אמיתיים.

זה מה שמובן מהתגובות האלה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...