Ilan Cohen פורסם יוני 19, 2005 דיווח פורסם יוני 19, 2005 מזל טוב למסיימי מחזור תשיעי של VFS. תומר פיכמן. =D> גיא הריאל. =D> רז גורפינקל. =D> משה פינגנבאום. =D> ירדן ענתבי. =D> הדר מיכאליס. =D> היה כיף להדריך אותכם בהצלחה בהמשך הדרך. להתראות באויר. תודה מיוחדת כל המדריכים והפקחים שעזרו בקורס =D>
Eliran-VFS1 פורסם יוני 19, 2005 דיווח פורסם יוני 19, 2005 מזל טוב למסיימי מחזור תשיעי של VFS.תומר פיכמן. =D> גיא הריאל. =D> רז גורפינקל. =D> משה פינגנבאום. =D> ירדן ענתבי. =D> הדר מיכאליס. =D> היה כיף להדריך אותכם בהצלחה בהמשך הדרך. להתראות באויר. תודה מיוחדת כל המדריכים והפקחים שעזרו בקורס =D> מזל טוב! היה קורס ארוך עם חגים באמצע, אך למרות הכול יצאתם גדולים! ועוד סולו בVATSIM עם תנועה . בהצלחה בהמשך ונפגש ברשיון -הגדר מכשירים ובשמיים!
e_dor פורסם יוני 19, 2005 דיווח פורסם יוני 19, 2005 המון בהצלחה לכולם ! ברוכים הבאים לשמים הוירטואלים ! אם מישהו צריך עזרה, אשמח לנסות ולעזור (למרות שאתם בטח יודעים עכשיו יותר ממני בעסק :wink: )
fichmant פורסם יוני 19, 2005 דיווח פורסם יוני 19, 2005 תודה רבה!!! לכם! היה כיף ללמוד ממכם ולטוס תחת הפקוח שלכם! וניתראה באוויר
moti פורסם יוני 19, 2005 דיווח פורסם יוני 19, 2005 מזל טוב והרבה בהצלחה! כל הכבוד ל VFS על ההשקעה והעבודה.
gilad13 פורסם יוני 19, 2005 דיווח פורסם יוני 19, 2005 מזל טוב לכולם! הייתם באמת טובים וזה באמת מגיע לכם!! :wink:
Omer Efrat פורסם יוני 19, 2005 דיווח פורסם יוני 19, 2005 מזל"ט לכל העוברים! שיהיה בהצלחה בהמשך. עומר א.
David Aronovich פורסם יוני 19, 2005 דיווח פורסם יוני 19, 2005 מזל טוב לכם!!! אני מקווה להיות טוב כמוכם במחזור 10 :roll:
fimoshe פורסם יוני 19, 2005 דיווח פורסם יוני 19, 2005 לכל צוות קורס 9 הייתם גדולים, לא הפסקתי להתרגש ולהילחץבכול מפגש ומפגש, ובזכות סבלנותכם ,והרצון שלכם להעניק וללמד הצלחתי להתחבר אליכם ולספוג ממכם מידע וידע ושוב תודה
Itay Zecharia פורסם יוני 19, 2005 דיווח פורסם יוני 19, 2005 מזל טוב! כל הכבוד! מחזור עשירי בפתח, ובנוסף מחזור שלישי בקורס הגדר מכשירים
Yarden Antebi פורסם יוני 19, 2005 דיווח פורסם יוני 19, 2005 תודה לכולם! לכל המדריכים-היה אחלה קורס! למרות שבהתחלה לא כל כך הבנתי מה קורה...אבל עכשיו הכל מובן ואני טס כמו גדול =] באמת היה קורס ממש טוב! ולמי שאמר נתראה בהרצליה..אני מעדיף ש"ד אגב,איך אני משנה את הכינוי שלי פה? הכינוי הזה הוא ממזמן עוד לפני שהתחלתי עם כל העסק הזה...ובפרופיל הוא לא משנה לי אותו
Yahav Barzilay פורסם יוני 19, 2005 דיווח פורסם יוני 19, 2005 מזל טוב לכל החניכים העוברים! בהצלחה בהמשך... :wink:
אורח פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 תודה לכולם!לכל המדריכים-היה אחלה קורס! למרות שבהתחלה לא כל כך הבנתי מה קורה...אבל עכשיו הכל מובן ואני טס כמו גדול =] באמת היה קורס ממש טוב! ולמי שאמר נתראה בהרצליה..אני מעדיף ש"ד אגב,איך אני משנה את הכינוי שלי פה? הכינוי הזה הוא ממזמן עוד לפני שהתחלתי עם כל העסק הזה...ובפרופיל הוא לא משנה לי אותו שלח לי בפרטי את הכינוי החדש ואני אחליף לך אותו. וכמובן בהצלחה למחזור הגוזלים החדש, פרסו כנפים והמריאו לשמים. כל הכבוד על היוזמה לעשות את הסולו ב VATSIM, מצטער שלא יכולתי להצטרף לפיקוח, עבודות הקוקפיט מנעו ממני (תרוץ טוב, לא :wink: ). נתראה בשמים הוירטואלים
Ilan Cohen פורסם יוני 20, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 20, 2005 היה כיף לעשות את המבחן ברשת. גם הטייסים נהנו והרגישו את הסביבה האמיתית. נמשיך בעתיד את המיבחנים ברשת שכולם הצטרפו לחגיגה. תודה אילן וקובי שאיפשרו לעשות זאת כאן. ולך רן ניגמרו התרוצים. :wink:
אורח פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 היה כיף לעשות את המבחן ברשת.גם הטייסים נהנו והרגישו את הסביבה האמיתית. נמשיך בעתיד את המיבחנים ברשת שכולם הצטרפו לחגיגה. תודה אילן וקובי שאיפשרו לעשות זאת כאן. ולך רן ניגמרו התרוצים. :wink: הם רק התחילו :oops:
mickey lip פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 מזל טוב חברים. וכל הכבוד ל VFS על ההשקעה האדירה שלהם.