Brock פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 אהלן חברה, אני יודע שההודעה קצת נדושה, אבל בכל אופן, ברגע שזה נוגע אליך, זה נהיה חשוב. בקיצור, זה לא סוד שאני טס לארה"ב שבוע הבא, (יש כל כך הרבה דברים לסדר לפני זה). מצלמה כבר לא הספקתי לקנות לצערי, אבל יש כמה דברים שאני רוצה לקנות בארה"ב. ביניהם יוק, כן יוק. ורציתי לדעת אם משהו, יודע םא יש איזה דרך לקנות שם יוק, כי עד כמה שהבנתי לא ממש מוכרים יוקים בחנויות. אני אהיה בניו יורק, בלאס ווגאס, במיאמי, ובאורלנדו. אני מקווה שבאחד האזורים האלה אני אמצא יוק. אגב בלי שום קשר, אני חושב שאני אקדיש את אחד הימים בניו יורק להיות בקנדי בעמדת הספוטר ולראות את כל המטוסים שנוחתים, משהו בסט . בתודה מראש, ברוק
Ilan Cohen פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 לא רק נדוש כבר מאוס. מה הבעיה לעשות חיפוש בפורום או בכל מקום אחר כדי לדעת.
ohadn747 פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 אגב בלי שום קשר, אני חושב שאני אקדיש את אחד הימים בניו יורק להיות בקנדי בעמדת הספוטר ולראות את כל המטוסים שנוחתים, משהו בסט . אגב בלי שום קשר, בשביל לעשות ספוטינג שם אתה צריך להכיר את העיר טוב ולדעת שצריך לנסוע למפרץ ג'מייקה כדי לראות מטוסים כי כל מקום ספוטינג אפשרי נסגר כבר... ואם תעמוד "בעמדת הספוטר" אתה תמצא את עצמך אחרי שתי דקות "בעמדת הכלא המקומי" :?
Brock פורסם יוני 20, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 20, 2005 לא רק נדוש כבר מאוס. מה הבעיה לעשות חיפוש בפורום או בכל מקום אחר כדי לדעת. אוהו, שלום שלום, אז אתה רוצה שאני אעשה חיפוש? או קיי הבנתיך
Yarden Antebi פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 אתה תהיה בניו-יורק בנאדם.. בניו-יורק אפשר להשיג הכל,אתה רק צריך לדעת לחפש. (יש מצב שיהיה בטויז אר אס בכיכר הטיימס..זה פשוט מקום ענק ובפעמיים שהייתי שם לא הצלחתי לראות את כולו...(בעיון הכוונה)
ohadn747 פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 אתה תהיה בניו-יורק בנאדם..בניו-יורק אפשר להשיג הכל,אתה רק צריך לדעת לחפש. (יש מצב שיהיה בטויז אר אס בכיכר הטיימס..זה פשוט מקום ענק ובפעמיים שהייתי שם לא הצלחתי לראות את כולו...(בעיון הכוונה) אהה חנות טובה יש שם גלגל ענק בתוך החנות!!! אשכרה גלגל ענק של כמה קומות!!!!!
Yarden Antebi פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 כה אחת החנויות השולטות =] כשנכנסתי לא רציתי לצאת משם... (אבל צריך לאכול מתישהו לא? :X) אבל היה לי קטע מעצבן..ראיתי מכונית ענקית על שלט (חשמלי...אבל 33 MPH זה לא רע..) שעלתה 64 דולר יום אחרי אני בא לקנות אותה עלתה 164 דולר.. היה לי תביאוס של החיים
asaf742 פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 אתה תהיה בניו-יורק בנאדם..בניו-יורק אפשר להשיג הכל,אתה רק צריך לדעת לחפש. (יש מצב שיהיה בטויז אר אס בכיכר הטיימס..זה פשוט מקום ענק ובפעמיים שהייתי שם לא הצלחתי לראות את כולו...(בעיון הכוונה) אהה חנות טובה יש שם גלגל ענק בתוך החנות!!! אשכרה גלגל ענק של כמה קומות!!!!! כן, אני זוכר שהייתי בניו יורק באפריל השנה, צילמתי את הגלגל הזה לאחי שלא הצטרף לטיול, חתיחת גלגל ענק, (משהו בסדר גודל של הגלגל של 380 , סתאאם...)
ron פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 בקיץ האחרון היה שם גם דינוזאור רקס כזה שזז- מדהים!!
ohadn747 פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 חחח מעבירים חוויות מאמריקה.. מה רע? הקיצור אולי פשוט תחפש בגוגל דילרים בניו יורק ותסגור עניין?
Arie Halperin פורסם יוני 20, 2005 דיווח פורסם יוני 20, 2005 אני קניתי בחנות למתנות לגברים שנמצאת במקום שנקרא מזח 17 יש שם מוזיאון קטן לספינות ישנות מקום מוכר וידוע וחוץ מזה ראיתי שיש עכשיו באמזון מבצע מדהים ליוק http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?p=77789 שלח לכתובת שתשהה שם אריה