asaf742 פורסם יוני 21, 2005 דיווח פורסם יוני 21, 2005 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101678,00.htm הכתבה מתוך Ynet
Boeing744 פורסם יוני 21, 2005 דיווח פורסם יוני 21, 2005 מה זה קשור לפורום סימולטורים? אילן צודק, מה הקשר לסימולטורים????ודבר שני, מה הענין הזה שהפכנו למעין פרסומת סמויה של YNET שכל דבר קטן עם המילה מטוס מייד מועלה לקישור פה, גם אם זה לא מענין כמו מצב חירום?
iroth פורסם יוני 21, 2005 דיווח פורסם יוני 21, 2005 חבר'ה מה קרה? זהו פורום כללי ולא צריך לקפוץ על כל אחד שמפרסם הודעה במיוחד שיש קשר (אם כי קלוש משהו) לתעופה... (זו דעתי האישית - מנהל הפורום יפעילו את שיקול דעתם מן הסתם) ישראל
Boeing744 פורסם יוני 21, 2005 דיווח פורסם יוני 21, 2005 חבר'ה מה קרה?זהו פורום כללי ולא צריך לקפוץ על כל אחד שמפרסם הודעה במיוחד שיש קשר (אם כי קלוש משהו) לתעופה... (זו דעתי האישית - מנהל הפורום יפעילו את שיקול דעתם מן הסתם) ישראל גילו אנטרקס גם בוושינגטון בארה"ב, היר בה נמצא שדה התעופה הבינ"ל וושינגטון דאלס - גם זה קשר קלוש לתעופה
Ilan Jonas פורסם יוני 21, 2005 דיווח פורסם יוני 21, 2005 מנהלי הפורום קובעים ויש להם אוטונומיה כמעט מוחלטת בעניין. אני אעיר שמבחינה אישית אני גם תמה איך הפכנו לפורום סקופים, אבל כפרות. מצד אחד אני מציע לא לפרסם הודעות מיותרות כאלה, אבל בעיקר מצד שני - פורסם? תתעלמו! יוצא שבמקום הודעה מיותרת אחת שתופסת נפח אחסון באתר, יש פתאום שרשור שלם. אפס תגובות אומרות הרבה יותר מסתם מחאה מיותרת, לא? :wink:
xenopus פורסם יוני 22, 2005 דיווח פורסם יוני 22, 2005 אולי זו המלצה למי שהולך לצלם בפיינל 12 להצטייד באנטיביוטיקה
Or Netzer פורסם יוני 22, 2005 דיווח פורסם יוני 22, 2005 אולי זו המלצה למי שהולך לצלם בפיינל 12 להצטייד באנטיביוטיקה אם כבר באנטרופין
אורח פורסם יוני 22, 2005 דיווח פורסם יוני 22, 2005 אם כבר פקקי אזניים, איזה רעש מחריש אזניים הלהקה הזאת עושה :roll:
xenopus פורסם יוני 22, 2005 דיווח פורסם יוני 22, 2005 אטרופין יעזור לך בערך כמו תה עם נענע רק פחות טעים ועם יותר תופעות לוואי. אמרתי אנטיביוטיקה והתכוונתי לכך.
Barak פורסם יוני 23, 2005 דיווח פורסם יוני 23, 2005 טוב תראו המצב כנראה ממש גרוע אם זה הגיע לידי כך שאני שם פה הודעה בפורום... תפסיקו להתווכח על שטויות !!! כולה רצה לספר הבחור שיש קצת אנטרקס בבן גוריון חייבים לעשות מזה סקנדל !? קחו דברים יותר בקלות..במקום סתם להצית את זה תעבירו את זה הלאה.. שבוע טוב לכולם...
Boeing744 פורסם יוני 23, 2005 דיווח פורסם יוני 23, 2005 טוב תראו המצב כנראה ממש גרוע אם זה הגיע לידי כך שאני שם פה הודעה בפורום...תפסיקו להתווכח על שטויות !!! כולה רצה לספר הבחור שיש קצת אנטרקס בבן גוריון חייבים לעשות מזה סקנדל !? קחו דברים יותר בקלות..במקום סתם להצית את זה תעבירו את זה הלאה.. שבוע טוב לכולם... או פשוט לנעול את השרשור ולמחוק אותו יהיה יותר יעיל
Ilan Cohen פורסם יוני 23, 2005 דיווח פורסם יוני 23, 2005 כמו שראיתי לא היתה שום התיחסות לגבי ההודעה המקורית בשירשור הזה. לא נעלתי, ולא מחקתי, על מנת לראות אם זה באמת יעניין את אחד מהחברים כאן. ולא נימצא אחד כזה. כניראה שלא טעיתי שהערתי לבחור, שזה לא ממש קשור לכאן. כתבות על תעופה אין סוף בדפי האינטרנט,לדבר לא יהיה סוף אם נפרסם הודעות מדפי החדשות. גם לנו יש YNET אנחנו לא צריכים קישור לשם. גם אם מפרסמים הודעה, צריך להיות לה עניין מינימלי אצלנו, לא חייב להכניס כל כתבה שיש בה את המילה מטוס ,או ב"ג. אני לא שולל את הדבר רק תפעילו שיקול דעת לפני כן. אני מקווה שהדברים הובנו אחת ולתמיד בנושא זה. תודה.