Aviv Giladi פורסם יוני 21, 2005 דיווח פורסם יוני 21, 2005 החל מ2100 מקומי היום נעלה אני על פלוטו וערן על גישה. אתם מוזמנים לבוא לטוס \ לפקח איתנו.
Aviv Giladi פורסם יוני 21, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 21, 2005 אני מאמין שלקראת חצות אבל הכל תלוי בכמות התנועה
Yarden Antebi פורסם יוני 21, 2005 דיווח פורסם יוני 21, 2005 אני אגיע עוד מעט לטיסה קצרה (טוב הרצליה-חיפה זה לא בדיוק קצרה..)
einat פורסם יוני 21, 2005 דיווח פורסם יוני 21, 2005 אני כבר הכנתי אוכל ומפות לראש פינה וכלום.... :cry: עינת
Or Netzer פורסם יוני 21, 2005 דיווח פורסם יוני 21, 2005 חברים בלי באסה יהיו עוד ימים תבינו את הפקח יושב שם שעה מטוס אחד רק... משעמם.
E.Z פורסם יוני 21, 2005 דיווח פורסם יוני 21, 2005 לא נורא צפו בשבוע הבא לפיקוח בשעות הקטנות של הלילה - (הממש קטנות) מה לעשות תקופת מבחנים................. אגב בהזדמנות זו אני רוצהלהגיד גם תודה למשגיחים החדשים ובעיקר לאוהד שבכל היזדמנות שיש משגיח על הפקחים החדשים. כל הכבוד !
Oren-ELY3 פורסם יוני 22, 2005 דיווח פורסם יוני 22, 2005 אולי במקום כל פעם לפתוח נושא פשוט תעלו ותפקחו. תאמינו לי שאנשים מסתכלים ב SERVINFO. זה מתחיל להיות שוק שכל פעם מישהו אחר פותח נושא לגבי פיקוח.
אורח פורסם יוני 22, 2005 דיווח פורסם יוני 22, 2005 אולי במקום כל פעם לפתוח נושא פשוט תעלו ותפקחו. תאמינו לי שאנשים מסתכלים ב SERVINFO. זה מתחיל להיות שוק שכל פעם מישהו אחר פותח נושא לגבי פיקוח. הוצאת לי את המילים מהמקלדת.
Erez Savir פורסם יוני 22, 2005 דיווח פורסם יוני 22, 2005 אולי תעשו עוגן שכול פעם שמישהו עולה יכתוב תגובה?וככה כול הטייסים יסתכלו ויתעדכנו שם.
אורח פורסם יוני 22, 2005 דיווח פורסם יוני 22, 2005 אנשים, פשוט תרשמו ביורובוק כשאתם יודעים מראש. ככה תקבלו גם תנועה זרה. וגם תופיעו באתר החטיבה. (ותתרגלו לבדוק באתר החטיבה אם צפוי פיקוח).
moti פורסם יוני 22, 2005 דיווח פורסם יוני 22, 2005 לפעמים כשיש איזה שעה או שעתיים פנויות ורוצים לפקח ואף אחד לא בא אז מודיעים בפורום- אולי זה יביא טייסים. מבאס להתסכל שעה על כלום או על נקודה אחת. לפעמים בסרבאינפו יש בעיות שונות ומשונות וכשאין ברירה כותבים פה.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 22, 2005 דיווח פורסם יוני 22, 2005 הפתרון הכי טוב זה להחזיר את השורה רצה שהיתה פעילה פעם. ככה כולם רואים מי מחובר ואם בכלל מישהו צפוי להתחבר. ולגבי תעבורה, היום האיכסון אתרים בחו"ל כזה זול שתעבורה עולה גרושים
אורח פורסם יוני 23, 2005 דיווח פורסם יוני 23, 2005 הפתרון הכי טוב זה להחזיר את השורה רצה שהיתה פעילה פעם. ככה כולם רואים מי מחובר ואם בכלל מישהו צפוי להתחבר.ולגבי תעבורה, היום האיכסון אתרים בחו"ל כזה זול שתעבורה עולה גרושים אותה שורה שכמעט וגרמה להעפה של האתר והפורום מהשרת המארח :roll: כל פקח שיודע שהוא הולך לעלות לפקח, שירשם דרך האתר של החטיבה, זה יכניס את ההרשמה שלו ליורובוק ולדף הראשי של האתר. אתם רוצים לדעת אם מפקחים, תפנו לאתר של החטיבה ותראו בעצמיכם. יום נעים וסופ"ש מהנה.
Izik Bakshi פורסם יוני 23, 2005 דיווח פורסם יוני 23, 2005 אנשים, פשוט תרשמו ביורובוק כשאתם יודעים מראש.ככה תקבלו גם תנועה זרה. וגם תופיעו באתר החטיבה. (ותתרגלו לבדוק באתר החטיבה אם צפוי פיקוח). בדיוק, כמה כמה חודשים טובים שאני עובד ככה, פשוט רושם את עצמי בשניה שבה אני מחליט לעלות, אחרי הכל גם לי קשה לצפות מראש פיקוח, ככה או ככה זה עוזר, לי אישית אין בעיה שיש לי 2-3 מטוסים, ככה יש לי זמן לדברים אחרים.