Izik Bakshi פורסם יוני 24, 2005 דיווח פורסם יוני 24, 2005 חברים יקרים, בעקבות הפרסום על החטיבה ב YNET ו VGAMES הצתרפו לא מעט טייסים חדשים לחטיבה (קובי יכול להגיד לכם במספרים), חלקם עם ידע מקדים בתעופה וחלקם לא, המשותף הוא שכולם צריכים את עזרתכם בצעדים הראשונים, חלקם יוכלו להמשיך לבד וחלקם יצתרכו עוד תמיכה. אני רוצה לקרוא לכל הטייסים החדשים להציג את עצמם לשאול ולבקש עזרה בדברים שאתם צריכים, כאן זה המקום לשאול ולהכיר את האנשים היקרים שיש בחטיבה הזו. אז ברוכים הבאים ל VATIL
Kobi David פורסם יוני 24, 2005 דיווח פורסם יוני 24, 2005 האמת היא, שרציתי לחכות עם זה קצת עד שנגיע ל 400 אבל אני אעדכן אתכם, אנחנו ממשיכים לגדול בצורה בלתי רגילה - 358 חברים בחטיבה! בהזדמנות זו אני ממליץ לכל החברים החדשים לבקר בדחיפות באתר ההדרכה של VATSIM לחברים חדשים: http://www.vatsim.net/prc זהו מערך ההדרכה הטוב ביותר לחברים חדשים, האנגלית לא קשה מידי, ואני בטוח שמי שיבקר שם רק ירוויח.
H.D.M פורסם יוני 24, 2005 דיווח פורסם יוני 24, 2005 :oops: אני חדש פה שמי דניס ואני בן 16 וחצי עוד קצת. לא הכי חדש בתחום הסימולטורים אבל דווקה עם FS ניתקעתי מקווה להשתלב כאן. עוד לא התחלטי לטוס ברשת אני עדיין בשלבי למידה. ובזה אני מודה ליוני רביבו שעוזר לי. כמה פה בטוח מכירים אותי.
e_dor פורסם יוני 24, 2005 דיווח פורסם יוני 24, 2005 ברוך הבא דניס, וברוך הבא לכל החדשים !! אני אישית אשמח לעזור בנושא CVFR למי שיצטרך. בהצלחה בהמשך !
Yarden Antebi פורסם יוני 24, 2005 דיווח פורסם יוני 24, 2005 ברוך הבא דניס, וברוך הבא לכל החדשים !!אני אישית אשמח לעזור בנושא CVFR למי שיצטרך. בהצלחה בהמשך ! גם אני אשמח לעזור כמה שאני אוכל (: [למרות שגמני די חדש..אבל אחרי VFS אני יודע ] וברוכים הבאים החדשים...
אורח Ofek פורסם יוני 24, 2005 דיווח פורסם יוני 24, 2005 אני מקווה שלפחות עד סיום החופש אני יפסיק להתברבר עם החומר ויתחיל לטוס עם פיקוח,מה שאני מתכנן הרבה זמן,אבל לא יוצא לי .
Gadi L. פורסם יוני 24, 2005 דיווח פורסם יוני 24, 2005 גם אני דיי חדש... אולי חלק פה מכירים אותי ממקומות אחרים, (כן זה נקודה עיוורת... :wink: ) יש לי די ניסיון ואני טס בואטסים לפעמים. ואני גם לא מגיב פה יותר מדי אז אולי לא ראיתם אותי באיזור
NoX פורסם יוני 24, 2005 דיווח פורסם יוני 24, 2005 שלום גדי, אתה מוכר לי מאיפה שהוא, שמנמן. אהמ. אני מציע לכל החדשים (גם עוזר, וגם חוק), לרשום את שמם בחתימה.
mickey lip פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 אופק שלום, צור איתי קשר בפרטי ,אני רואה שאתה מהרצליה ,אז אתה לא רחוק ממני, תרגיש חופשי לתאם איתי ,ואני אעזור לך ,אתה כמובן מוזמן אלי הביתה חבר.
Xyples פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 דור נורמן 16 רעננה מכיר את FS הרבה הרבה זמן אבל אפעם לא הייתי רציני (עד עכשיו כמובן :wink: ) מממ הספקתי כבר לעשות קצת בלאגן און-ליין אבל לא בכוונה עכשיו אני מנסה להבין איך אני צופה ב ASRC ואיזה IP אני צריך לשים לשרת בכפתורים של הVOICE :? מממ כמו כן ניסיתי לטוס CVFR לחיפה ולא מצאתי את המבנים שהיו אמורים לשמש אותי :roll: איזה סינרי זה :?:
Eliran-VFS1 פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 דור נורמן 16 רעננה מכיר את FS הרבה הרבה זמן אבל אפעם לא הייתי רציני (עד עכשיו כמובן :wink: ) מממ הספקתי כבר לעשות קצת בלאגן און-ליין אבל לא בכוונה עכשיו אני מנסה להבין איך אני צופה ב ASRC ואיזה IP אני צריך לשים לשרת בכפתורים של הVOICE :? מממ כמו כן ניסיתי לטוס CVFR לחיפה ולא מצאתי את המבנים שהיו אמורים לשמש אותי :roll: איזה סינרי זה :?: התשובה לכול שאלותך: http://www.vfs-il.net
Xyples פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 התשובה לכול שאלותך: http://www.vfs-il.net נשמע מבטיח תודה
f16i_sufa פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 שלום אני אנתוני נולדתי בארה''ב בלוס אנג'לס ואני בן 17 טייס סימולטורים בעל ותק של 6 שנים עם ידע על תעופה וחיל האוויר מטיס מטוסים בFLIGHT SIMULATOR 2004 קרוב לשלוש שנים ברשותי סימולטורים IL 2 PACFIC FIGHTERS LOCK ON FALCON 4.0 וכו וכמובן רוצה להיות טייס בחיל האוויר !!!! ברשותי מחשב מסוג פנטיום 4.03 1GB ATI 9600 GB אשמח להיות חלק המפורום המדהים הזה אשמח לקבל מדריך איך מפעילים את הרדיו בFS כל טוב !
Avi Cohen פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 ברוכים הבאים. אני אשמח לעזור למי שצריך ב-PMDG
Harry Potter פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 אני תמיד שמח לעזור לטייסים חדשים. המסנג'ר שלי בחתימה. כל מי שמעוניין צרו קשר :!:
Or Netzer פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 http://www.vatsim.net/prc אתם מוזמנים לפנות אליי לעזרה עם הPRC ולחדד נקודות לא ברורות וללמוד העיקר. שאלות מענות בעיות. מסנג'ר בפרטים. וברוך הבא.
ran_lazaroni פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 אז ככה, שמי רן ואני מרמת גן אני בן 15 עולה לכיתה י' אני התחלתי עם הסיפור של FS לפני 5 שנים ולא הייתי רציני אולי עכשיו זה הצ'אנס??? :mrgreen: צרו קשר MSN ran_lazaroni@hotmail.com ICQ 311483656 והבלוג החדש שלי מי שרוצה להכיר אותי באמת מוזמן להיכנס ולקורא אני מפרסם שם לעיתים שירים שאני מתחיל להוציא מהמגירה... http://blog.tapuz.co.il/mylifemylife
Ben Cohen פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 שלום לכולם, אולי שמתם לב לנוכחותי בפורום בחודשיים האחרונים. שמי בן ואני בן 14 עולה לכיתה ט', אמנם אני קטן אבל כבר בגיל צעיר התחלתי לאהוב מטוסים, התחלתי על FS2000 אך לאחר זמן קצר הפסקתי לטוס כי כל הזמן התרסקתי, ולא ידעתי לטוס. אני מקווה שעכשיו אתמיד. בעוד שבוע אני כנראה מזמין מחשב חדש ומקבל את הסימולטור מקורי. רציתי לשאול ככה להתחלה, לפני שאני מזמין, האם המפרט שהרכתי יריץ את פלייט סימולטור טוב, ועל אילו רמות (כמה FPS, איזו איכות וכו') בערך... נתחיל: מעבד AMD 64 ביט 3000+. זכרונות TwinMos 400 מה"ז, 512 מגה. לוח אם K8NF-9 של ג'יגהבייט. כרטיס מסך 6600GT של Leadtek כונן קשיח 80G מתוצרת WD מהירות 7200RPM. אלו התכונות העיקריות. רציתי לשאול רק אם המפרט טוב ויוכל להריץ FS2004 על הגדרות טובות?, ובערך מה יהיו התוצאות שלו (כמה FPS, איזו איכות וכו'). תודה. שנית רציתי לשאול איזה סטיק לפלייט סימולטור (לא קרביים) אתם ממליצים עד 250 ש"ח, ואני לא חושב שיש מצב ליותר. ואיפה החנות הכי זולה לפלייט סימולטור וכמה כסף הסימלטור עולה. (רק לשם השוואה אם אני משיג אותו במחיר טוב...) תודה מראש.
אורח Ofek פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 בן,הייתי ממליץ לך לפתוח דיון מלאה בנושא בפורום עזרה,אני לא חושב שדיון לחדשים זה המקום הנכון. אגב לא ניתן למצוא בארץ "סטיקים אזרחיים" (להלן "יוק" - YOKE),אלא רק בחו"ל.
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 שלום לחדשים! גם אני אשמח לעזור במידת הצורך..... בהצלחה.
Niv Malin פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 אהלן, שמי ניב מלין, בן 15.5 מטיס ב-FS כבר מאז שיצא fs2000 אך לא הטסתי רציני (פעם ב... הטסתי) עד לפני חודשיים-שלוש עד שראיתי כתבות בנושא והתחלתי להכנס לעניינים (VFS וכדומה)... אני דיי חדש בפורום למרות שאפשר היה לראות אותי בפורום תמיכה הרבה בזמן האחרון.... אני הולך לעבור קורס רישיון פרטי ב-VFS אבל תמיד מעוניין להדרכות בכל נושא התעופה! אחרי שאני יעבור את הקורס אני רוצה להתחיל להטיס בווטסים. כמובן בעתיד רוצה להיות בחיל האויר הישראלי.
Izik Bakshi פורסם יוני 25, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 25, 2005 אז שלום שוב לכל החדשים ולמי שעדיין לא הציג את עצמו אז קדימה, הנה לכם רשימה מכובדת שתגדל עם הזמן של אנשים שמוכנים לעזור, כל מה שנותר לכם הוא לפנות אליהם (הפרטים של כל אחד בחתימות או למטה), גם אני ברשימה, שיהיה בהצלחה.
Ilan Jonas פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 ברוכים הבאים וברוכים הנמצאים! כפי שאור ציין, הPRC של ואטסים הוא כמעט חובה :wink: תמצאו שם הסברים על כל נושאי הטיסה ומה שמסביב לה - נהלים בואטסים, תפעול תוכנות, הסבר על הרשת עצמה ועוד! תעברו על החומר וקבלו ציון גבוה במבחנים כדי להעלות לנו את הממוצע :mrgreen: להתראות באוויר, אילן
dvir blashar פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 ברוכים הבאים וברוכים הנמצאים!כפי שאור ציין, הPRC של ואטסים הוא כמעט חובה :wink: תמצאו שם הסברים על כל נושאי הטיסה ומה שמסביב לה - נהלים בואטסים, תפעול תוכנות, הסבר על הרשת עצמה ועוד! תעברו על החומר וקבלו ציון גבוה במבחנים כדי להעלות לנו את הממוצע :mrgreen: להתראות באוויר, אילן אילן אתה נשמע כמו המורות שלי בבית ספר לפני המי"צב בכל מקרה גם אני אשמח לעזור לכל מי שצריך עזרה כולם מוזמנים לפנות אלי במסנג'ר dvir_bla@hotmail.co.il