×�פיק פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 מוזמנים ליצור איתי קשר לעזרה... הפרטים מופיעים למטה... מקווה לפקח על כולכם בקרוב (בקשר לטיסה-לא טסתי כבר תקופה מכובדת של כמה חודשים... אבל אולי עוד אחזור).
talkaplan פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 אני מקווה שלפחות עד סיום החופש אני יפסיק להתברבר עם החומר ויתחיל לטוס עם פיקוח,מה שאני מתכנן הרבה זמן,אבל לא יוצא לי . מה!!!!! יש לך 300 הודעות בפורום ועוד לא טסת פעם אחת ברשת עם פיקוח!! :0 אני יש לי עכשיו בידיוק 300 הודעות פה בפורום וכבר יש לי 100 VFR ו 100 IFR שעות טיסה בואטסים.... טוב אני לא כותב פה הרבה אבל.... עדיין!!
moti פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 אני מקווה שלפחות עד סיום החופש אני יפסיק להתברבר עם החומר ויתחיל לטוס עם פיקוח,מה שאני מתכנן הרבה זמן,אבל לא יוצא לי . מה!!!!! יש לך 300 הודעות בפורום ועוד לא טסת פעם אחת ברשת עם פיקוח!! :0 אני יש לי עכשיו בידיוק 300 הודעות פה בפורום וכבר יש לי 100 VFR ו 100 IFR שעות טיסה בואטסים.... טוב אני לא כותב פה הרבה אבל.... עדיין!! לא פונקציה. יש כאלה עם 1000 ומשהו הודעות וכלום שעות טיסה או שעות בודדות ויש כאלה שעם פחות מ100 הודעות ואלפי שעות טיהס ברשת. אין חפיפה, הפורום אמנם לחברי החטיבה אבל אין שום חובה וקשר בין מספר ההודעות לשעות הטיסה.
golan73 פורסם יוני 26, 2005 דיווח פורסם יוני 26, 2005 ברוכים הבאים, אתם מוזמנים להצטרף ל- TEAMSPEAK של ISRASIM ולשאול ככל העולה על רוחכם בנושא טיסה ולהכיר הרבה חברים חדשים. להתחבר לשרת אי פי: .179.160.135 בהצלחה
אורח Ofek פורסם יוני 26, 2005 דיווח פורסם יוני 26, 2005 אני מקווה שלפחות עד סיום החופש אני יפסיק להתברבר עם החומר ויתחיל לטוס עם פיקוח,מה שאני מתכנן הרבה זמן,אבל לא יוצא לי . מה!!!!! יש לך 300 הודעות בפורום ועוד לא טסת פעם אחת ברשת עם פיקוח!! :0 אני יש לי עכשיו בידיוק 300 הודעות פה בפורום וכבר יש לי 100 VFR ו 100 IFR שעות טיסה בואטסים.... טוב אני לא כותב פה הרבה אבל.... עדיין!! כמו שכבר אמרו, ההודעות והטיסה בווטסים לא חופפות. אגב ,אני רשום מעל לשנה בווטסים,וטרם הספקתי לטוס.
Izik Bakshi פורסם יוני 29, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2005 :oops: אני חדש פה שמי דניס ואני בן 16 וחצי עוד קצת. לא הכי חדש בתחום הסימולטורים אבל דווקה עם FS ניתקעתי מקווה להשתלב כאן. עוד לא התחלטי לטוס ברשת אני עדיין בשלבי למידה. ובזה אני מודה ליוני רביבו שעוזר לי. כמה פה בטוח מכירים אותי. דניס שלום. אני מבין את הרצון שלך לטוס ברשת, אבל לעלות לרשת בלי ידע מקדים זה פשוט מתכון לאסון, קיבלת בתדר טקסט את הכתובת MSN של סתיו שרוצה לעזור, גם שלי זמינה (למטה) בנוסף יש לך פה רשימה של אנשים שמוכנים לעזור, וגם יש מערך הדרכה השנקרא PRC, כל אלה עומדים לרשותך, מה שידרש ממך זה המון סבלנות ורצון ללומד, תאמין לי שאתה תהנה יותר לטוס שתדע מה זה DEENA 1 שאתה רושם בתוכנית שלך. סוף שבוע טוב.