H.D.M פורסם יוני 27, 2005 דיווח פורסם יוני 27, 2005 שלום לכולם ויום טוב אתמול בערב עשיתי סדר אצלי בארונות של הספרים ומצאתי רשימת קיצוריםשפעם מישהו הביא לי מתוך הספר של מטוס בואינג 737NG לא יודע אם מישהו באמת צריך את זה אבל בכל זאת. אז הינה זה: Abbreviations Table A AC-Aitemating Current ACARS-Aircraft Communications Addressing and Reporting System ADF-Automatic Direction Finder AFDS-Autopilot Flight Director System AGL-Above Ground Level AI-Anti lce ALT-Altitude ALTN-Alternate AOA-Angle of Attack יש צורך להמשיך? כי פשוט יש לי עוש שתי דפים מלעים ואני לא רוצה לכתוב את הכול לשווה. אז אם יש צורך בזה תגידו אם לא אז לא.
Nimrod פורסם יוני 27, 2005 דיווח פורסם יוני 27, 2005 יש צורך להמשיך? כי פשוט יש לי עוש שתי דפים מלעים ואני לא רוצה לכתוב את הכול לשווה. אז אם יש צורך בזה תגידו אם לא אז לא. לשווא :roll: אני חושב שרוב האנשים מכירים את הקיצורים האלה. אבל אם אתה רוצה אתה יכול להכין PDF עם כל הקיצורים.
Itai Ganor פורסם יוני 27, 2005 דיווח פורסם יוני 27, 2005 יש צורך להמשיך? כי פשוט יש לי עוש שתי דפים מלעים ואני לא רוצה לכתוב את הכול לשווה. אז אם יש צורך בזה תגידו אם לא אז לא. לשווא :roll: אני חושב שרוב האנשים מכירים את הקיצורים האלה. אבל אם אתה רוצה אתה יכול להכין PDF עם כל הקיצורים. מלעים=מלאים.., אני מסכים עם נמרוד רשימה של PDF תהיה נחמדה וגם תעזור לכל מיני חדשים.
David Aronovich פורסם יוני 27, 2005 דיווח פורסם יוני 27, 2005 יש צורך להמשיך? כי פשוט יש לי עוש שתי דפים מלעים ואני לא רוצה לכתוב את הכול לשווה. אז אם יש צורך בזה תגידו אם לא אז לא. לשווא :roll: אני חושב שרוב האנשים מכירים את הקיצורים האלה. אבל אם אתה רוצה אתה יכול להכין PDF עם כל הקיצורים. מלעים=מלאים.., אני מסכים עם נמרוד רשימה של PDF תהיה נחמדה וגם תעזור לכל מיני חדשים. עדיין... זה טוב למי שלא יודע את הקיצורים... או למי שלא ידע למצוא את הPDF....
Moshe Bensal פורסם יוני 27, 2005 דיווח פורסם יוני 27, 2005 HDM היקר, ראשית היה נחמד אם הייתה רושם את שימך המלא, בתקווה שאתה לא מתבייש בו. שנית, הרשה לי לתקן לך כמה מילים, בתקווה שלא תעלב, כי המטרה היא שתלמד להבא, ויהיה לנו קל להבין אותך. עוש שתי דפים = עוד שני דפים מלעים = מלאים לשווה = לשווא אמנם הבנתי למה הכוונה, אבל עדיף שלא תתרגל לרשום עם שגיעות, כי זה הופך להרגל. מקווה שלקחת ברוח טובה את הערותי, ותמשיך לכתוב את כל מה שיש לך להגיד. לגבי הקיצורים, כפי שנאמר למעלה, באמת כדאי לרכז בקובץ וורד, או PDF, איך שנוח לך.
Yarden Antebi פורסם יוני 27, 2005 דיווח פורסם יוני 27, 2005 HDM היקר, ראשית היה נחמד אם הייתה רושם את שימך המלא, בתקווה שאתה לא מתבייש בו.שנית, הרשה לי לתקן לך כמה מילים, בתקווה שלא תעלב, כי המטרה היא שתלמד להבא, ויהיה לנו קל להבין אותך. עוש שתי דפים = עוד שני דפים מלעים = מלאים לשווה = לשווא אמנם הבנתי למה הכוונה, אבל עדיף שלא תתרגל לרשום עם שגיעות, כי זה הופך להרגל. מקווה שלקחת ברוח טובה את הערותי, ותמשיך לכתוב את כל מה שיש לך להגיד. לגבי הקיצורים, כפי שנאמר למעלה, באמת כדאי לרכז בקובץ וורד, או PDF, איך שנוח לך. שגיאות* אם אתם מתחילים עם תיקונים... וגם-היית* (ה' מוסיפים לנקבה) ושמך*... אל תתקן אחרים..קודם תבדוק את עצמך.
e_dor פורסם יוני 27, 2005 דיווח פורסם יוני 27, 2005 ה' מוסיפים לנקבה רק כשמדובר בגוף שלישי - בגוף שני לא מוסיפים ה' בזכר או בנקבה. וגם אני בעד PDF מרוכז. תודה !
Ben Cohen פורסם יוני 28, 2005 דיווח פורסם יוני 28, 2005 האקדמיה ללשון :roll: חחח. צריך לפתוח דיון עד כל התיקונים. אני מוסיף תיקון אחד, שהרבה טועים: אני אטוס, ולא יטוס. לא מוסיפים י' לפועל בעתיד. מוסיפים א'. אני מציע שכל אחד יוסיף תיקון ונעשה מזה תיקון שגיאות נפוצות.
Eldar Sella פורסם יוני 28, 2005 דיווח פורסם יוני 28, 2005 האקדמיה ללשון :roll: חחח. צריך לפתוח דיון עד כל התיקונים. אני מוסיף תיקון אחד, שהרבה טועים: אני אטוס, ולא יטוס. לא מוסיפים י' לפועל בעתיד. מוסיפים א'. אני מציע שכל אחד יוסיף תיקון ונעשה מזה תיקון שגיאות נפוצות. לפי מה שאתה אומר, צריך לומר "הוא אטוס" אז אני מתקן אותך: מוסיפים א' לפעל בעתיד בגוף ראשון
Omer k פורסם יוני 28, 2005 דיווח פורסם יוני 28, 2005 פעם היה לי במעודפים דף עם תיקון טעויות הפוצות בעברית אבל לצערי איבדתי אותו... :cry: בנושא המקורי של הדיון: מצאתי אצלי דף מודפס שהודפס מהאתר של העמותה לקידם התעופה ויש בו כמה קיצורים, אין לי מושג איפה זה נמצא באתר של העמוהתה, אבל אין שם הרבה קבצים לא צריך להיות מסובך למצוא שתי היזומות ברוכות ויעזרו מאוד גם הקיצורים וגם התיקון טעויות ד"א יש אנשים שהטעויות נובעות מכתתיבה מהירה, כמו אצלי :oops:
H.D.M פורסם יוני 28, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 28, 2005 HDM היקר, ראשית היה נחמד אם הייתה רושם את שימך המלא, בתקווה שאתה לא מתבייש בו.שנית, הרשה לי לתקן לך כמה מילים, בתקווה שלא תעלב, כי המטרה היא שתלמד להבא, ויהיה לנו קל להבין אותך. עוש שתי דפים = עוד שני דפים מלעים = מלאים לשווה = לשווא אמנם הבנתי למה הכוונה, אבל עדיף שלא תתרגל לרשום עם שגיעות, כי זה הופך להרגל. מקווה שלקחת ברוח טובה את הערותי, ותמשיך לכתוב את כל מה שיש לך להגיד. לגבי הקיצורים, כפי שנאמר למעלה, באמת כדאי לרכז בקובץ וורד, או PDF, איך שנוח לך. השם שלי רשום בחתימה... דניס... טוב אני יעשה קובת PDF.
Avi Dudai פורסם יוני 28, 2005 דיווח פורסם יוני 28, 2005 רוצים קיצורים והרבה? http://www.ivao.org/training/tutorials/Ipack/Files/L5-Abbrev.htm