ramimz פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 קטע פשוט ענק, כבר ראיתי אותו עשרות פעמים, וכל פעם מחדש התגלגלתי מצחוק. אני בד"כ לא נוהג להעלות דברים כאלה בפורום, אבל הפעם אני חורג ממנהגי. קיבלתי את המייל הזה תחת הכותרת "ככה מעירים אנשים שנירדמו בטיסה" וכמה שזה נכון ביחס לקטע הזה. הקטע הוא סירטון ממש קטנטן, פחות מ- 400kb. http://www.iarc.org/~4z5rm/files/uzbek_airlines.wmv תהנו.
David Aronovich פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 מוכר, כבר פירסמו את זה פה בפורום פעם אם זכור לי נכון, אבל טוב להזכר בזה שוב נ.ב. אמרו שמדובר בטיסן או במטוס על שלט..... כי תסכים איתי שבמציאות אם מטוס יעשה דבר כזה הוא יתרסק...
Xyples פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 מוכר, כבר פירסמו את זה פה בפורום פעם אם זכור לי נכון, אבל טוב להזכר בזה שוב נ.ב. אמרו שמדובר בטיסן או במטוס על שלט..... כי תסכים איתי שבמציאות אם מטוס יעשה דבר כזה הוא יתרסק... אז איך יוצא עשן מהבלימה של הגלגלים :?: :idea:
Ben Zwebner פורסם יולי 1, 2005 דיווח פורסם יולי 1, 2005 the smoke is caused by the same thing as a real airliner, rubber hitting the asphault of the runway, it doesnt realy have to do with the size of the aircraft.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יולי 1, 2005 דיווח פורסם יולי 1, 2005 בכל זאת בטיסן זה לא קורה כי דווקא למהירות כן יש השפעה על זה
David Aronovich פורסם יולי 1, 2005 דיווח פורסם יולי 1, 2005 בכל זאת בטיסן זה לא קורה כי דווקא למהירות כן יש השפעה על זה דווקא לא... ואני יכול להביא גם דוגמא.... בערוץ חמש... מי שמסתכל, כל שנה משדרים הפנניג טיסנים בערבה.... ומביאים לשם גם טיסנים כאלה, בוינגים, ושהם נוגעים במסלול שלהם (בכל זאת טיסן... כמו מטוס ) הם גם מוציאים אבק.... כמו באמיתי... זה פשוט רק יותר קטן... אז יכול להיות שפה הייתה איזשהי זווית צילום מיוחדת.... לכו תדעו...
אורח חיים הטייס פורסם יולי 1, 2005 דיווח פורסם יולי 1, 2005 לדעתי , אין סיכוי שהסרט הזה אכן אמיתי אם הטייס היה צריך לתמרן כך את המטוס הוא וודאי ובוודאי שהיה צריך לעשות GO AROUND אין שום ספק בכך.
Gadi L. פורסם יולי 1, 2005 דיווח פורסם יולי 1, 2005 ישן.... עשיתי קצת מחקר לגבי זה וגיליתי שזה בעצם פרסומת לבירה... זה פשוט עשוי במחשב, אם זה היה אמיתי איכשהו אז המטוס היה מתפרק לחלקים, גם רואים שהתימרונים שלו די לא מציאותיים. :roll:
4x-cgo פורסם יולי 1, 2005 דיווח פורסם יולי 1, 2005 נו אנשים זו פרסומת לבירה תהיו מציאותיים!!!!!!!!! הקטע יותר ארוך מזה והפואנטה בקטע הושמטה בחייכם....