עבור לתוכן
Atar_Omri

"ישראל איירלינס" ו-VATIL מזמינות אתכם לטוס בארוע ה

Recommended Posts

פורסם

טייסים יקרים,

חברת "ישראל איירלינס" ו-VATIL מזמינות אתכם להשתתף בארוע "Holiday of Holidays" שיערך בסוף השבוע הקרוב.

אתם מוזמנים לקחת חלק בארוע בין השעות 18 ל-22 ביום שבת, הירשמו כבר עכשיו לאחת הטיסות בקישור הבא:

http://www.israelairlines.org/heb/operations/events/

בעת ההרשמה אתם שומרים לעצמכם מקום בטוח לפעילות בין השעות הנ"ל .

שימו לב:

אין צורך להירשם פעמיים לארוע, מספיק להירשם לאחת הטיסות בקישור הנ"ל, ההרשמה תתעדכן אוטומטית גם באתר של "ישראל איירלינס" וגם באתר של VATIL

אתם מתבקשים לרשום את עצמכם לטיסה אחת בלבד, כדי לתת הזדמנות גם לטייסים אחרים להירשם.

גם טייסים שלא רשומים ב"ישראל איירלינס" מוזמנים להירשם לאירוע. תצטרכו להזין את שמכם, כתובת האימייל שלכם ומספר VATSIM תקין.

הדגשים לטיסה עצמה זהים לדגשים כמו בשאר הארועים:

1. אנא הקפידו על הזמנים, מתוכנן להיות מאוד לחוץ ואי עמידה בלוח זמנים עלולה לגרום לבעיות מיותרות.

2. בעת ההתחברות סקווק סטנדביי.

3. מעבר בין פקחים כרגיל, רק באמצעות ה-ATC DIRECTORY.

4. להימנע משליחת הודעות פרטיות לפקחים, הם מאוד לחוצים ועמוסים והם לא יקראו אותן.

5. חובה להצטייד בדפיות מלאות של השדות, בארוע דבר זה הוא חשוב כפליים, הפקחים יהיו עמוסים מאוד גם ככה, תקלו עליהם ותצטיידו בדפיות הרלוונטיות כדי שלא יצטרכו להתעסק בהכוונת מטוס שהולך לאיבוד.

6. יש צפי בארוע להמון טיסות זרות נכנסות ויוצאות, השפה בקשר תהיה ככל הנראה אנגלית ברוב הזמן, שימו לב לזה.

בשם חברת "ישראל איירלינס" ו-VATIL אנו רוצים להודות לכם על תשומת הלב, מצפים בכליון עיניים לראותכם בארוע ומאחלים לכולם חג שמח וטיסות בטוחות.

פורסם

שלום חברים

ברצוני להוסיף למילותיו של עומרי.

האירוע "Holiday of Holidays" מתחיל ביום שישי ה 26 לדצמבר בשעה 16:00 לפי שעון ישראל וימשך 33 שעות של פיקוח רצוף!!! עד יום שבת ב 00:00 לפי ישראל.

בתוך ה 33 שעות חברת IA תיקח חלק באירוע בתחום שעות שהוגדר בהודעה של עומרי, אני רוצה להגיד שאני ממליץ בחום רב לקחת חלק בטיסות של IA ולהירשם להן לפי ההסבר של עומרי בהודעה הקודמת.

כמו שאמרתי מקודם "Holiday of Holidays" הוא 33 שעות רצופות של פיקוח לכן אתם מוזמנים לבוא ולטוס בכל שעה שאתם רוצים במשך האירוע רק תרשמו את הטיסה שלכם באתר VATIL דרך עמוד האירוע וזאת בגלל שההרשמה תופסת לכם סלוט בשעה שבה בחרת להמריא או בשעה המשוערת שלכם לנחיתה.

אני רוצה לציין שרצוי מאוד להירשם לאירוע גם אם זה דרך האירוע של IA או דרך האתר של החטיבה, מהסיבה שכאשר אתם נרשמים אתם תופסים לכם סלוט, וכאשר אינכם נרשמים אתם בעצמם משאירים לפקחים אופציה של לשלוח אותכם לשדה חלופי במקרה של עומס.

אז בואו להנות מהאירוע הגדול ביותר של חנוכה שהוא גם האירוע הגדול ביותר מאז פתיחת החטיבה.

אני מבקש מכל הטייסים לנהוג על פי כללי המשמעת של הרשת באירוע הזה, ולהגיע עם דפיות ולטוס טיסות שאתם יודעים לבצע אותן.

לכל שאלה או בעיה אתם מוזמנים לפנות אלי עד יום שלישי בערב.

חג שמח

פורסם

חבריה שלום,

לעומרי - יש קצת בלבול בזמני הטיסות באתר IA (זמן יציאה קודם לזמן הגעה - לפחות בטיסה אליה נרשמתי).

הטיסות תיערכנה בזמנים הקבועים באתר?

לאיציק - אם אני מבין נכון, להבדיל מהטיסות הקבועות באירוע IA, ב-VATIL ניתן להירשם לכל טיסה שהיא לפי בחירת המבקש?

יוסי 8)

פורסם

קצת סדר בבלאגן.

כמו שאיציק אמר, הארוע הוא של VATIL והוא יתחיל ביום שישי בשעות אחר הצהריים.

ל"ישראל איירלינס" שמורים סלוטים בין השעות 6 בערב ל-10 בלילה ביום שבת, זה לא אומר שטייסי ישראל איירלינס יטוסו רק בשעות האלה, אפשר ורצוי אפילו לטוס גם בשעות אחרות.

כשנרשמים לטיסות של ישראל איירלינס, אתם מבטיחים לעצמכם מקום בטוח בשעות הנ"ל, ההרשמה מתעדכנת אוטומטית גם באתר של VATIL.

אם תשימו לב, בשבתות בשעות הערב VATSIM מלאה פעילות בכל העולם, אלה השעות העמוסות ביותר בשבוע ולכן הצפי הוא לכמות טיסות רבה גם באזור שלנו, כדאי מאוד לטוס בשעות האלו כדי להרגיש מה זה טיסה בעולם האמיתי.

יוסי- ראיתי את הטיסה שנרשמת אליה, נפלה שם טעות בשעות, זה אמור להיות הפוך, המראה ב-17:50 מאנטליה, ונחיתה ב-19:10 בתל אביב.

פורסם

שלום יוסי

הבנת נכון, ניתן להרשם לכל טיסה דרך האתר של VATIL בשעות האירוע, חוץ מהטיסות של IA כי כאשר אתם נרשמים דרך IA אז אין צורך להירשם באתר VATIL כי זה ירשום אותכם לבד (תבדקו ותראו) ואני ממליץ לטוס בטיסות של IA וגם טיסות פרטיות שלכם, דבר אחד בטוח ב 33 שעות פיקוח יהיה הרבה זמן לטוס גם באירוע של IA וגם בנפרד 8)

פורסם

שלום חברה

אני בחרתי לטוס מבן גוריון ללרנקה.

היו לי שתי אפשרויות של מטוסים לבחור בהם:737-800, 737-700 של אל על.

לא שמתי לב ובטעות בחרתי ב-737-700.

לי יש רק מטוס 737-858 של אל על.

עכשיו לשאלתי: האם זה בעיה שאני טס ב-737-858 ולא ב-737-700 או 800?

ואם כן איך אני פותר אותה...

תודה לכולם, טיסות בטוחות ונעימות וחג שמח.

פורסם

מי שנרשם דרך אתר VATIL , נא לשים לב לעניין השעות :!: רישום זמני הטיסה הוא לפי שעון עולמי UTC לא מקומי.

בעיות, תיקונים או מחיקה (חס וחלילה :roll: ) של רישומי טיסות נא לפנות אליי לאימייל.

פורסם

חברים,

זהו האירוע הראשון והרציני של החטיבה ב VATSIM.

המון עניים יסתכלו על החטיבה, זאת ההזדמנות שלנו, להודות ל VATSIM, על העזרה שקיבלנו בקליטה לארגון, על התמיכה המלאה, ועל 3 סופרוויזרים!

עצם ההשתתפות באירוע, זהוי הבעת התודה הכי טובה, לאנשים שמשקיעים המון המון זמן בחטיבה.

החטיבה היא כל אחד ואחד מאיתנו, ואנשים בה עוזרים ותומכים, באמת שאין דרך יותר טובה להודות לאנשים האלו מאשר לפוצץ את השמיים במטוסים.

עבור טייסי החטיבה הכנו לוח ספציפי ל 4 שעות, שהם יהיו שעות השיא לפקחים שלנו!

מעבר לכך, אפשר לטוס לכל אורך 33 (!) השעות של הפיקוח.

בקיצור, לטוס, לטוס ,ולטוס!

כמו כן, צפו לתמונות עדכניות מחדר הפיקוח בעודו מתקיים! (יפורסמו בפורומים)

פורסם

מצטרף לבקשה...

שימו לב שזו תהיה מן הפגנת כוח של VATIL ויהיו פה המון טייסים זרים..

זה הזמן להראות שהחטיבה הישראלית MEANS BUSINESS !!

בואו בהמוניכם פיקוח מובחר מובטח !!

לכל החבר'ה שיוצאים או באים מאירופה ויש להם שאלות לגבי תהליכים מסויימים שם או משהו אחר מוזמנים לפנות אלי ב-MSN מתי שרק ירצו..

פורסם

לא חייבים להיות חזקים באנגלית...

בכל מקרה - אני מקווה להשתתף

אם הפלייט יעבוד או עם אח לי יתן לי את המחשב שלו

אני יגיע לטוס איך שהוא

ב-ה-צ-ל-ח-ה

פורסם

אין לי אלא לחזק את רוח הדברים שנכתבו עד עתה. הארוע הוא הארוע הגדול שלנו - המחשבה היא על ארוע שיתקיים בתקופה זו כל שנה ויהפך ללהיט ידוע. ואיך יהפך ללהיט אם לא נרתם כולנו ונפגין נוכחות?

יש בחטיבה היום למעלה מ-150 חברים (רשומים...) - אין שום סיבה שלא נפגין נוכחות אדירה בארוע הגדול ביותר שלנו.

כמובן שיש חברים שלא יוכלו להצטרף בשל התחייבויות אחרות - בדיוק בגלל זה אלו שיכולים לטוס מוזמנים לטוס יותר מטיסה אחת במהלך 33 שעות הארוע ;)

הכינו סטוק מכובד של סופגניות, ונתראה באויר!

אילן

פורסם

רק שהסופגניות לא יעבירו את מרכז הכובד קדימה מידי :wink:

להית' באויר.

רן.

פורסם

נרשמו כבר 30 טיסות ב-IA, צפוי להיות עמוס במיוחד בשעות האלו :wink:

מקווה לראות עוד הרבה טיסות,

אין בסיס טוב מזה למעמד של החטיבה :P

פורסם
אין לי אלא לחזק את רוח הדברים שנכתבו עד עתה. הארוע הוא הארוע הגדול שלנו - המחשבה היא על ארוע שיתקיים בתקופה זו כל שנה ויהפך ללהיט ידוע. ואיך יהפך ללהיט אם לא נרתם כולנו ונפגין נוכחות?

יש בחטיבה היום למעלה מ-150 חברים (רשומים...) - אין שום סיבה שלא נפגין נוכחות אדירה בארוע הגדול ביותר שלנו.

כמובן שיש חברים שלא יוכלו להצטרף בשל התחייבויות אחרות - בדיוק בגלל זה אלו שיכולים לטוס מוזמנים לטוס יותר מטיסה אחת במהלך 33 שעות הארוע ;)

הכינו סטוק מכובד של סופגניות, ונתראה באויר!

אילן

אילן, קובי, וכל מי שיהיה נוכח - צלמו צלמו צלמו!

( ככה: http://simdata.sourceforge.net/vatil/bo ... =4764#4764 )

צלמו תמונות אמיתיות של חדר הבקרה, צלמו סקרין שוטס מהמגדל (ברק גילה לי!), צלמו תמונות על הקרקע, בחניות, בעיקר כשיש מטוסים זרים שרואים צבעים שלהם מה-CSL. צלמו בטיסות שלכם בשעות השיא את המטוסים בחניות. צלמו מהסרבאינפו ומהASRC.

אני כמובן אצלם את הטיסות שלי - אבל אני ממריא ביום שישי ב-16:00 וחוזר בשבת לקראת 22:00 כך שלא אתפוס הפעם את כל התנועה.

שנה הבאה, נוכל לפרסם תמונות מהאירוע שהיה. חשוב להכין סיכום אירוע רציני על מנת שנוכל להשתמש בו גם כפרומושן לחטיבה בימים הקרובים, וגם כדי שנוכל לשלוף אותו בשנה הבאה לקראת האירוע שיהיה.

החטיבה הישראלית היא חטיבה מס' 1 בצד הזה של תעלת למאנש, וחשוב שכל אירופה תדע זאת!

פורסם

לצערי השבת הזאת אני לא יהיה בבית אני הולך ב12 ויחזור באיזה 18 לכן אני מקדים את טיסת חיל האויר שלי בשעה (מצטער אני מת לעשות אותה!!!!!)

אני היום טוחן את המטוסים שלי בטיסות

נחיתה בארבע וחצי בתל אביב המראה בחמש מחיפה לאילת

בשש המראה לאמסטרדם אני יבצע בלילה טיסות פנים ארציות....

(מכסה את כל מה שתיכננתי לשבת שאני לא יהיה כאן :( )

ימאס לפקחים לראות אותי 8)

פורסם

לא... אני זוכר שהבטיחו שיהיה פיקוח בכל הארץ ולא היה...

גם לא ראיתי כל כך הרבה טיסות.. מוזר מאוד.... (זכור לי שהיה אירוע של IA והוא לא היה מפורסם בVatsim והיו יותר טיסות....)

אני לא יכול להגיד שהיה מאכזב כי לא טסתי אבל...

פעם הבאה שאתם מבטיחים פיקוח... תעמדו בזה

פורסם

על מה אתם מדברים ?

מהשעה 11:30 עד השעה 17:00 היתי באויר עם פיקוח מלא בטיסות מלרנקה לת"א ומשם לאילת וחזרה לבן גוריון ושוב ללרנקה.

אף פעם לא יצא לי לטוס כל כך הרבה בשבת בשעןת האלה ומלווה בפיקוח מצויין לאורך מרבית הדרך.

מאתמול אחה"צ ראיתי פיקוח של לפחות APP על בן גוריון כשברוב הזמן היה GND, TWR ו APP על בן גוריון.

ברוב הזמן היה CTR ואם הוא לא היה אז ה APP לקח חלק מהפיקוד (לפחות בזמן שאני היתי באויר).

תגידו תודה לכל הפקחים שיושבים שעות על גבי שעות כדי שנוכל להמריא ולנחות בשלום.

בהזדמנות זו ברצוני להודות לכל הפקחים של החטיבה על המאמץ שהם עשו ועושים בארוע זה.

וד"א כמות הטיסות שהגיע לפנות בוקר שמה בכיס הקטן הרבה ארועים אחרים, פשוט היה צריך להיות ער בשעה הנכונה לראות את התנועה העצומה שנכנסה ויצאה מהאזור שלנו (מקווה שמשהו בפיקוח לקח איזה סקרין שוט).

שוב המון תודה,

רן.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...