shapira amir פורסם יולי 2, 2005 דיווח פורסם יולי 2, 2005 שני סרטים מדהימים !!! לא שלי אבל הייתי חייב לעלות של בורדינג המראה הנמכה ונחיתה מתל אביב לניו יורק http://www.flightlevel350.com/public_vi ... 9&pic=3606 http://www.flightlevel350.com/public_vi ... 4&pic=3649
Nir Portal פורסם יולי 2, 2005 דיווח פורסם יולי 2, 2005 ווואווווווווווו מדהים!!! :shock: עכשיו אימתת את השערה שלי! - בית הספר שלי נמצא בדיוק מתחת לנקודה SIX!
Yahav Barzilay פורסם יולי 3, 2005 דיווח פורסם יולי 3, 2005 וואי מדהים!!! :shock: :shock: פשוט ישבתי דבוק למסך במשך 11 דקות! :shock:
Yarden Antebi פורסם יולי 3, 2005 דיווח פורסם יולי 3, 2005 ממש יפה.. רק חבל שהוא לא צילם מצד שמאל=[ הייתי רואה תבצפר שלי...ואת הבית שלי...
asaf742 פורסם יולי 3, 2005 דיווח פורסם יולי 3, 2005 סרטים מדהימים, שטסתי לניו יורק גם אני שקלתי להסריט וידאו, בפעם הבאה שאני טס התשובה תהייה חיובית. וואלה, היה לו Approach קצר למדיי, אני זוכר שבאתי מכיוון קנדה ואז מעל מנהטן הסתובבנו ללונג איינלד חזרנו, סיבוב מעל Jamaica Port ואז הנמכה למסלול 13L ! חח וחבל שהוא לא הסריט את: "גבירותיי ורבותי, נחתנו זה עתה בנמל היעד, אנו יודעים שהייתי לכם אפשרות בחירה ומודים לכם על כך שבחרתם לטוס עימנו...)
moti פורסם יולי 3, 2005 דיווח פורסם יולי 3, 2005 אחלה סרטים! מצחיק לשמוע את ה"3 דקות לנחיתה", זה אף פעם לא 3 דקות
Yarden Antebi פורסם יולי 3, 2005 דיווח פורסם יולי 3, 2005 סרטים מדהימים, שטסתי לניו יורק גם אני שקלתי להסריט וידאו, בפעם הבאה שאני טס התשובה תהייה חיובית.וואלה, היה לו Approach קצר למדיי, אני זוכר שבאתי מכיוון קנדה ואז מעל מנהטן הסתובבנו ללונג איינלד חזרנו, סיבוב מעל Jamaica Port ואז הנמכה למסלול 13L ! חח וחבל שהוא לא הסריט את: "גבירותיי ורבותי, נחתנו זה עתה בנמל היעד, אנו יודעים שהייתי לכם אפשרות בחירה ומודים לכם על כך שבחרתם לטוס עימנו...) אבל הוא הסריט כמה ילדות ישראליות טיפוסיות שעושות רעש בסרטון בהתחלה... זה מפצה על זה ואתה מבין שזה אל על
E.Z פורסם יולי 3, 2005 דיווח פורסם יולי 3, 2005 מישהו יודע אולי מה הדרישות להעלות לשם סרט ומה הם מקבלים ומה לא יש לי כמה סרטים שצימתי בטיסה מב"ג ללוס אנג'לס ב MD-11 שאלעל חכרה לפני כמה שנים אחד מהסירטונים מכיל מעבר מעל הגראנד קניון והנמכה מעל לוס אנג'לס.. תודה לכל העונים
dvir blashar פורסם יולי 3, 2005 דיווח פורסם יולי 3, 2005 נראה לי שמה שיש פה יכול לענות על השאלות שלך http://www.flightlevel350.com/help.php
Itay Zecharia פורסם יולי 3, 2005 דיווח פורסם יולי 3, 2005 ווואווווווווווו מדהים!!! :shock: עכשיו אימתת את השערה שלי! - בית הספר שלי נמצא בדיוק מתחת לנקודה SIX! משום מה הב"ס שלך לא קרוב לבית שלי, אז ככה שהוא לא :wink:
David Aronovich פורסם יולי 4, 2005 דיווח פורסם יולי 4, 2005 סירטון מדהים!!!!! :shock: לא כאב קצת לשבת על הזמן הזה ולצלם?
the pilot פורסם יולי 4, 2005 דיווח פורסם יולי 4, 2005 מישהו יודע אולי מה הדרישות להעלות לשם סרט ומה הם מקבלים ומה לא יש לי כמה סרטים שצימתי בטיסה מב"ג ללוס אנג'לס ב MD-11 שאלעל חכרה לפני כמה שנים אחד מהסירטונים מכיל מעבר מעל הגראנד קניון והנמכה מעל לוס אנג'לס..תודה לכל העונים ציטוט- Who can upload video files?Anybody who is the author of a video or who is authorized by its author to do so can upload videos to our site. Terms and conditions of uploading Before uploading a media file to our site, carefully read the following terms and conditions of use. Files deemed unsuitably for our site may be removed from public viewing. Typical conditions that make a movie unsuitable are, but not limited to, the following: very low image quality, movie is too shaky, poor light conditions, lack of public interest, movie has a virus, wrong file format. We may change this guidelines through time. Additionally, we reserve the right to remove, rename, delete or edit uploaded files, without prior notice. Copyright By uploading files to this site, you understand we may watermark or brand the images with our logo. However, full credit will be given to the author of the videos, who should be indicated in the upload form. You also acknowledge that you will never claim a monetary compensation from us due to a video or another type of media you submit to us. Once you submit a video to our site you are giving us the permanent right to distribute your video by any means as long as credit is given to you for your work. If you are the owner of copyrighted material posted to this site and feel your copyright has been infringed, please inform us immediately. Although we do monitor this site, we assume all images and files are the property of the uploader. Important! If you are not the owner of the files you are uploading, please refrain from doing so, or make sure that you have written permission from the owner to do so. We may request proof that you have permission.