עבור לתוכן
ELY3201344684060

מחפש המלצה לאוזניות+מיקרופון משולב

Recommended Posts

פורסם

או headset בלעז :P

מצאתי משהו ב-20 שקל באופיס דיפו, אבל הסטריאו לא עובד ואחרי חמש דקות כואבים לי האוזניים מהלחץ.

אולי מישהו יכול להמליץ על אוזניות, לא צריך משהו עם בס וענקיות, משהו פשוט שנוח וסטריאו.

אני גם לא צריך mute או כיוון ווליום.

תודה מראש :)

פורסם

אני גם מחפש משהו פשוט... ומצאתי משהו זהה באופיס דיפו.

יש קשת עם אוזנייה חת מחוברת עם מיקרופון אחד מתכונן, הבעייה שהמקירופן לא עובד, אלא רק האוזנייה.

ראיתי פעם אחד טוב פשוט, שיש לו 2 כבלים, אחד שמתחבר לINPUT של המקירופון והשני להתקן קול. תחפש אחד טוב עם 2 אוזניות, רמקול מתכוונן מחובר, עם 2 כבלים. אני בטוח שבאופיס דיפו יש.

פורסם

אין מה לעשות, בשביל איכות ונוחות משלמים.

גם אני עברתי מאוזניות פשוטות שהתקלקלו אחרי מס' שבועות ל אוזניות Logitech עם כניסת USB! מה שמקל על החיבור והניתוק למי שיש כניסת USB קידמית. האוזניות באיכות מעולה עם השקטת רעשים אוטומטית.

אבל מה! זה די יקר. עלה לי 40$ בארה"ב.

מה שלא תקנה, בהצלחה,

שי

פורסם

חיבור USB הכי כדאי - תקנו אותי אם אני טועה, אבל אפשר לעשות שהצלילם שבאים מהסימולטור של המטוס וכו' יגיעו מהרמקולים, ולעומת זאת רק קולות התקשורת עם הפקחים יהיו דרך האוזניות.

בניגוד למצב אצל הרוב בו כל הצלילים מגיעים בבת אחת לאוזניות, גם פחות מציאותי וגם די מפריע.

אני בכל מקרה, עם אוזניות ומיקרופון שעלו 50 שקל, לא מפריעה כל כך האיכות...

פורסם
חיבור USB הכי כדאי - תקנו אותי אם אני טועה, אבל אפשר לעשות שהצלילם שבאים מהסימולטור של המטוס וכו' יגיעו מהרמקולים, ולעומת זאת רק קולות התקשורת עם הפקחים יהיו דרך האוזניות.

אני לא חושב שזה אפשרי..אלה אם יש דרייבר והגדרות מיוחדות שם שמאפשרים זאת..מישהו מכיר ? ה דווקה מעניין מאוד.

פורסם

בניגוד למצב אצל הרוב בו כל הצלילים מגיעים בבת אחת לאוזניות, גם פחות מציאותי וגם די מפריע.

אני בכל מקרה, עם אוזניות ומיקרופון שעלו 50 שקל, לא מפריעה כל כך האיכות...

אידיאלי בשבילי! כרטיס הקול שלי מאלץ אותי להפוך אותו מ4 רמקולים ל-2 כאשר אני מחבר מיקרופון...

יש בארץ עם חיבור USB? איפה? מישהו מכיר?

פורסם

אורן, יש בארץ את האוזניות של לוגי עם USB במחיר של 291 ש"ח כולל מע"מ.

רן.

פורסם

בחנות שמנה אני בד"כ רוכש את ציוד המחשוב שלי יש כרגע במלאי את האוזניות של לוג'י היותר יקרות 360 ש"ח כולל מע"מ וניתן להזמין ולקחת באותו היום.

את הפשוטות יותר שלהם שהן גם USB ניתן להזמין ותוך 4-5 ימים הם אצלהם.

החנות היא http://www.lamir.co.il , הזמנה דרך האתר מומלצת כי זה יוצא יותר זול מאשר ישיר מהחנות (אל תשאל אותי למה) ויש 2% הנחה על מזומן.

הם אמינים ושירות טוב.

רן.

פורסם
אצלי פשוט יש שני כרטיסי קול (אחד בלוח אם ועוד אחד שאני הוספתי), אני יכול להפריד את הסאונד של ה-AVC מהסאונד של המשחק בלי בעיה

לדעתי זה גורם להתנגשות חומרה ולבעיות אחרות שיכולות לצוץ, לרובם יש כרטיס קול על הלוח מובנה וכרטיס קול אחר על הPCI, לי שי גם על הבורד ועם SB LIVE 5.1 ואני זוכר שכשלא

ביטלתי את הכרטיס שעל הבורד זה גרם לי לבעיות בתוכנות מסוימות והתנגשויות בין דרייברים..ספר לנו איך עשית את זה..אולי סיפקת פיסקה ידנית לכל אחד או שהתשמשת בהגדרות האוטומטיות?

פורסם

עם XP לא אמורה להיות שום בעיה.

יש לכרטיס קול על הלוח ובנוסף ה SBLive שמשמשים אותי למטרות מיקסים.

אין שום בעיה להוסיף על זה גם אוזניות שהולכות ל USB, פשוט צריך לומר לכל דבר לאן ללכת ומי ה primary sound card שלך.

את האוזניות USB עוד לא ניסיתי וזה יגיע אני מקווה בחודש הבא (צריך לארגן תקציב :? ).

תנסה, רע לא יכול לצאת מזה, מקסימום מבטלים את האון בורד.

רן.

פורסם

אין אצלי שום התנגשות עם שום דרייברים.

אני מניח של-90 אחוז מהאנשים כאן יש כרטיס קול בלוח אם, והם בטח לא משתמשים בו אלא התקינו כרטיס קול ברמה גבוהה יותר שאיתו הם עובדים.

מה שאני עשיתי זה פשוט, את הכרטיס קול של הלוח אם (שהוא הפשוט יותר) חיברתי לאוזניות והגדרתי את ב-AVC שהוא ישתמש בו בשביל ה-OUTPUT, את המיקרופון של האוזניות חיברתי לכרטיס קול הראשי.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...