OmRI פורסם יולי 8, 2005 דיווח פורסם יולי 8, 2005 שלום לכולם, חברינו לפורום רז גואטה סיים לפני כשלושה חודשים בבה"ד 1 קורס קצינים ואחרי השלמה קיבל אתמול דרגות. אחרי בה"ד 1 קיבל רז סיכת מ"מ ואתמול סוף סוף קיבל את הדרגות,אני פתחתי דיון זה כדי לאחל לרז כל הכבוד על סיום הקורס והיותו קצין וגם על קבלת הדרגות אתמול בטקס אשר נערך בבה"ד 15 בגלילות. רז הינו משרת במודיעין שדה. שוב כל הכבוד לרז חבר טוב ובנאדם נפלא(ומביא סטים תותחיים)על שקיבלת דרגות קצונה והפיכתך לסג"מ! בהצלחה בהמשך דרכך בשורות הצבא! =D> =D> =D>
e_dor פורסם יולי 8, 2005 דיווח פורסם יולי 8, 2005 מזל טוב ובהצלחה בהמשך הדרך הצבאית שלך ! עכשיו יצדיעו לך
razgoeta פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 פשוט אין לכם מושג, אין לי מילים!. אני רואה את ההודעות "מזל טוב", את כל איחולי ההצלחה לאנשים פה, ועכשיו גם לי...פשוט כיף! אין מילים, זה רק מראה על הגיבוש פה, על הרגשת השייכות. אני רוצה להודות לכולם... רז גואטה.
OmRI פורסם יולי 9, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 9, 2005 פשוט אין לכם מושג, אין לי מילים!. אני רואה את ההודעות "מזל טוב", את כל איחולי ההצלחה לאנשים פה, ועכשיו גם לי...פשוט כיף! אין מילים, זה רק מראה על הגיבוש פה, על הרגשת השייכות.אני רוצה להודות לכולם... רז גואטה. כי באמת מגיע לך כל הכבוד על היותך קצין מעכשיו,המשך בדרך זאת ובהצלחה בשורות הצבא ובכלל בהצלחה בכל! וכן יש פה מגובשות שגורמת נעימות לחזור לפורום ולכתוב עוד הודעה ועוד הודעה כי כולם פה מאוד מבינים אחד את השני.