Yahav Barzilay פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 שלום לכל טייסי הטיסה! תזכור לאירוע הטיסה של 'עיט תעופה' שעות זמנים סדר המראות וכו... ההמראות יהיו בהפרש של 5 דקות אחד מהשני כדי שלא יווצר לחץ במשך הטיסה, כי גם סוג המטוס יהיה שונה מטייס לטייס. סדר הכתיבה הוא: שם, חניה, זמן יציאה. שימו לב! סדר השמות הכתובים הוא לא בסדר זמני היציאה איתי זכריה A3 זמן יציאה: 20:35 עידו רוזנטל B3 זמן יציאה: 20:45 יהב ברזילי B10 זמן יציאה: 20:50 עמית ברנשטיין B3 זמן יציאה: 21:45 נאור אביטבול B9 זמן יציאה: 21:50 רן מיירון A4 זמן יציאה: 21:15 אריאל גיא A2 זמן יציאה: 21:55 אריאל הלפרין B9 זמן יציאה: 21:10 תומר פיכמן B2 זמן יציאה: 21:05 גלעד שפוצניק A3 זמן יציאה: 22:00 רז גורפינקל A1 זמן יציאה: 20:30 עומר אפרת A2 זמן יציאה: 20:55 גולן B10 זמן יציאה: 21:30 ערן לוינצקי A1 זמן יציאה: 21:40 אלדד מטמון B9 זמן יציאה: 21:05 ערן שנקר B3 זמן יציאה: 21:25 דן בלושטין B3 זמן יציאה: 22:10 כמו כן, אנו מבקשים מהטייסים הנ"ל, להתחבר 10 דקות לפני הזמן הרשום, כדי לא לעקב את התנועה שיוצאת אחריכם. לטייסים שמעוניינים להצטרף מבלי להירשם, כולם יכולים, רק זכרו שהפקח ייתן עדיפות לטייסים הרשומיםף מכיוון שיש להם כבר שעת המראה מוגדרת. נשמח לראות את כולכם לוקחים חלק באירוע פיקוח מלא במהלך כל האירוע 1. מגדל ראש פינה 2. תל אביב סנטר 3.פיקוח גישה 4. פלוטו 5. מגדל עקבה. פרטים נוספים לגבי האירוע ניתן למצוא כאן: http://www.ait-air.org/events.html שתהיה לכולם טיסה נעימה! צוות 'עיט תעופה' _____________________________________סיכום אירוע הטיסה של "עיט תעופה"_________________________________ טיסה כיפית ומאתגרת כאחד, חייב לציין. עצם העובדה שגרמנו לכל המשתתפים, לרדת קצת מהבואינג והטיסות הבינלאומיות, או מה-CVFR הנמוך, ללא FMC או שום אמצעי לתכנון טיסה מוקדם ואטומטי, זה מצויין, גם מאמן גם, ובואו גם נודה, קצת קשה. הגישה בעקבה זו גישה לא קלה בכלל אך גם לא מסובכת מאוד, שוב מצריך יד כל הזמן על הסטיק, והיד השנייה להעברת התדר, דיבור בקשר, החזקת הדפית וכו.. אני בטוח שכל המשתתפים נהנו מאוד ועדיין נהנים (מפני שיש כאלה שעדיין בטיסה), אז לכל אלה שטסים כרגע, נחיתה מוצלחת, תודה לכל הטייסים שהשתתפו באירוע, וכמובן תודה לכל הפקחים שעזרו לנו להרים את האירוע בעזרת פיקוח מלא ומקצועי לאורך כל הדרך... ממני שטסתי IAT004 ומכל צוות "עיט תעופה" שעמל כדי להרים את האירוע: תודה רבה למשתתפים ולפקחים ואם... חשבתם לתומכם, שאחרי האירוע הזה צוות "עיט תעופה" הולך לישון אז טעיתם!!! אתם כבר יכולים להסתכל בחתימה שלי וקבל רמז לפרוייקט הקרוב מאוד שלנו. ולא רק זה.. צוות החברה משקיע שעות בבנית מערכת חדשה וייחודית ל"עיט תעופה", אתם מוזמנים להיכנס ולקרוא על זה בחדשות החברה: http://www.ait-air.org הודעה מסודרת על הפרוייקטים החמים והקרובים של "עיט תעופה" תפורס בקרוב, כאן בפורום VATIL. מקווים שגרמנו לכם להתחיל את השבוע בכיף. תודה רבה צוות ""עיט תעופה"
gilad13 פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 אפשר לקבל קישור לדפיות? הדפית היחידה שיש אליה קישור זה ILS/DME ל01...
OmriSoudry פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 בבקשה: http://www.ait-air.org/charts/OJAQ.pdf אתה יכול להודות לשאדי, לא לי
OmriSoudry פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 אין סינרי לעקבה, הסינרים המומלצים והסינרים שיש להשתמש בהם במהלך האירוע כולם מופיעים בעמוד האירועים שלנו: http://www.ait-air.org/events.html
gilad13 פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 רק עוד משהו קטן: יש אולי אפשרות להקדים את שעת היציאה שלי?
Ido Rosenthal פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 רק עוד משהו קטן:יש אולי אפשרות להקדים את שעת היציאה שלי? ערן לוינצקי ביטל, כנס במקומו, 21:40 A1
Izik Bakshi פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 העמדות של האירוע כבר באויר, כמובן שכל פקח שרוצה לפתוח עמדה נוספת בכל הארץ (חוץ מפיקוח דרום כי שם נדרש תיאום מיוחד) מוזמן לפתוח בברכה, טיסה נעימה
Ido Rosenthal פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 היה ממש אחלה, כל הכבוד לכולם צילמתי הרבה לפני ההמראה את כל הממתינים, ובנחיתה, בקרוב התמונות. אני רוצה רק להודות שוב לכל הפקחים: שגיא, איציק, אור, אביב ושאדי בעקבה. הייתם אחלה! ממה שאני רואה עכשיו (23:20) לשאדי יש הרבה עבודה להתראות בארוע הבא!
OmriSoudry פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 בדיוק כמו שהם אמרו, אנחנו כבר בהכנות לאירוע הבא שלנו - מירוץ נוסף, והפעם: באי הקסום בדרום יבשת אפריקה, מדגסקר! הקליקו על החתימות של אנשי צוות עיט תעופה על מנת להגיע לעמוד עם הסרטון (ובקרוב גם פרטים נוספים!)
רפאל פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 בדיוק כמו שהם אמרו, אנחנו כבר בהכנות לאירוע הבא שלנו - מירוץ נוסף, והפעם: באי הקסום בדרום יבשת אפריקה, מדגסקר!הקליקו על החתימות של אנשי צוות עיט תעופה על מנת להגיע לעמוד עם הסרטון (ובקרוב גם פרטים נוספים!) הסרטון מדהים,אתה מקורי yes weekend.