אורח Ofek פורסם יולי 11, 2005 דיווח פורסם יולי 11, 2005 הפרוייקט האחרון שלי מהזמן האחרון,האקסטרה 4X-CXM 300L ,השייכת לטייס מיקי גולן,ופועלת מהשדה בהרצליה. המודל הוא מודל שגיליתי אותו בעזרת רז (4X-LJW) שטס איתו והראה כמה תמונות שלו. המודל הוא של חברה במייצרת מטוסים בתשלום בשם FFS,והמודל מיועד ל2002,אבל הוא עובד 100 אחוז גם ב2004 . המודל מצויין,כולל מודל חיצוני מפורט,ווירטואל קוקפיט מעולה שדומה שביחס של 1:1 לאקסטרה 300L אמיתית,פשוט רמת השקעה ענקית. יצא לי כמה פעמים לראות בהרצליה את ה-CXM ,והיא בין המטוסים היותר יפים שיצא לי לראות,זאת הסיבה שהחלטתי לצבוע אותה לסימולטור. ההבדל היחידי שיש בין המודל לאקסטרה של מיקי גולן הוא שבמודל הזה ישנם 4 כנפי-פרופלור,ואצל CXM יש 3,אבל זה לא מנע מימני לצבוע אותה . ההורדה כוללת רק את הטקסטורה,יש ברידמי לינק לאבסים כדי להוריד את המודל המלא. http://library.avsim.net/sendfile.php?Location=AVSIM&Proto=ftp&DLID=70034 אז תתחילו לחרוש את אזורי האימונים באווירובטיקה . אופק
dvir blashar פורסם יולי 11, 2005 דיווח פורסם יולי 11, 2005 אופק צביעה יפה מאוד!!! אני עכשיו מתקין אותה אבל יש לי כמה הערות קודם כל אני חושב שאתה צריך לכתוב את הדבר הזה עם ה[flight x] בשביל מי שלא יודע איך להתקין צביעות וגם להסים קצתתמונות בתקייה אוו בreadme שעשית חוץ מזה הכל מצוין אני מקווה שתעשה את מה שאמרתי כי אני חושב שזה רק יעזור דביר
אורח Ofek פורסם יולי 11, 2005 דיווח פורסם יולי 11, 2005 גם זאת אביב. זה לא המודל הדיפולטי מדגם S שהוא חד מושבי,זה דגם L הדו מושבי של חברה מסחרית שיצרה אותו
David Aronovich פורסם יולי 11, 2005 דיווח פורסם יולי 11, 2005 וואלה המטוס הזה מוכר לי ממפגן אווירי שאורגן נדמה לי השנה בחנוכה בשדה תימן... מי ששמע על זה... או שהיה שם כמוני.... אכן מכיר את המטוס... וראה את הביצועים שלו ואת התריגילים שביצע מגניב!!
e_dor פורסם יולי 11, 2005 דיווח פורסם יולי 11, 2005 אחלה צביעה אופק ! כל הכבוד לך ! עבודה יפה מאוד. מחכה לראות עוד צביעות ממך
4X-IDS פורסם יולי 11, 2005 דיווח פורסם יולי 11, 2005 את המטוס ניתן להוריד בחינם-וחוקי! אכן מטוס מעולה http://www.fsimzone.com/new/downloads.html תרשמו בחיפוש extra 300L ותורידו את שתי המטוסים הראשונים,השלישי זה צביעה נוספת תהנו.. עידו
Shtoza פורסם יולי 11, 2005 דיווח פורסם יולי 11, 2005 אחלה צביעה אופק! כל הכבוד! אני זוכר שביקשת ממני לעזור לך ולא מצאנו מודל שיכולנו לצבוע. כל הכבוד על המאמץ והצביעה