עבור לתוכן
4X-OMR

טיסה לקנדה

Recommended Posts

פורסם

חבר'ס שלום!!

לאחר המון תכנונים...

הגיע השעה ואני טס לקלגרי שבקנדה :D :mrgreen:

אני טס עם אייר קנדה במטוס 763 כך שנראה לי שתיהיה קצת בעייה להיכנס לקוקפיט ....

בכל מקרה ההמראה מתוכננת ליום שבת 16.7.05 ב 12:45 בצהרייים (כך שמי שרוצה לראות אותי ממריא זוהי השעה ...חחח .. מצפה לראות אנשים מלמעלה בסוף המסלול שממנו אני ימריא מקווה 30...)

לטורונטו אני צפוי להגיע ה 18:05 (זמן טורונטו)

ומשם יש לי טיסה, לא ברור באיזה מטוס לקלגרי...

למי שרוצה לדעת אני אהיה שם חמישה וחצי שבועות...

מקווה שאוכל להיכנס לפורום משם ... חחח...

עכשיו בוא נגיע לשאלתי... הייתי רוצה לעזור בבנית הסינרי של נתב"ג... (אם יש כאלו שבונים)

מצפה להנחיות... :wink:

אנשים תצפו להמון תמונוות!!! :lol::lol:

פורסם

שתהיה לך חופשה נעימה עומרי ושמור על עצמך!

אגב היה את הסרט ג'מייקה מתחת לאפס למי שמכיר והסרט נערך בסופו של דבר בלקגרי ששמה נערכת תחרות מזחלות שלג במסגרת האולימפית.

שוב תהנה וטיסה נעימה!

פורסם
שתהיה לך חופשה נעימה עומרי ושמור על עצמך!

אגב היה את הסרט ג'מייקה מתחת לאפס למי שמכיר והסרט נערך בסופו של דבר בלקגרי ששמה נערכת תחרות מזחלות שלג במסגרת האולימפית.

שוב תהנה וטיסה נעימה!

Snow, what snow??! in canada??? i

we have 35 deg celsius (yes celsius, not farenheit) now.

seriously, I hear Calgary is a nice place. never been there myself

Enjoy Alberta!

//Michael

פורסם

הי עומרי,אני כ"כ נרגש לשמוע על הנסיעה שלך כי עכשיו עשיתי את אותו הדבר בדיוק!!!

בכל אופן,אתה ממריא כמוני ב-12.45 ונוחת ב-18.05 (שעון מקומי שלהם שזה 7 שעות אחורה וההמראה פה היא זמן מקומי שלנו אבל תתיחס לזה כאילו זה 05.45 שלהם אצלנו).

בכל אופן אצלי בטיסה הגענו שעה לפני בגלל הרוחות היפות והנחמדות מעל האטלנטי,מקווה שגם אצלך זה יהיה ככה.אהה בטיסה מוקרנים שלוש סרטים ומוגשות שתי ארוחות,הצוות אחלה אבל כניסה לקוקפיט בלתי אפשרית.אתה יכול לדבר עם הטייסים אח"כ בנחיתה.אני עשיתי ככה ופשוט הייתה טיסה שפגשתי קצינת משנה ופשוט ישבנו 10 דקות בתוך הקוקפיט ופשוט שאלתי אותה מיליון שאלות ואם לא היה צוות קרקע שהיה צריך לסדר את הקוקפיט היינו יושבים שמה עוד...

בקיצור הצוותים של איר קנדה הם ממש נחמדים,רק צריך להתאזר בסבלנות.

דבר שני,אתה עושה את אותו מסלול שלי רק שאני טסתי לוונקובר ובהמשך הטיןל שלי (אחרי הרוקיס אם מישהו מכיר) הגעתי לקלגרי.

אם אני לא טועה הטיסות לקלגרי יצאו מטורונטו משער 148 או 143-5 עכשיו אתה תצטרך לעבור באוטובוס לטרמינל של הטיסות פנים כי אתה מגיע כאילו מבחוץ...

בכל אופן,אם יש לך עוד שאלות,מה רואים וכו' אשמח לעמוד לשרותך

נב.

אני מקווה שיש לכם כבר תיכנונים בקלגרי כי היא עיר ענקיתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא חצי ישראל בערך אבל על שישית תושבים...

אז בהצלחה ומקווה לשמוע ממך בהמשך...

פורסם

וואלה!! :lol:

אני טס לבד ויש תיכנונים זה מטען ארגון ש LIONS אם משהו מכיר שאני לא ירחיב עליו...

אני אבדוק את העניין עם הטייסים...

תודה רבה!! 8):lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...