Ben Zwebner פורסם יולי 12, 2005 דיווח פורסם יולי 12, 2005 May they rest in Peace... the Picture on Nana shows that the plane was 4X-AJM...
Asaf Brietbard פורסם יולי 12, 2005 דיווח פורסם יולי 12, 2005 בוואלה מפרסמים כרגע סרט וידאו של המטוס ההרוס. נראה שפגע במהירות רבה בקרקע - חלק קדמי הרוס לחלוטין. שלא נדע מצרות. תנחומים למשפחות.
gilad13 פורסם יולי 12, 2005 דיווח פורסם יולי 12, 2005 בוואלה מפרסמים כרגע סרט וידאו של המטוס ההרוס. נראה שפגע במהירות רבה בקרקע - חלק קדמי הרוס לחלוטין.שלא נדע מצרות. תנחומים למשפחות. אפשר קישור לסרטון?
yossid פורסם יולי 12, 2005 דיווח פורסם יולי 12, 2005 ראשית - תודה למי שדאגו לי. חזרתי לא מזמן מארובט. קשה לעכל את האסון. קשה להפנים את העובדה ששני מדריכים בארובט - בעלי נסיון תעופתי עשיר, האחד שמקצועו תעופה והשני עו"ד בהשכלתו - הלכו לבלי שוב. לא נותר לנו אלא להמתין עד לסיום חקירת התאונה ואולי נוכל להבין מה אירע במטוס. יהי זכרם ברוך.
Yoav פורסם יולי 12, 2005 דיווח פורסם יולי 12, 2005 יהיה זכרם ברוך. אכן יום קשה - שני הרוגות בפיקוע ו5 פצועים אנושות. תנחומי גם למשפחות האבלות על הרוגי הפיגוע.
zvi rodes פורסם יולי 12, 2005 דיווח פורסם יולי 12, 2005 היום האזנתי במשך מספר שעות לפלוטו 127.1 תעבורת הקשר היתה רגילה,את הסקנר הדלקתי בשעה 10 בבוקר ,היה נדמה לי שאף שמעתי את דיווחי הקשר של CYE עם פלוטו ואז בסביבות הצהרים אני שומע את פלוטו חוזר וקורא מס' פעמים ל CYE ואין מענה,פלוטו פונה למטוס אחר ומבקש ממנו לעזוב את מסלול הטיסה שלו להגביהה טוס אם אני זוכר טוב ל4000 רגל ולהגיע לאזור כפר תבור ,הבקרה בקשה לברר עם המטוס האם הוא רואה את המטוס או האם הוא רואה עשן.לרגע לא העלתי במחשבתי שאני עד שמיעה לאסון כזה,יהי זיכרם ברוך. ויוסי דלל ,אני שמח לראות את תגובתך.
Shmulik Lin פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 אנשים מעניין לעניין באותו עניין התבשרתי בבוקר כי אחת ההרוגות בפיגוע אתמול בקניון נתניה הייתה הבת של בן דודי שלא נדע עוד צער הן על טייסים והן על 2ילדות בנות 16 שהלכו לראות סרט בקניון מתנצל על הקוהורלציה המפחידה לילה שקט לכולנו
e_dor פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 משתתף בצערכם שמוליק. וגם בצער משפחות שני הטייסים, נתן יהודה ז"ל ומיקי קורב ז"ל. (למי שלא יודע - היום נערכו ההלוויות ולכן הותרו לפרסום השמות)
iroth פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 שמוליק - משתתף בצערכם. שלא תדעו עוד צער. איזה מעשה ברברי להרוג נשים חפות מפשע. יצא לי גם להכיר את אחד הרוגי התאונה בצפון - נתן יהודה. כמה חבל על כל הטרגדיות האלה. אווף
zvi rodes פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 שמוליק אני משתתף בצער משפחתך,כמו כן בצער משפחות הטייסים שנהרגו בתאונה,מתוך פורום תעופה קלה אני מעלה קישור לאתר של נתן יהודה ז"ל.http://www.tisot.org/
Yoav פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 שמוליק - משתתף בצערכם. שלא תדעו עוד צער. איזה מעשה ברברי להרוג נשים חפות מפשע.יצא לי גם להכיר את אחד הרוגי התאונה בצפון - נתן יהודה. כמה חבל על כל הטרגדיות האלה. אווף אני לא מסכים איתך - זה מעשה ברברי להרוג גם גברים חפים מפשע, ולא רק נשים. שמוליק, משתתף בצערך ושלא תדע עוד צער
אורח פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 אנשים מעניין לעניין באותו עניין התבשרתי בבוקר כי אחת ההרוגות בפיגוע אתמול בקניון נתניה הייתה הבת של בן דודי שלא נדע עוד צער הן על טייסים והן על 2ילדות בנות 16 שהלכו לראות סרט בקניון מתנצל על הקוהורלציה המפחידה לילה שקט לכולנו משתתף בצערכם שמוליק, תנחומי למשפחה :cry:
Moshe Bensal פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 שמוליק, משתתף בצערכם, ותנחומי לכל המשפחות האבלות.