David Misha פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 מזל טוב אילן עד 100 כ 20, הרבה בריאות והצלחה.
Avi Dudai פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 מזל טוב חבר אישי יקר. תרשה לי קצת להסחף ולהקדיש שיר מיוחד לאיש שאת רוב זמנו מקדיש למען הקהילה שלא על מנת לקבל פרס. תפילת יום הולדת ביצוע: חוה אלברשטיין מילים: תרצה אתר לחן: משה וילנסקי אלוהים שלי אשר מאחורי הברוש, זה שברוח לרגע נרעד, אלוהים שלי, השעה שלוש, יום שני, שנת שבעים ואחת... ולי יש היום יום הולדת, תל אביב, השעה שלוש, לא בכל יום אני נולדת, ולא בכל יום אתה מאחורי הברוש. עשה שהוא יזכור, אלוהים, תן לו אות, אלוהי הנשים, אלוהי ההפתעות, אלוהי השמשות והירחים, אלוהי המתנות והפרחים, עשה שיזכור השנה, עשה שיביא מתנה. אלוהים שלי, אשר מאחורי הברוש, זה שברוח הרכין את ראשו, חמישה במאי, השעה שלוש, יום שני... מה אכפת לך, מה אכפת לך אם הוא יבוא?... הן יש לי היום יום הולדת, בשנה שעברה הוא שכח, וגם בשנה שלפני שעברה לא זכר, תמיד הוא מבולבל כל כך. עשה שהוא יזכור, אלוהים, תן לו אות, אלוהי הנשים, אלוהי ההפתעות, אלוהי השמשות והירחים, אלוהי המתנות והפרחים, עשה שיזכור השנה, עשה שיביא מתנה. אלוהים שלי, אשר מאחורי הברוש, זה שהרכין את ראשו אל ראשי, אלוהים שלי, כבר אחרי שלוש, ואצלי זה כבר קצת אחרי שלושים... טוב, אז יש לי היום יום הולדת - טוב, אז מה אם הוא שכח, אז מה יש? בכל שתי דקות אישה נולדת, בכל שתי דקות נולד איש טיפש. לא צריך שום ניסים, אלוהים גדול, הוא פשוט שכחן, הוא שוכח הכל. אלוהי השמשות והירחים, אלוהי השום דבר, אלוהי השוכחים - אז מה אם חלפה עוד שנה? בגלל זה מוכרחים מתנה?... אלוהים שלי...
Jonathan Perelmuter פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 מזל טוב אילן!! תודה לך על 3 שנים נהדרות בVATSIM שהענקת לנו... תאמין לי אם הייתי יכול היית מקבל מתנה 767 חמוד כזה שיחנה אצלך בחניה בעין הוד
Yoav פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 מזל טב אילן! עד 120 שנים ואף יותר! מזל טוב גם לאישתך יוסי!
Aviv Giladi פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 מזל טוב בן אדם יקר. בהזדמנות זאת אני אודה לך ולשאר חברי צוות החטיבה על העבודה המסורה שהם עושים פה. אילולא אתם אף אחד פה לא היה איפה שהוא היום. יום הולדת שמח!!
razgoeta פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 מזל טוב גדול- לאיש גדול! באמת המון המון מזל טוב! אושר ועושר, שגשוג והצלחה! עד 120! רז גואטה
e_dor פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 המון מזל טוב אילן ! תמשיך לנהל לנו את המרחב בצורה הכי טובה שיש :wink: עד 120 ! :new-bday: וגם לאשתו של יוסי
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 אילן המון מזל טוב, עד 100 כ20. ומאחל לך המשך עבודה פוריה בחטיבה. ושתמשיך להצעיד החטיבה לשגשוג והצלחה. וגם לך יוסי. אם אתה אומר אם כבר אז כבר. אז בהחלט יום הולדת שמח ומזל טוב לאישתך.
Zeev Bucki פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 עד מאה ועשרים כעשרים... מאחל מקרב לב בוקי זאב:4x-mjb
hadarvisa פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 אילן- מהקצת שאנו מכירים - מאחל לך מזל טוב, ברכות חמות ועד 120.
Izik Bakshi פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 מזל טוב אחי, הרבה בריאות ואושר, המון תודה על מה שעשית ועל מה שעוד תעשה, אין ספק שלא ההינו פה היום בלעדיך, תודה! יוסי - מזל טוב לאישה הרבה בריאות ואושר.
Ben Bogin פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 מזל טוב מזל טוב מזל טוב, :new-bday: הרבה תודות על המאמץ המתמשך והסבלנות :wink: עד 120
Ilan Jonas פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 איזה כיף היה לחזור הביתה, להציץ בפורום ולראות שלא שכחתם אותי רצתי לטיסת יום חמישי, אני חוזר לפה ורואה עוד המון הודעות חדשות. תודה רבה רבה לכל המברכים, עשיתם לי את היום! מזל טוב והמון אושר גם לגברת דלל, שבחרה לה יום נפלא להיוולד בו! אילן
zvi rodes פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 אילן היקר,המון מזל ליום הולדתך,אני מברך אותך להצלחות,אושר ושיהיה גם עושר,בריאות טובה והמשך עבודה פוריה למען כולנו,עד 120 :new-bday: תכבד גם את המשפחה מעוגת יום ההולדת. =D>