Zeev Bucki פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 היום בצהריים המראתי מבן גוריון לשארל דה גול. לפתע מופיעה הודעה בסקןןק בוקס לכל הטייסים בזו הלשון:pleas 3 minitus of silens to honour the victims of londons bombing מפי:epkk_v_twr broadcast:it is official european union request מיד עניתי לו בנימוס כי אנחנו בישראל משתתפים בצערם ומבינים את הסבל שעובר עליהם. וכאן בפורום אני שואל איפוא היה האיחוד האירופאי כאשר מעשי הטרור מתרחשים מידי יום בארצנו? לכן אבקש מהמנהלים הבכירים לשלוח לאיחוד האירופאי ולווטסים בקשה רשמית לכבד גם את נפגעי הטרור בישראל בשלוש דקות דומיה ברשת. בוקי זאב:4x-mjb
Kobi David פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 דבר ראשון - זה לא אמור לקרות. ואנחנו בהחלט נבדוק את זה. דבר שני - כדאי להירגע קצת זאב, על ברודקאסט אחד לא ברור, אין סיבה לקום ולזעוק שכל האירופאים צבועים, נסחפת.
e_dor פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 3 דקות אני לא יודע למה, אבל בכל לונדון עמדו היום 2 דקות דומיה. ולצערנו גם הרוגה ישראלית זוהתה היום בין הגופות, ענת רוזנברג ז"ל.
zmatan פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 3 דקות אני לא יודע למה, אבל בכל לונדון עמדו היום 2 דקות דומיה.ולצערנו גם הרוגה ישראלית זוהתה היום בין הגופות, ענת רוזנברג ז"ל. ******************************** נערך ע"י רן אז אם אתה לא פוגע, אז למה אתה כותב שטויות חסרות טעם ******************************** (לא להבין,אני לא פוגע חס וחלילה,ומכבד את היום וחבל על האסון)
e_dor פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 3 דקות אני לא יודע למה, אבל בכל לונדון עמדו היום 2 דקות דומיה.ולצערנו גם הרוגה ישראלית זוהתה היום בין הגופות, ענת רוזנברג ז"ל. ******************************** אז אם אתה לא פוגע, אז למה אתה כותב שטויות חסרות טעם ******************************** (לא להבין,אני לא פוגע חס וחלילה,ומכבד את היום וחבל על האסון) צודק, לא הבהרתי את אחת הנקודות. בכל אירופה הזדהו איתם - לא יודע לגבי האופן, רשמי או לא - אבל עדיין בכל אירופה הזדהו, סביר להניח שזה קשור. אני ממש מתנצל אם אני לא מדייק בכל מה שאמרתי :|
Boeing744 פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 3 דקות אני לא יודע למה, אבל בכל לונדון עמדו היום 2 דקות דומיה.ולצערנו גם הרוגה ישראלית זוהתה היום בין הגופות, ענת רוזנברג ז"ל. הבחורה גרה 8 שנים בלונדון, לאניתן לגור שמה כ"כ הרבה זמן בלי לקבל איזה אזרחות או מעמד של תושב. משקנה --> ענת רוזנברג היא בריטית, היה לה חבר בריטי, הם חיו ביחד באותה דירה, היא לא אזרחית ישראלית. אפילו ביטוח הבריאות שלה בארץ בוטל בגלל שהיא לא נמצאת פה כ"כ הרבה זמן. ככה שאני לא רואה את השייכות הזאת, ובטח אין טעם לעמוד דקות דומיה בשביל ידידינו הבריטים.
e_dor פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 16:00 שעון ישראל - בכל בירות אירופה עמדו 2 דקות דומייה, אמרו הרגע בערוץ 10. יניב - מי שנולד בישראל הוא ישראלי, אפילו שאנשים אוהבים להגיד שהם לא שייכים כי הם כבר לא כאן, שזה דבר די מגעיל לדעתי להגיד על מישהו שמת (ואני לא מסכים איתו גם על מישהו שחי אבל זה לא קשור לכאן). מעבר לזה - לא אמרתי שזאב היה צריך לעמוד, אבל הפיקוח הפסיק למס' דקות כי בכל בירות אירופה עשו כך.
Ido Rosenthal פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 אין בעיה עם זה שיעמדו דקות דומיה, גם אני הייתי עומד בשביל 50 הרוגים בפיגוע טרור לא משנה איפה... הקטע שואטסים עד כמה שאני הבנתי לא מתעסק בפוליטיקה, ואם לא משביתים את הרשת כשנהרגים אנשים בפיגוע בארץ או מתים עשרות אלפי אנשים באסון הצונמי באסיה אז למה להשבית את הרשת כשיש פיגוע בלונדון. זה באמת גורם אצלי קצת למרמור לשמוע את זה
e_dor פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 אין בעיה עם זה שיעמדו דקות דומיה, גם אני הייתי עומד בשביל 50 הרוגים בפיגוע טרור לא משנה איפה...הקטע שואטסים עד כמה שאני הבנתי לא מתעסק בפוליטיקה, ואם לא משביתים את הרשת כשנהרגים אנשים בפיגוע בארץ או מתים עשרות אלפי אנשים באסון הצונמי באסיה אז למה להשבית את הרשת כשיש פיגוע בלונדון. זה באמת גורם אצלי קצת למרמור לשמוע את זה להבדיל אלף אלפי הבדלות - זה כמו צפירה מבחינתם, הם צריכים לעמוד ולא לעשות שום דבר אחר למשך 2 דקות, אז הם עוצרים דקה מראש, עומדים, וחוזרים לפעילות. אם הם עשו את זה, לא בזמן הדומיה של כל אירופה - צריך לטפל בהם לדעתי. אבל אם הם עשו את זה בזמן הדומיה של אירופה - אי אפשר להתלונן לדעתי.
Boeing744 פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 16:00 שעון ישראל - בכל בירות אירופה עמדו 2 דקות דומייה, אמרו הרגע בערוץ 10.יניב - מי שנולד בישראל הוא ישראלי, אפילו שאנשים אוהבים להגיד שהם לא שייכים כי הם כבר לא כאן, שזה דבר די מגעיל לדעתי להגיד על מישהו שמת (ואני לא מסכים איתו גם על מישהו שחי אבל זה לא קשור לכאן). מעבר לזה - לא אמרתי שזאב היה צריך לעמוד, אבל הפיקוח הפסיק למס' דקות כי בכל בירות אירופה עשו כך. כמו שמי שנולד בארגנטינה וחי בארץ הוא ממוצא ארגנטינאי, אבל הוא לא ארגנטינאי (אחרת הוא לא היה חי פה), ככה המנוחה היתה ממוצא ישראלי, אבל ישראלית היא כבר מזמן לא.
רפאל פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 אבל אסור לערב פוליטיקה ברשת . כמה פעמים היו אצלנו פיגועים ועשו משהו בסגנון אצלנו ואצלם ? לא . אז מה אנחנו שונים מהם,כשמדובר בהם אז מותר להם . בכל מקרה אני מציע שVATSIM תבדוק את זה . זה עבירה על חוקים בסיסיים . וזה לא מעניין אותי אם זה היה בדומיה או לא . ודור שללו לה מזמן את האזרחות הישראלית ברגע שהיא הודיעה לרשויות שהיא עוזבת, ביטלו לה הכל,אני חושב שהיה לה רק דרכון ישראלי או בריטי . בכל מקרה תהא מנוחתה עדן.
Ilan Jonas פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 קובי העיר על זה לואטסים, וזה גם לא לרוחי היוזמה שהבריטים לקחו. אסונות קורים בכל העולם, כל הזמן. אם נכבה את הVOICE לכל אסון, נצטרך לשדר רק בטקסט... אין צורך להתרגש מזה יותר - נגמר וטופל...
hagay פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 קובי העיר על זה לואטסים, וזה גם לא לרוחי היוזמה שהבריטים לקחו. אסונות קורים בכל העולם, כל הזמן. אם נכבה את הVOICE לכל אסון, נצטרך לשדר רק בטקסט...אין צורך להתרגש מזה יותר - נגמר וטופל... מצטער אילן אבל אני כן מתרגש מזה והרבה, יפה שקובי העיר להם על כך אבל אני כמו כל הישראלים רוצים לדעת מה הייתה תשובתם, לפחות שיגידו (גם ע"י מסר דרך קובי) שעם כל הכאב של הבריטים זה לא יקרה שוב.
Kobi David פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 זאת לא הייתה יוזמה של החטיבה האירופאית, ולא של האזור. וזה גם לעולם לא יקרה בצורה רישמית, כלומר זה לא יבוא מחטיבת אירופה. זאת היתה יוזמה של חבר VATSIM, וזו הייתה טעות לעשות.
רפאל פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 זאת לא הייתה יוזמה של החטיבה האירופאית, ולא של האזור.וזה גם לעולם לא יקרה בצורה רישמית, כלומר זה לא יבוא מחטיבת אירופה. זאת היתה יוזמה של חבר VATSIM, וזו הייתה טעות לעשות. יוזמה שלו ? חבר VATSIM הבנתי נכון ? הוא בודד ? יופי ! אז אני מציע שייקח את האחריות וייתן את הדין על מעשיו . אני סיימתי להגיב כאן .
אורח פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 3 דקות אני לא יודע למה, אבל בכל לונדון עמדו היום 2 דקות דומיה.ולצערנו גם הרוגה ישראלית זוהתה היום בין הגופות, ענת רוזנברג ז"ל. ******************************** אז אם אתה לא פוגע, אז למה אתה כותב שטויות חסרות טעם ******************************** (לא להבין,אני לא פוגע חס וחלילה,ומכבד את היום וחבל על האסון) צודק, לא הבהרתי את אחת הנקודות. בכל אירופה הזדהו איתם - לא יודע לגבי האופן, רשמי או לא - אבל עדיין בכל אירופה הזדהו, סביר להניח שזה קשור. אני ממש מתנצל אם אני לא מדייק בכל מה שאמרתי :| דור ערכתי שם את ההודעה רק שכחתי לרשום שאני ערכתי אותה (מה שבמסגרת של הכוכביות).