עבור לתוכן
gilad13

קניית "ציוד" בברצלונה

Recommended Posts

פורסם

אני יודע שהנושא הזה נשאל כבר המון פעמים אבל אני עשיתי חיפוש ולא מצאתי אף נושא דומה על ברצלונה, ככה שהחלטתי לשאול בכל זאת...

עוד שבועיים אני טס לברצלונה. (לעשרה ימים)

אני מעוניין לקנות שם שני דברים:

1. פדלים של CH - (יוק כבר יש לי), מישהו מכיר חנויות בברצלונה או באזור?

2. סקאנר - אני רוצה משהו לא יקר אבל שתהיה לו קליטה טובה, אני שמעתי שלMR 318 יש קליטה טובה אפילו שהוא דיי זול. אני גר בצפון ואני מקווה לקלוט טוב את ת"א ופלוטו ואולי גם כמה אחרים...

השאלה היא האם סקאנרים הם עסק חוקי בברצלונה או שאי אפשר להדיג אותה, כמו בארץ?

ואם כן אפשר, אז אני אשמח לשמות של חנויות שבהן אני אוכל לקנות. (וגם אם מישהו יודע איך אומרים סקאנר בספרדית...חח)

פורסם

בקשר לסקאנר יכול להיות שתוכל למצוא בחנויות חשמל ורדיו. אם תמצא אז הייתי מאוד שמח אם תכול לקנות אחד גם לי. אני מחפש כבר הרבה זמן משהו שיקנה לי.

פורסם
בקשר לסקאנר יכול להיות שתוכל למצוא בחנויות חשמל ורדיו. אם תמצא אז הייתי מאוד שמח אם תכול לקנות אחד גם לי. אני מחפש כבר הרבה זמן משהו שיקנה לי.

צור איתי קשר במסנג'ר בקשר לסקאנר

פורסם

רציתי גם לפתוח אשכול כזה בנושא דומה,אבל בגלל שכבר פתחו אני אשאל כאן-

בעוד שבועיים +- אני טס לאיסטנבול,רציתי לדעת עם יש שם חנויות לתעופה,חנויות בנושא,שמשם אפשר לקנות סקאנר ?

תודה תודה תודה לעונים

פורסם
לא רציתי לפתוח דיון חדש...

מישהו יודע אם ואיפה מוכרים סקאנרים באחד מהארצות , יוון , קפריסין או תורכיה?

תודה על העזרה, אשמח אם תחזרו אלי גם בפרטי לעוד כמה שאלות ...

לפי האתר שהביאו אליו קישור למעלה, סקאנרים לא חוקיים גם בארצות האלה.

פורסם
מכיוון שנפתח שרשרור בנושא, רציתי המלצה לסקאנר מארה"ב ואם יש אפילו גם משדר ולא רק קולט

רישיון...

אם כוונתך לרשיון R/T לאויראים - צר לי לאכזב אותך אבל גם אז, לפי משרד התקשורת, לא תקבל אישור להכניס לארץ סקאנר, שלא לדבר על משדר/מקלט.

מחיר התחלתי של משדר/מקלט (יעני TRANSCEIVER) בארה"ב (למשל ICOM או VERTEX) קצת למעלה ממאתיים דולר.

אם בא לך לבדוק - http://www.marvgolden.com/transeivers/index.htm

פורסם
מכיוון שנפתח שרשרור בנושא, רציתי המלצה לסקאנר מארה"ב ואם יש אפילו גם משדר ולא רק קולט

רישיון...

אם כוונתך לרשיון R/T לאויראים - צר לי לאכזב אותך אבל גם אז, לפי משרד התקשורת, לא תקבל אישור להכניס לארץ סקאנר, שלא לדבר על משדר/מקלט.

מחיר התחלתי של משדר/מקלט (יעני TRANSCEIVER) בארה"ב (למשל ICOM או VERTEX) קצת למעלה ממאתיים דולר.

אם בא לך לבדוק - http://www.marvgolden.com/transeivers/index.htm

כמובן בהנחה שאני מחזיק רשיון airman ואת המכשיר אני מביא עצמאית מארה"ב.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...