אורח פורסם יולי 22, 2005 דיווח פורסם יולי 22, 2005 צפויה תנועה כבידה לכיוון הארובה של רידינג :mrgreen: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=8882
e_dor פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 הרגע נחתתי ביעד הסופי - הרצליה. עברתי בשדה דב - המון מטוסים, הכל מסודר פרפקט. עם כל העומס - ארז יצר איתי קשר תרם הגעתי לנקודות בהן הייתי צריך לדווח וכך התפניתי לתפעל את המטוס בקלות רבה יותר. כל הכבוד ! המון בהצלחה ארז ! עבודה יפה ונקייה.
Itai Ganor פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 לצערי המחשב נפל לי שהייתי באזורים ואז לשדה דוב, ניסתי עוד פעם לטוס אבל הג'ויסטיק שבק בגלל שהסוללות נגמרו לצערי, שיהיה בהצלחה.
Bar69 פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 אני,א',ע'ור' טסנו בתור מסוקים עם עבודות באיזור איילון,ע' וא' היו יסעור וינשוף ועשו פינוי פצועים בכביש,ר'מסוק של כים ניר שבא בשביל החדשות לצלם ואני מסוק משטרה שמחפש את המחבל. נשמע בסדר? לא כל כך והנה הבעיה: פקח,שאני לא מזכיר את שמו ועמדתו(זה היה לפני שהגענו לארז) פיקח על כולנו חוץ מעל ר',אני הייתי במשמר איילון,ע' וא' היו בפלמחים. אני ע' וא' היינו בקשר עם אותו פקח,ר' היה בהרצליה לא יודע מה הלך שם. אם אני לא טועה, א' ביקש מרשה ראשון והפקח אמר לו להמתין,וגם לי ולע' הוא אמר להמתין. השאלה שלי פה היא איך אומרים למסוק להמתין כשיש לו עבודות חירום? אני לא חס וחלילה מזלזל או תוקף את הידע של הפקח,אני באמת שרוצה לדעת למה ואני לא בא בקטע של התלוננות,זה באמת בשביל ידע כללי כי בסופו של דבר הטיסה הושלמה. תודה רבה! ואגב,בדרך חזרה מאיילון,הפקח היה נחמד,וכיוון אותי חזרה לאיילון ודאג שאגיע בשלום.
Asaf Brietbard פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 יש משהו קטן שאתה שוכח- חל איסור מוחלט לסמלץ (SIMULATE) פעילות צבאית ברשת VATSIM. למרות הדמיון המפותח שלכם חברים- מחבלים, בינתיים, אין ברשת. כך שאין כזה דבר "דחוף". חוץ מזה, תפסיקו כבר להתלונן על "נחמדות" של פקחים. לא צריכים לעשות לכל טייס פוצי מוצי לקראת, במהלך ואחרי כל טיסה. ברור לכולם (ואם לא, אז עכשיו.. ) שאני מגנה מכל וכל התנהגות לא הולמת של פקחים, אבל מצד שני כל טעות, פליטת פה או שיקול דעת שונה של פקח, נגררים להודעות מוזרות בפורום. פקח לא נתן לך מירשה? סבבה - בצע תחקיר ענייני, ועדיף דבר ראשון לעשות את זה מול הפקח עצמו, ולא בפומבי. כך תקבל הסברים ללא אמוציות. אם יש משהו שיעניין את שאר הפורום? מעולה! בשביל זה יש פורום ATC תחקירים. פשוט מאוד. ולעיקר: חבר'ה, אם נחפש פה אחד את השני כל הזמן, וכל אחד יזרוק את הרפש ואת האנרגיות השליליות :wink: בפורום, נגיע נמוך נמוך. אפילו פחות מהגובה במנחת מצדה. בואו כולנו נשנה גישה. קצת בגרות, קצת נימוס וקצת "ואהבת לרעך כמוך" ישנה פה את ההרגשה. ברכות חברים, ולילה טוב. אסף. :mrgreen:
Bar69 פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 asp כתב: יש משהו קטן שאתה שוכח- חל איסור מוחלט לסמלץ (SIMULATE) פעילות צבאית ברשת VATSIM. למרות הדמיון המפותח שלכם חברים- מחבלים, בינתיים, אין ברשת. כך שאין כזה דבר "דחוף".חוץ מזה, תפסיקו כבר להתלונן על "נחמדות" של פקחים. לא צריכים לעשות לכל טייס פוצי מוצי לקראת, במהלך ואחרי כל טיסה. ברור לכולם (ואם לא, אז עכשיו.. ) שאני מגנה מכל וכל התנהגות לא הולמת של פקחים, אבל מצד שני כל טעות, פליטת פה או שיקול דעת שונה של פקח, נגררים להודעות מוזרות בפורום. פקח לא נתן לך מירשה? סבבה - בצע תחקיר ענייני, ועדיף דבר ראשון לעשות את זה מול הפקח עצמו, ולא בפומבי. כך תקבל הסברים ללא אמוציות. אם יש משהו שיעניין את שאר הפורום? מעולה! בשביל זה יש פורום ATC תחקירים. פשוט מאוד. ולעיקר: חבר'ה, אם נחפש פה אחד את השני כל הזמן, וכל אחד יזרוק את הרפש ואת האנרגיות השליליות :wink: בפורום, נגיע נמוך נמוך. אפילו פחות מהגובה במנחת מצדה. בואו כולנו נשנה גישה. קצת בגרות, קצת נימוס וקצת "ואהבת לרעך כמוך" ישנה פה את ההרגשה. ברכות חברים, ולילה טוב. אסף. :mrgreen: אתה לא הבנת אותי אחי,אני לא התלוננתי,ולא רציתי שהפקח ידאג לי אישית. זה לא שאמרנו לפקח שיש מחבל או משהו כזה,רק בתוכנית טיסה כתבנו עבודות באיזור איילון. ואני שוב אומר שאני לא תוקף את הפקח,או מתלונן. אני רציתי לדעת למה וזה הכל. ושוב אני אומר,אני לא בקטע שאני אומר שהוא לא יודע לפקח חס וחלילה! אני טסתי תחת הפיקוח שלו מספר פעמים,והוא מפקח נהדר.
אורח פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 מאוד פשוט, קוראים את חוקי VATSIM ומגלים שלחפש מחבלים לא חוקי ב VATSIM. לא רק שלא חוקי, זה עבירה על החוקי ההתנהגות או בעברית Code of conduvt שבגינם ניתן להשעות טייסים (והיו לנו מיקרים כאלה לצערינו). וכן שיהיה לך פעולות חרום עד מחר, עדיפות לא תקבל אם לפקח יש מטוסים שלדעתו צריכים קדימות עליך, זכותו. אני מקווה שנושא זה ברור. ןפעם הבאה, אם אתה מעוניין לתחקר ארוע, מקומה של הודעה כזאת בפורום ATC. לילה טוב.
Aviv Giladi פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 בתור א', טייס הינשוף, ובתור סופרויזור בVATSIM, שום דבר שעשינו לא עבר על חוקי VATSIM. אגב, בלי קשר - הרעיון היה תאונת רכבת בין תחנות ההגנה להשלום ולא פיגוע או משהו כזה בכל מקרה כל פינוי פצועים או דברים מהסוג הזה מותרים לחלוטין בVATSIM. כמובן שהפקח אינו מחויב לתת לנו עדיפות ראשונה. אבל בחיאת חברים תנסו להיות כמה שיותר מציאותיים.. בכל מקרה היה נחמד מאוד וארז פיקח עלינו כמו שצריך. דרך אגב - דברים כמו להמריא עם קוברה מפלמחים ולכתוב בתוכנית BOMB AZA מן הסתם יגררו להשעיה. אבל כל סוג של עבודה לא משנה איפה ולא משנה עם איזה כלי טייס, כל עוד היא לא קשורה לפוליטיקה, מותרת לחלוטין בVATSIM. ערב טוב.
Bar69 פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 Ran - VATIL6 כתב: מאוד פשוט, קוראים את חוקי VATSIM ומגלים שלחפש מחבלים לא חוקי ב VATSIM.לא רק שלא חוקי, זה עבירה על החוקי ההתנהגות או בעברית Code of conduvt שבגינם ניתן להשעות טייסים (והיו לנו מיקרים כאלה לצערינו). וכן שיהיה לך פעולות חרום עד מחר, עדיפות לא תקבל אם לפקח יש מטוסים שלדעתו צריכים קדימות עליך, זכותו. אני מקווה שנושא זה ברור. ןפעם הבאה, אם אתה מעוניין לתחקר ארוע, מקומה של הודעה כזאת בפורום ATC. לילה טוב. שמע,אני לא אמרתי שאני מחפש איזה מחבל,הטיסה שלי הייתה להסתובב באיזור איילון לרחף ולהסתובב,לא אמרתי לו יש לי פה מישהו חשוד אני נוחת לבדוק. ובבסדר אני מצטער,הבנתי את הטעות שלי זה הכל. כמו שאביב אמר,לא אמרנו שיש תאונה או שום דבר בסיגנון,ותקראו את ההודעה טוב טוב,ותראו שלא אמרתי שאני חייב לקבל עדיפות,אבל ניסינו לעשות משהו מציאותי. לא דרשנו להקפיא את כל התנועה בשבילנו. עם כל הבלאגן,כבר שכחתי שצילמתי תמונה אחת,אומנם לא תמונה מרתקת אבל עדיין משהו,זאת תמונה של התנועה שהייתה בשדה דב בשביל הנבחן 10 דקות אחרי הייתה רבה יותר תנועה חבל שלא חיכיתי...
Asaf Brietbard פורסם יולי 25, 2005 דיווח פורסם יולי 25, 2005 בר! כלום ממה שכתבתי לא מהווה התקפה אישית עליך, כך שאל תיקח את הדברים בצורה כזו. אם זה משתמע בצורה הזו, אז קבל את התנצלותי. הדבר היחיד שכן נאמר, וכך הבנתי מההודעה שלך, זה בקשת עדיפות לפעילות לא אזרחית, לא משנה איפה. וזו עבירה על חוקי ואטסים. כל עוד כולם הבינו את הכוונה, העניין סגור. בוקר טוב, אסף.
אורח פורסם יולי 25, 2005 דיווח פורסם יולי 25, 2005 ציטוט ואני מסוק משטרה שמחפש את המחבל. אם אני לא טועה, א' ביקש מרשה ראשון והפקח אמר לו להמתין,וגם לי ולע' הוא אמר להמתין. השאלה שלי פה היא איך אומרים למסוק להמתין כשיש לו עבודות חירום? או שיש לי בעיות בהבנת הנשמע או שאתה סובל מפיצול אישיות ולא אתה כתבת את הדברים הנ"ל. נסגור את זה פה בינתיים :roll:
אורח פורסם יולי 25, 2005 דיווח פורסם יולי 25, 2005 ההבדל בין החיים האמיתיים לואטסים בקטע הזה הוא שבחיים האמיתיים המסוק מציל חיים - ולכן אם כמה מטוסים קלים בהרצליה או בשדה דב מתעכבים... נו שוין. ברשת, מדובר בלשים את מה שבא לך לעשות במסגרת התחביב לפני אנשים אחרים - שיש להם עדיפות מכל מיני סיבות (למשל, שהם מחכים כבר 15 דקות על הקרקע למרשה בגלל עומס - פתאום עולה מסוק ודורש להמריא בדחיפות). ברשת אתה פשוט שם את הרצונות שלך לפני אחרים. לא פחות ולא יותר. כן, אפשר לסמלץ דבר כזה. לא, הפקח לא חייב לכם כלום. נחתתם על פקח בהפתעה, הוא קיבל את ההחלטות שלו עפ"י שיקוליו וזהו. אין כאן שום עבירה משום כיוון.
Bar69 פורסם יולי 25, 2005 דיווח פורסם יולי 25, 2005 קודם כל תודה רבה,ונחתנו על הפקחים ככה בכוונה ולא בטיסה רגילה בשביל הבחינה ושימו לב לתמונה שאני טס 500 רגל,וגם בלי שום נתיב אני פשוט טסתי לשם בגובה מקסימלי 1000 רגל וגם חזרתי ככה,פרוטקציות לכוחות הביטחון
Or Netzer פורסם יולי 25, 2005 דיווח פורסם יולי 25, 2005 Bar69 כתב: קודם כל תודה רבה,ונחתנו על הפקחים ככה בכוונה ולא בטיסה רגילה בשביל הבחינהושימו לב לתמונה שאני טס 500 רגל,וגם בלי שום נתיב אני פשוט טסתי לשם בגובה מקסימלי 1000 רגל וגם חזרתי ככה,פרוטקציות לכוחות הביטחון אז כן טסת. מה כל הבכי. ואני לא יתייחס לזה שאמרתי להמתין למסוק "בחרום". מבחינתי גם קונקורד (אלכס אל תעלב) שמגיע לי בלי מנוע בימים כתיקונם ויש לי עומס אני לא יאשר לו את החרום. החרום שלכם הוא לא חרום מהסוג הנהוג ברשת. אתם על הקרקע. אין אף אחד באמת להציל. בFS אין רכבת (אלא אם התחברתם בסימולטור רכבות). גמרנו את כל הסיפור. מה לעשות תקראו לי פתתי ותגידו שאין לי דמיון. סורי. ואתם מנפחים את זה כאילו המתנתם 10 דקות. אביב המתין בדיוק 4 שניות מסוק 410 המתין בדיוק 3 שניות משטרה 2 המתין בדיוק שניה וחצי והמסוק בהרצליה לא יצא ממני כי היה שם פקח.