עבור לתוכן
OmriSoudry

* לקראת היציאה המיוחלת של הBlackBox של עיט תעופה *

Recommended Posts

פורסם

blackbox.jpg

שלום לכולם!

הרבה אנשים שאלו אותי בזמן האחרון: עומרי, מה נשמע? הכל טוב איתך?

אבל עוד יותר הרבה אנשים שאלו: עומרי מתי כבר יוצאת מערכת הBlackBox?

אז ככה...

עיט תעופה תכננו לכם 2 מערכות חדשות ומהפכניות לגמרי, שישנו את חווית הטיסה בסימולטור בצורה שאפילו אני נדהמתי לראות. 2 המערכות האלו הן:

1) משרדי עיט תעופה

2) מערכת ה-BlackBox

המערכות כבר נכנסות לשלבי הבטא טסטינג שלהן בימים אלה וצפויות להשתחרר בקרוב (מאוד!).

כרגע אני לא רוצה לגלות פרטים על המערכת עצמה כדי לשמור את ההפתעה לכם (ביום שהמערכות יצאו אני אדאג לפרסם כאן הודעה עם פרטים מלאים על כל מערכת ותפקידה - תאמינו לי שווה לחכות!). המערכות נועדו לטייסי החברה בלבד, אך ביום השחרור תינתן גם גרסאת הדגמה לכל טייסי החטיבה שתפעל במשך שבוע בערך, ותיתן לטייסים אפשרות לטעום מהמערכות החדשות.

כדי להתאים את סימולטור הטיסה שלכם לשימוש עם 2 המערכות החדשות של החברה, הוצאנו מספר התקנות שעל כל טייס לעשות כדי להיות מסוגל להשתמש במטוסי החברה ובמערכות החדשות. כדי להתאים את הסימולטור שלכם למערכות החדשות, עליכם לבצע את הפעולות הבאות:

1) היכנסו לתיקיית המטוסים שלכם ומחקו את כל מטוסי "עיט תעופה" (פרט לתיקייה C172 שהיא דיפולטית ובה אין לגעת). שימו לב, אם לא תמחקו את כל התיקיות הרלוונטיות בסיום כל השלבים אתם תיתקלו בכפילויות של צביעות וכך תדעו ששכחתם למחוק תיקיה. תמיד תוכלו למחוק אותה לאחר מכן, לא ביג דיל.

2) היכנסו לתיקייה C172 והחליפו את קובץ הAircraft.cfg בקובץ הבא: לחצו כאן להורדה

3) היכנסו לעמוד צי המטוסים שלנו והורידו את דגמי המטוסים שתרצו לטוס עמם.

4) הורידו את "התקנת צי המטוסים של עיט תעופה": לחצו כאן.

* שימו לב שפעולה זו תתקין לכם את כל הצביעות של עיט, אך תוכלו להשתמש רק באלו שיש לכם את המודל המתאים (אותו השגתם בשלב 3).

5) לאחר ההתקנה תוכלו לראות כעת בסימולטור שלכם את כל המטוסים תחת השם Ait Aviation ולא תחת שם הייצרנית של אותו מטוס (למשל הססנה 172 לא יופיע תחת Cessna אלא תחת Ait Aviation).

6) כדי להיות מסוגלים לראות את צביעות עיט גם כשאתם טסים ברשת, הורידו את ההתקנה של "מטוסי עיט תעופה ל-SB3": לחצו כאן .

* לאחר סיום התהליך תראו גם שהצביעה של מטוס הC172 השתנתה לצביעה מחודשת!!

זה הכל. כעת המחשב שלכם מוכן לקבלת המערכות החדשות ושימוש בהן לאחר שיפורסמו.

מערכות אלו הן המערכות הכי מורכבות שנראו אי פעם ברשת VATSIM, באמת דבר מדהים ששווה לחכות לו. :P

תהנו! :wink:

פורסם

תיקונים קטנים:

---------------

לאחר איתור כמה באגים בהתקנות הוצאנו כמה תיקונים.

1) כדי שתוכלו לראות את צביעות עיט גם ברשת, הורידו (רק מי שלא הוריד עדין :!: ) את הקובץ הזה: www.ait-air.org/fleet/ait_sb3.zip ובו התקנה מהירה המעדכנת את הSB3.

מי שכבר הוריד את הקובץ ולא פועל לו, מתבקש להמתין בסבלנות עד שנוציא קובץ טקסט המדריך כיצד לתקן את הבעיה. התקנה של הגרסא שלמעלה לא תעזור במקרה הזה, או שאם זה ממש דחוף יכול ליצור קשר איתי או עם עידו רוזנטל ואנו נשמח לעזור.

2) מטוס הTwin Bonanza לא פעל וכדי שיפעל עליכם להוריד את קובץ התיקון הבא: www.ait-air.org/fleet/twin_fix.zip .

פורסם

Omri,

I understand its revolutionary and will "change FS aviation" to quote your banner....

You don't need to get into the details if you don't wish to, but I'd like to know WHAT is it?

(is it relevant at all for those who don't fly online???)

פורסם

המערכת לא תהיה רלוונטית למי שלא טס ONLINE, מאחר ולמרות שהיא תפעל בטיסה OFFLINE, כשיגיע הזמן לדווח באתר שלנו את תכנית הטיסה, אנו נבדוק אם הטיסה אכן בוצעה ברשת ובמידה ולא, פשוט נדחה את תכנית הטיסה + "קנס" של VM לאותו טייס.

המערכות צפויות לצאת בקרוב ולכן אין טעם לפרסם פרטים על המערכת עצמה, ולשם כך תיכתב הודעה בפני עצמה עם כל הפרטים. מה שכתבתי פה הוא מעין הכנה לקראת המערכות החדשות...

פורסם
תיקונים קטנים:

---------------

לאחר איתור כמה באגים בהתקנות הוצאנו כמה תיקונים.

1) כדי שתוכלו לראות את צביעות עיט גם ברשת, הורידו (רק מי שלא הוריד עדין :!: ) את הקובץ הזה: www.ait-air.org/fleet/ait_sb3.zip ובו התקנה מהירה המעדכנת את .

האם הקובץ הזה יכול לשמש גם משתמשי FSINN ??? ואם כן איך ולאן מתקינים אותו???

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...