עבור לתוכן
Ohad Shalev

שוב - גועל נפש ברמות!

Recommended Posts

פורסם

**אני מפרסם שוב וזו דעתי ואני מבקש לא למחוק שוב את הדיון... תנעלו... אבל אל תמחקו... וזה עוד צד בעניין... אני צריך להתחנן שתשאירו את ההודעה שלי באויר?! למה? כי אני אומר משהו שלא כ"כ נראה או שלא הולך בקו אחד עם מה שאנשים בצוות חושבים? למה זה צריך להיות ככה? אני לא בא לתקוף אף אחד אני רק כותב כדי שאולי בעתיד העניינים ישתפרו ולא יהיה הרגשה שהצוות מעל הכל...

לא צידדתי בשום צד בפומבי בוויכוח בין אריאל "וחבורתו" לבין חברים מסויימים מצוות ההנהלה...

אבל לאחר שראיתי את ההרחקה של אריאל ואת ההתנהגות הבוטה של רן... פשוט כולי נגעל ממה שהולך פה... אני מדבר עם רן לפעמים במסנג'ר ואני מכיר אותו כבנאדם מאוד רגוע ואכפתי ושיודע לצחוק ושפשוט כיף לדבר איתך ולהיעזר בך... אבל מה קורה לך שאתה נכנס לפורום?! הצד הרע משתלט עליך? למה לא להיות בפורום כמו שאתה במסנג'ר?...

נ.ב אתם יכולים להחשיב גם אותי כמי שהורחק מהפורום... גם ככה בזמן האחרון אני בקושי כותב פה ועכשיו אני אפסיק לכתוב קליל... זה לא איום חס וחלילה ואני יודע שיש פה אנשים שזה לא יזיז להם במיוחד... אבל אני את שלי אומר עכשיו...

להתראות בשמיים הוירטואלים..

בברכה

אוהד שלו

פורסם
**אני מפרסם שוב וזו דעתי ואני מבקש לא למחוק שוב את הדיון... תנעלו... אבל אל תמחקו... וזה עוד צד בעניין... אני צריך להתחנן שתשאירו את ההודעה שלי באויר?! למה? כי אני אומר משהו שלא כ"כ נראה או שלא הולך בקו אחד עם מה שאנשים בצוות חושבים? למה זה צריך להיות ככה? אני לא בא לתקוף אף אחד אני רק כותב כדי שאולי בעתיד העניינים ישתפרו ולא יהיה הרגשה שהצוות מעל הכל...

לא צידדתי בשום צד בפומבי בוויכוח בין אריאל "וחבורתו" לבין חברים מסויימים מצוות ההנהלה...

אבל לאחר שראיתי את ההרחקה של אריאל ואת ההתנהגות הבוטה של רן... פשוט כולי נגעל ממה שהולך פה... אני מדבר עם רן לפעמים במסנג'ר ואני מכיר אותו כבנאדם מאוד רגוע ואכפתי ושיודע לצחוק ושפשוט כיף לדבר איתך ולהיעזר בך... אבל מה קורה לך שאתה נכנס לפורום?! הצד הרע משתלט עליך? למה לא להיות בפורום כמו שאתה במסנג'ר?...

נ.ב אתם יכולים להחשיב גם אותי כמי שהורחק מהפורום... גם ככה בזמן האחרון אני בקושי כותב פה ועכשיו אני אפסיק לכתוב קליל... זה לא איום חס וחלילה ואני יודע שיש פה אנשים שזה לא יזיז להם במיוחד... אבל אני את שלי אומר עכשיו...

להתראות בשמיים הוירטואלים..

בברכה

אוהד שלו

אני מסכים עם אוהד מילה במילה.גם אני דיברתי עם רן המון פעמים במנסג'ר ואני פשוט לא מבין את השינוי שחל בו.במסנג'ר כל כך כייף לדבר איתו,חוש הומור,אוהב לעזור ותמיד עם חייוך על הפנים.(או לפחות במסנג'ר :wink: ) למרות שזו פעם שנייה שלאחר שחודש שאנחנו מדברים והכול סבבה אתה פשוט חוסם.אבל אני לא מבין מה קורה לך רן שאתה נכנס לפורום? בטח אתה תפלא שאני רושם הודעה כזאת לאחר שלא היתי מעורב בכל מה שקרה עם אריאל,אבל התגובות שלך פשוט נוראיות.אנשים חדשים מסכנים שלא טרחו לקרוא את חוקי הפורום,ורשמו הודעה,ישר אתה תוקף אותם.אני לא מבין למה זה קורה?

ראה את תגובתי רק כפידבק וקצת מתוך אכזבה גדולה.

פורסם

מסכים בכל מילה ומילה!

לאנשים יש את הזכות לדעת על דברים כאלו, בפרט שהם נעשים עקב התפרצויות זעם בלתי נשלטות מנהל בחטיבה, שבבוקר יום בהיר מחליט שהגיע הזמן לחסום מישהו, על אף ש"קולו" לא נשמע כבר זמן רב על דפי הפורום. לאחר שאריאל פירסם את תמיהתו על התקרית המוזרה הזו, נחסם גם הוא (ואני חושש שע"י אותו מנהל שחסם את אוהד) בגלל מצב הרוח של המנהל!

בנוסף התגובה שהוא קיבל בשרשור היא גועל נפש טהור שלא צריכה לבוא מפיו של מנהל בחטיבה!

אז מה שתינו יותר מדיי קפה היום רן? אולי היום הוא יום ההשעיות הבינלאומי?

וכן גם אני מביע את תמיהתי על מה שהולך פה...

פורסם

לאחר שאריאל ביקש ממני יפה, אני מפרסם את תגובתו בשרשור זה, והרי היא לפניכם:

-------

שלום רן, גסות הרוח שלך והאלימות המופגנת שלך יחד עם סגנונו הבוטה והדורסני של אילן לא משאירות ספק באשר לרעיון שבעל המאה הוא בעל הדיעה, אתם מתנהגים כמו קלגסים צמאי דם ורודפי כוח, חוץ מכמה אנשים שחוששים לחיי חברותם בפורום וברשת אשר בכל הזדמנות ילטפו אתכם - הקהילה שלנו (אתם כבר לא חלק ממנה, הפכתם לעריצים תאבי שלטון וכח וכך הרחקתם את עצמכם מהמרכז) עדיין מפוחדת מכם (לא אני), השינוי יבוא, על אפכם ויהיו פה ימים טובים יותר פה

כאשר פקח ואטיל צווח על מושיקו בילר "מצידי תנחת בים או עקבה" או רעם על בוקי "שב בשקט" חוץ מהתנצלות חלקית לבוקי (מושיקו לא קיבל עד היום התנצלות) לא ראיתי שום השעייה, אבל זה ברור, אותם פקחים הם אילו שמשעים אחרים...

-------

פורסם

תגידו לי, נפלתם על הראש?

מה זה ההתקפה האישית הזאת?

יש לכם בעיה עם מישהו תפתרו את זה מולו ואל תזרקו רפש לעיני כולם.

הלואי והייתם עושים חצי אחוז למען הקהילה הזאת ממה שרן משקיע.

תתבישו לכם חבורת חוצפנים.

ובאמת אני מקווה שלא לראותכם פה עוד .

דיי נמאסתם עם מסע ההכפשות וזריעת הרפש.

לכו לפורום אחר כמו .....(המבין יבין).

וכן אם אני הייתי אחד מהמנהלים כבר מזמן לא הייתם פה.

אתם מפירים את השלוה ולא יודעים לנהל דיון תרבותי עם טיפה של כבוד לזולת.

פורסם

מיקי אני מבין אותך.אתה פשוט לצד של רן וזה בסדר.אבל זה לא בסדר שכשאר מישהוא עושה משהוא לא בסדר מנהל הפורום יכול להשפיל אותו ברבים.וכאשר אנחנו באים בטענות על התנהגות מאוד לא בסדר של מנהל הפורום,אסור לנו פתאום להתלונן ברבים.אני חושב שאתה טועה במקרה הזה.

פורסם

תגובה שבדיעבד.

כנראה שוב שירשור של 17 דפים...מעניין למה הנושאים שלא קשורים לטיסה ולתחביב שלנו מגלים עיניין רב וצוברים תאוצות כאלו, אני מתערב שהשרשור הזה ששייך לפורום אחר ולא שייך לפורום תעופה יצבור עשרות תגובות (אם לא ינעל).

רוח הלחימה של הישראלי הגאה כנראה. בעברית זה נקרא "מה אני פרייר? אני אגיב".

בפורומים אחרים אפילו אם מישהו יכתוב משהו הכי זניח שקשור לתעופה הוא יזכה לאין ספור תגובות, כאן רק הלוחמים שורדים 8)8)

פורסם
תגובה שבדיעבד.

כנראה שוב שירשור של 17 דפים...מעניין למה הנושאים שלא קשורים לטיסה ולתחביב שלנו מגלים עיניין רב וצוברים תאוצות כאלו, אני מתערב שהשרשור הזה ששייך לפורום אחר ולא שייך לפורום תעופה יצבור עשרות תגובות (אם לא ינעל).

רוח הלחימה של הישראלי הגאה כנראה. בעברית זה נקרא "מה אני פרייר? אני אגיב".

בפורומים אחרים אפילו אם מישהו יכתוב משהו הכי זניח שקשור לתעופה הוא יזכה לאין ספור תגובות, כאן רק הלוחמים שורדים 8)8)

כמו שכאשר אנשים בפורום לא בסדר,כועסים עליהם בפומבי.זכותינו אלו שלא מקבלים את ההתנהגות הגסה של רן גם להגיב.ואני גם לא מבין שוב מה השינוי הזה שבמסנג'ר הכל בסדר,ופה בפורום זה ככה.

פורסם

בלי לצדד באף אחד, מתן, זה נקרא רשמיות.

יש את רן המגניב, חובב מכוניות המירוץ (ונוהג כמו כזה, מי שהיה יום שישי יודע :wink: ) ויש את רן שצריך לדאוג לאינטרסים של הגוף שהוא מייצג, VATIL, ולאינטרסים של הקהילה.

אז מה כל כך מפליא בזה... :?

גם אני כותב שונה בפורום (משתדל :D ) ממה שאני כותב במסנג'ר, מדבר בסקייפ או מדבר עם חברים שלי. וכל מי שפגש אותי יכול להעיד על זה...

פורסם

יש את רן המגניב, חובב מכוניות המירוץ (ונוהג כמו כזה, מי שהיה יום שישי יודע :wink: ) ויש את רן שצריך לדאוג לאינטרסים של הגוף שהוא מייצג, VATIL, ולאינטרסים של הקהילה.

גם אני כותב שונה בפורום (משתדל :D ) ממה שאני כותב במסנג'ר, מדבר בסקייפ או מדבר עם חברים שלי. וכל מי שפגש אותי יכול להעיד על זה...

צודק ב100% אבל יש דרך לבטא את הדברים.ולא בכזו צורה של מילים גסות ועצבים.

ולי זה פשוט מפריע ואני לא מבין למה זה קורה.

פורסם

אנשים, למרות שאני מבין את כולכם,

אני באמת לא חושב שאף אחד צריך להתקיף פה באופן אישית מישהו, גם אם הוא עשה משהו לא בסדר או משהו שלא מוצא חן בעיני מישהו.

יש לכם בעיות? תדבר איתו באופן אישי ולבנו את עניינכם בשקט ואל תעשו דיון מיותר של 300 דפים על התקפות אישיות ומריבות...

הרי תכלס זה תחביב אהוב על כולנו.. הלא כן?

אז מספיק! קבלו כולם את העובדה שיש כאלו וכאלו אנשים בחטיבה, וזה לגיטימי בכל מקום ובכל מדינה שיהיו המון קבוצות שונות.. לפחות לנו יש כאן דבר אחד במשותף. ואותו דבר הזה- תטפחו. ואל תבואו להקדיש את חייכם לפעול נגד הדברים האלה...

תעצרו.. ותחשבו על מה אתם ואנחנו רבים..

יאללה... חלאס..

תחשבו על דברים חיוביים ואיך אפשר להפוך את המקום הזה ליותר טוב..

שזה יהיה לכולנו נקודה למחשבה :wink:

פורסם

צודק ב100% אבל יש דרך לבטא את הדברים.ולא בכזו צורה של מילים גסות ועצבים.

ולי זה פשוט מפריע ואני לא מבין למה זה קורה.

אבל אריאל נמאס כבר לא? דיברו איתו בעבר בצורה נורמלית והוא לא קולט וכל פעם פותח שערורייה חדשה.

פורסם

אני חוזר עכשיו מפגישה מיוזעת בנוגע לכנס החטיבה.

ואני נופל ישר לגועל נפש הזה.

אריאל הושעה.

אריאל ניצח.

הרי זה ברור כשמש, שהוא עקץ ועקץ, והמשיך לעורר פרובוקציות, למרות שבשרשור האחרון שפתח הוא קיבל נוק אאוט ממרבית החברים שנמאס להם מהמרמור שלו.

הוא הרי רצה שנשעה אותו, ואז לכאורה הטענות שלו מקבלות בסיס.

מי שקורא בין השורות מבין שלא זה המצב.

אריאל משרת רק מטרה אחת - הרייטינג של עצמו.

זוכרים את הפרישה ה"מתוקשרת" שלו מ VFS?

הוא פרש מ VFS, ובהודעה שרשם בפורום VATIL, הוא מציין שכמה טוב שיש לו את החטיבה והפורום.

ההודעה נערכה על ידו בנתיים "במסגרת רצונו לשפר את פני הפורום". תודה.

3 ימים אחר כך, הגיעה ההודעה אותה כינה "צונמי", שם הוא מספר כמה לא טוב בחטיבה, 3 ימים אחרי שרשם כי טוב שיש לו את המקום הזה.

אתה היחיד שקיבל ליקוקים, פנו אלייך שלושה אנשים ממורמרים עוד יותר, וליטפו לך את האגו על זה שיש לך אומץ, לכתוב את שכתבת.

מה זה אומץ....

אריאל משתמש בכל תירוץ על מנת לקעקע את סמכותו של הצוות ולעורר מהומות.

ביקורת אנחנו מוכנים לקבל, אבל דמגוגיה מגמתית לא נסבול.

חשוב לי לתת כמה הבהרות:

אני לא מסכים עם התגובה של רן, אני בהחלט חושב שהיה מקום להתבטא אחרת.

לעניין ההשעיה, היא מוצדקת!

אוהד גרזון הושעה לאחר שהוזהר כמה פעמים בקשר לשפה בה הוא השתמש. לא בגלל שמתח ביקורת.

אוהד יודע היטב מדוע הוא הושעה, הסיבה נמסרה לו בעת ההשעיה וכן באזהרות קודמות.

כמו כן הוא דיבר אישית עם חבר צוות שהסביר לו בידיוק.

השגת מה שרצית, השענו אותך, ניצחת, אנחנו הפסדנו.

יודעים מה, אף פעם לא הייתי שמח להפסיד, כמו שעכשיו.

הפסד שכולו רווח לשאר יושבי הפורום.

פורסם
אני לא מצדד באחד מן הצדדים אבל משוב זה מה שיעזור לחטיבה שלנו.

צודק, זה באמת נשמע רעיון טוב, והרבה מאוד ארגונים גדולים עושים את זה על מנת לשפר.

פורסם

לכל הנפגעים מהנהלת ואטיל אני חוזר ואומר, בואו ניתן להם:

teletabies%20chibuk1.jpg

אני אמנם לא תומך בכל מה שההנהלה עושה, ולא תמיד אוהב את התגובות והשרשורים.

לפעמים אני מוצא חבר הנהלה שעובר אף הוא על חוקי הפורום, ולא תמיד אני אוהב את התגובה שלו.

סה"כ ההנהלה עושה עבודה טובה, ואני מבין שחלק מהתגובות לאנשים מסויימים נובעים מהעובדה שבד"כ אותם אנשים עושים בלאגן ומהומה (בלי לציין שמות ספציפיים).

אני משתדל להימנע מהתקפות אישיות ואני מבקש מכולם לעשות גם כן את זה.

שכל אחד ידאג בעצמו לשמור על חוקי הפורום וככה כולם יהיו יחדיו בכיף בשמיים הורטואלים.

ערב טוב לכולם

פורסם

לא התכוונתי לפגוע בפתיחת הדיון הזה באף אחד... גם לא ברן... והוא יודע את זה וגם דיברנו במסנג'ר על זה......

אני גם לא טוען שההשעיה לא מוצדקת להפך זאת ההחלטה של ההנהלה ואני תומך בה מתוקף זה שהיא החלטת ההנהלה... אבל ואבל גדול! יש דרך לעשות את זה.... ולא ע"י זריעת רפש ובוטות, ועם דברים כאלו שיושבים לי על הלב ובפורום אני לא מוכן לחיות....

מיקי אני לא אוהב להיות במקום שכל היום יורדים לחיים של אנשים, או שלא מתנהגים כמו בני אדם... מה לעשות... אתה אוהב את זה?אם כן אז וואלה כיף לך, אני אישית לא יכול לסבול את זה..

לכן כתבתי את ההודעה שכתבתי... ומי שלא מוצא חן בעניו יכול לעבור לשירשור הבא כי זה מה שאני מרגיש וזה מה שיש...

פורסם
לא התכוונתי לפגוע בפתיחת הדיון הזה באף אחד... גם לא ברן... והוא יודע את זה......

אני גם לא טוען שההשעיה לא מוצדקת להפך זאת ההחלטה של ההנהלה ואני תומך בה מתוקף זה שהיא החלטת ההנהלה... אבל ואבל גדול! יש דרך לעשות את זה.... ולא ע"י זריעת רפש ובוטות, ועם דברים כאלו שיושבים לי על הלב ובפורום אני לא מוכן לחיות....

לכן כתבתי את ההודעה שכתבתי... ומי שלא מוצא חן בעניו יכול לעבור לשירשור הבא כי זה מה שאני מרגיש וזה מה שיש...

אני מסכים עם אוהד גם.וגם זו הייתה הכוונה שלי בדברים שרשמתי בשרשור הנ"ל

פורסם

*** מילים קשות, מי שלא רוצה לשמוע את האמת ומעדיף דיפלומטיה, נא לפנות להודעה של יניב מעלי ***

אומנם עוד לא עבר חודש, אבל אריאל שוב במחזור. בואו נתחיל מהסוף: אריאל טושינסקי הוא לא חבר רצוי בקהילה שלנו. מי שמנצל כל הזדמנות לניגוח פומבי הוא לא נשמה טובה שדואגת לקהילה, אלא חלאה מחרחרת ריב. הוא גם שקרן, כי הוא יודע יפה מאד למה אוהד הושעה - זה נכתב בשרשור עצמו.

מתן, אוהד שליו וניר פורטל - אתם יודעים יפה מאד שהפורום הזה הוא מקום נעים. אפשר לחשוב שמשעים את כולם פה כל רגע. יותר מ50,000 הודעות כבר נשלחו כאן! זה הפורום הכי פעיל והכי מסביר פנים, וכל זה בזכות הכללים הברורים שאנחנו מכתיבים כאן מהיום הראשון. רוצים פורום בלי פיקוח? אתם בטוחים? או שעדיף שהטראבל מייקרים יחשבו פעמיים לפני שהם פועלים כי הם חוששים מרן?

אתם פשוט הולכים וממאיסים עלי את כל התחביב הזה. אני כבר בקושי עושה משהו! מנהל הפורום שלכם, שמשקיע שעות בכל יום לטובתכם, מעיף חלאה שהורסת לנו כל חלקה טובה, וכל מה שיש לכם להגיד זה שהסגנון שלו לא יאה? ואחרי זה מגיע ש"צ למסור הודעה מאריאל שמכנה אותי קלגס? קלגס מי שבנה בשבילכם את כל המקום הזה? ועל זה אין לאף אחד כלום מה להגיד?

את זה לקחתי אישית הפעם, שלא כמנהגי.

אני לא מוכן לראות אף אחד שמביא לפורום הזה את תגובתו של אריאל. אריאל מושעה, ואסור לו להגיב כאן. ואת תיאוריות הקונספירציה שלו שידחוף לעצמו, ושלא נראה אותו יותר לא אצלנו ולא בכלל.

פורסם
*** מילים קשות, מי שלא רוצה לשמוע את האמת ומעדיף דיפלומטיה, נא לפנות להודעה של יניב מעלי ***

אומנם עוד לא עבר חודש, אבל אריאל שוב במחזור. בואו נתחיל מהסוף: אריאל טושינסקי הוא לא חבר רצוי בקהילה שלנו. מי שמנצל כל הזדמנות לניגוח פומבי הוא לא נשמה טובה שדואגת לקהילה, אלא חלאה מחרחרת ריב. הוא גם שקרן, כי הוא יודע יפה מאד למה אוהד הושעה - זה נכתב בשרשור עצמו.

מתן, אוהד שליו וניר פורטל - אתם יודעים יפה מאד שהפורום הזה הוא מקום נעים. אפשר לחשוב שמשעים את כולם פה כל רגע. יותר מ50,000 הודעות כבר נשלחו כאן! זה הפורום הכי פעיל והכי מסביר פנים, וכל זה בזכות הכללים הברורים שאנחנו מכתיבים כאן מהיום הראשון. רוצים פורום בלי פיקוח? אתם בטוחים? או שעדיף שהטראבל מייקרים יחשבו פעמיים לפני שהם פועלים כי הם חוששים מרן?

אתם פשוט הולכים וממאיסים עלי את כל התחביב הזה. אני כבר בקושי עושה משהו! מנהל הפורום שלכם, שמשקיע שעות בכל יום לטובתכם, מעיף חלאה שהורסת לנו כל חלקה טובה, וכל מה שיש לכם להגיד זה שהסגנון שלו לא יאה? ואחרי זה מגיע ש"צ למסור הודעה מאריאל שמכנה אותי קלגס? קלגס מי שבנה בשבילכם את כל המקום הזה? ועל זה אין לאף אחד כלום מה להגיד?

את זה לקחתי אישית הפעם, שלא כמנהגי.

אני לא מוכן לראות אף אחד שמביא לפורום הזה את תגובתו של אריאל. אריאל מושעה, ואסור לו להגיב כאן. ואת תיאוריות הקונספירציה שלו שידחוף לעצמו, ושלא נראה אותו יותר לא אצלנו ולא בכלל.

אילן אתה צודק ב100% רק שים לב שאני התכוונתי להרבה תגובות שממש לא היה קשורות לנושא של אריאל.הנושא של אריאל הוא לא מענייני וגם לא התכוונתי לסוג התגובות בשרשור עם אריאל.היו עוד המון שרשורים שהתגובות היו ממש לא במקום ואני קצת התפלאתי.לא התכוונתי לפגוע באף אחד ואני מקווה שאתה יודע את זה

פורסם

טוב אז הנה זה שוב מתחיל.היום בדיוק סיימתי לעבוד בקייטנה (הייתי מדריך :lol: ) ונשבע לכם שהילדים שאיתם עבדתי (עולים לא') התנהגו יותר בבגרות מכם.פשוט מספיק עם זה!

אני לא בא מתוך נקודה של התנשאות או משהו,אני פשוט מדבר מכל הלב ומביע את דעתי:נמאס לי מזה!!!

אני כבר לא אוהב את מה שמתרחש פה בקהילה,וכולם חוזרים והנושא נטחן שוב ושוב:הקהילה היא לטובתנו,היא שלנו מה שנעשה איתה זה מה שיהיה איתה,ופשוט מספיק עם התאווה והרפש הזה...פשוט מספיק עם הגועליות הזאת,אני לא מבין משהו,אם ההנהלה שמשקיעה המון שעות פה לטפח את הקהילה מחליטה החלטה למה שאנחנו בכלל נערער עליה...כמובן שוב,אני לא מסכים עם כול החלטה שלהם,אבל בדר"כ להם יש יותר ניסיון והם יותדעים יותר ממה שלפעמים לנו נראה על פני השטח.

אני שוב לא נוקט עמדה,ואל תחשבו שאני עושה זאת או מתנשא בשום פנים ואופן לא!

זה פשוט נמאס לי לראות מיליון דיונים על הכפשות,רפש ותאווה בפורום ג'נרל...

אני באמת חושב שכולנו צריכים אולי פסק זמן קצת לנוח להירגע ולבוא בכוחות מחודשים ולפתוח דף חדש...תחשבו על זה!

אנחנו כולנו אוהבים את אותו דבר ורוצים את הכי טוב שאפשר,ואפשר לעשות את זה יותר טוב

אני באמת לא מבין למה תמיד צריך להגיע לאותו נושא שהוא רחוק 'מיילים' מהנושא שאנחנו אמורים חוג סביבו.אז באמת בואו כולנו נעשה סוויצ' ונתחיל דף חדש,כל אחד ייקח נשימה ופשוט נפסיק עם זה!

מצטער אם כתבתי יותר מדי ארוך אבל הייתי מוכרח להוציא את זה אחת ולתמיד לאחר שלא הגכבתי בשום שירשור עד היום שעסק בנושא.

אני שוב מבקש מכולם (בלי להתנשא!!!) להירגע ולהפסיק עם כל זה!(אני פונה לכולם,זה לא אומר שאני מאשים מישהו גם אם הוא אשם וגם אם הוא לא)

תודה וערב טוב!

פורסם

אוהד יקירי,

אם יש לך משהו להגיד לי ,שלך הודעה פרטית ואשמח להיות איתך בקשר.

מה שאני לא מוכן לקבל הוא שתיקח את דברי ותוציא אותם מהקשרם למען המטרות שלך.

אני בקושי מתאפק לשמור על לשוני ,כי הפעם הצלחת להרגיז אותי ,ולא כל אחד מוציא אותי משלוותי.

מי אתה שאתה כותב עלי שאני אוהב לחיות במקום שבו לא מתנהגים כמו בני אדם?

איפה ראית שכתבתי ככה ,או שנשמע מדבריו שכך אני אוהב?

אני מטיף פה כל הזמן לאנשים לתת כבוד אחד לני ואפילו בשירשור הזה ציינתי זאת.

אתה חוצפן.

ובעתיד אני מבקש שלא תגיב על דברי ,תנשך את הלשון ,תקשור את הידיים.

שקרנים ופרובקטורים אני לא אוהב ,את זה אתה דווקא יכול לצטט.

פורסם

הנה סיפור אישי (כדאי לקרוא הכל, למרות שיצא קצת ארוך):

לפני כשנתיים הצטרפתי לאימוני קונג-פו (איזה סוג של אמנות לחימה סינית) ביחד עם חבר טוב שלי. הכל התחיל בצורה טובה ונעימה, הרגשתי שאני לומד הרבה, וחיכיתי בקוצר רוח לאימונים כל שבוע. כעבור כמה זמן התחילה האווירה להשתבש טיפה: המדריך שלי התחיל לגעור בצורה לא נעימה על אנשים שעשו טעויות, ואותו חבר שהצטרף איתי ספג די הרבה הערות, והרגשתי שמהרבה אימונים הוא יוצא בתחושה ממש לא נעימה. השיא עבור אותו חבר שלי היה לדעתי פעם אחת שבה המדריך ביקש ממנו לעזור בהדגמה של תרגיל. החבר כנראה לא ממש היה מפוקס באותו יום, ולאחר שלא הצליח לבצע את מה שהמדריך ביקש כמו שצריך, המדריך פשוט היכה אותו בבטן באופן כואב ובעיקר משפיל מול כל הקבוצה. כעבור חודשיים בערך החבר שלי החליט שמספיק לו מזה, והוא עזב.

אני נשארתי בחוג, כי ראיתי זאת בתור אתגר פיסי טוב שגם גרם לי להנות עדיין ברוב הפעמים. ככל שהזמן התקדם, הדרישות עלו, והאימונים הפכו לקשים ביותר, באופן טבעי, כמובן. אך לצערי, ביחד עם זאת המדריך חטף יותר התקפי זעם, צעק על אנשים יותר, והאווירה בחוג הדרדרה עבורי מאוד. הייתה לי מעין הרגשה שהמדריך הוא רודן עליון, ולפעמים אפילו הרגשתי כאילו המטרה שלי היא לקבל ממנו מחמאות ולא הערות בזמן האימון. כשקיבלתי הערות, הן היו בצורת צעקות מפחידות שלא רק שלא עודדו אותי לתקן את טעויותיי, אלא גם הכניסו אותי ללחץ מתמיד בזמן האימון. כבר לא חיכיתי לאימונים בקוצר רוח כמו בהתחלה, והתחלתי להרגיש לחץ רב בזמן שלפני האימונים: האם היום יהיה קשה במיוחד? האם המדריך יהיה עצבני? האם סביר שאני אחטוף היום הערות מפחידות ומשפילות???

היו לנו גם חלקים תאורטיים באימונים, שבהם הסבירו לנו ששיטת ההוראה שהחוג דוגל בה היא הטובה ביותר לדעתם, ומכינה את החניכים הכי טוב לקראת "הקרב האמיתי ברחוב". אני הרגשתי ההפך, שאני לא לומד בצורה טובה תחת כל הלחץ ומשטר האימה הצבאי שהמדריך המיט.

הרגשתי גם שאי אפשר לפנות למדריך ולדבר על מה שאני חושב, כי הוא קיבל תדמית כל כך מפחידה עבורי ממה שקרה באימונים.

לאחר חודשיים שלושה גם אני עזבתי את החוג, ואני מאוד מאוד מרוצה מההחלטה הזאת.

אני מאמין שהחוג טעה בקשר לגישת הלימוד שלו, ושקשה מאוד לאנשים ללמוד ולהנות (סה"כ זה חוג שאמור להיות משהו מהנה לפנאי!) כשהם מקבלים בעיקר הערות ופחות מחמאות, במיוחד כאשר ההערות הן לא נעימות, וזורעות משטר אימה צבאי מסביב.

נקודה למחשבה.

פורסם
אוהד יקירי,

אם יש לך משהו להגיד לי ,שלך הודעה פרטית ואשמח להיות איתך בקשר.

מה שאני לא מוכן לקבל הוא שתיקח את דברי ותוציא אותם מהקשרם למען המטרות שלך.

אני בקושי מתאפק לשמור על לשוני ,כי הפעם הצלחת להרגיז אותי ,ולא כל אחד מוציא אותי משלוותי.

מי אתה שאתה כותב עלי שאני אוהב לחיות במקום שבו לא מתנהגים כמו בני אדם?

איפה ראית שכתבתי ככה ,או שנשמע מדבריו שכך אני אוהב?

אני מטיף פה כל הזמן לאנשים לתת כבוד אחד לני ואפילו בשירשור הזה ציינתי זאת.

אתה חוצפן.

ובעתיד אני מבקש שלא תגיב על דברי ,תנשך את הלשון ,תקשור את הידיים.

שקרנים ופרובקטורים אני לא אוהב ,את זה אתה דווקא יכול לצטט.

לא התבטאתי נכון... על זה אני מצטער... אתה יכול לקרוא את ההודעה ההיא שוב... ערכתי אותה ואני מקווה שעכשיו זה יותר מובן...

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...