Erez Savir פורסם יולי 26, 2005 דיווח פורסם יולי 26, 2005 PMDG הודיעו שהם מוצאים גם גרסת קרגו(F) ל744 המדהים!! http://www.precisionmanuals.com/html/747400F.htm בקרוב תמונות...
Yahav Barzilay פורסם יולי 26, 2005 דיווח פורסם יולי 26, 2005 :cry: כבר חשבתי שהם הוציאו את ה-744 :cry: אבל זו גם הודעה משמשחת
xenopus פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 עוד רגע אחד, לפני שמשתגעים מהסחבת, מתפרסמת הצצה מאד מפורטת למלכה. תהנו, תזילו ריר ואל תכעסו על הטיזינג. =P~ http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... &mode=full
Yahav Barzilay פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 הם אשכרה רוצים להרוד אותנו עד שזה ייצא.... :|
E.Z פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 מה לעזאזל משנה אם זה מטוס נוסעים\מטען מדובר בסך הכל בנתון מיספרי של מיטען בסופו של דבר לא משנה כלום בתיפעול המטוס והשינוי במודל החיצוני מזערי, עם כל הכבוד PMDG נפלו חזר בלוח הזמנים בניגוד ל LDS שלא התחייבו על זמן PMDG התחייבו לשיחרור כבר בסתיו 2004- עוד מעט אנחנו בסתיו 2005- כנראה רצון לילמוד את המוצר של המתחרים שלהם , בקיצור תרגילים שיווקיים די זולים.
NoX פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 עם כל הכבוד, כל הכבוד והערכה שהיו לי לPMDG, כבר אינם. נמאס כבר. שיוציאו כבר. "ההייפ" התקשורתי הזה לא עובד, הוא לא מכסה את האיחור והדחיות.
xenopus פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 לדעתי זה יכול לקרות כל יום. גם בהוצאה של ה- 737 שלהם, לקראת הסוף הופיעו פתאום הרבה LIVERIES ותמונות שונות. אני מעריך את זמן ההוצאה בכשבוע, אבל זו רק דעתי. חוץ מזה, יכול להיות שאתם צודקים וזה לא היה שווה את ההמתנה ויכול להיות שכשתתחילו להטיס את המלכה, תגידו שהיייתם מחכים אפילו עוד חודש.
אורח פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 כמי שנמצא בעסקי התוכנה, אני יותר ממבין את הסיבות האפשריות לעיכוב. זה כמובן לא מצדיק התנהגות של הכרזות מפוצצות לבקרים, העלאת ציפיות מטורפת כזאת במקום להודיע פשוט שיש בעיות א', ב', ג', וזה יתעכב עם צפי כך וכך הם שולחים כל פעם תמונות חדשות ומודיעים שנכנסים לישורת הסופית. זו התנהגות שיווקית מכוערת, אבל זה ביזנס. יחד עם זאת ברגע שהמטוס ייצא אני אקנה אותו (מה שייתן להם לגיטימציה להתנהגות כזו גם בעתיד) כי אני באמת מאמין שהם יוצרים פה משהו מיוחד. אני לא יודע כמה אטוס ב-744 בפועל, מכיוון שסבלנותי לטיסות ארוכות ואוטומטיות לא רבה מאוד. אבל אני בטוח שאהנה מהמוצר הזה.
E.Z פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 כמי שנמצא בעסקי התוכנה, אני יותר ממבין את הסיבות האפשריות לעיכוב.זה כמובן לא מצדיק התנהגות של הכרזות מפוצצות לבקרים, העלאת ציפיות מטורפת כזאת במקום להודיע פשוט שיש בעיות א', ב', ג', וזה יתעכב עם צפי כך וכך הם שולחים כל פעם תמונות חדשות ומודיעים שנכנסים לישורת הסופית. זו התנהגות שיווקית מכוערת, אבל זה ביזנס. יחד עם זאת ברגע שהמטוס ייצא אני אקנה אותו (מה שייתן להם לגיטימציה להתנהגות כזו גם בעתיד) כי אני באמת מאמין שהם יוצרים פה משהו מיוחד. אני לא יודע כמה אטוס ב-744 בפועל, מכיוון שסבלנותי לטיסות ארוכות ואוטומטיות לא רבה מאוד. אבל אני בטוח שאהנה מהמוצר הזה. זה בעיקר מכוער נוכח העובדה שעובדים עליכם בעיניים התמונות שאתם רואים כניראה קיימות עוד מלפני גירסאות הבטא פשוט רק עכשיו שיחררו אותם