שגי×�_×™× ×�×™ פורסם דצמבר 27, 2003 דיווח פורסם דצמבר 27, 2003 חברים שלום, בזה הרגע חזרתי מ 24 שעות של פיקוח כמעט רצוף בארוע. ברצוני להודות מקרב לב לכל האנשים אשר נתנו יד בדבר ( במיוחד לאלעד לאמיר ולקובי) וכמובן לכל הטייסים אשר סיפקו לנו עבודה. אני מקווה שארוע זה הוכיח לכולם שהחטיבה הישראלית הינה מקצועית מיסודה ושקיים פוטנציאל ענק בכל נושא הפיקוח בארץ!! אני רק מקווה לזכות להשתתף בעוד ארועים מהסוג הזה. שיהיה לכולכם המשך שבוע נעים...
mickey lip פורסם דצמבר 27, 2003 דיווח פורסם דצמבר 27, 2003 שלום לכולם היה ממש כיף טסתי עם בן דוד שלי שהוא טייס באמת והיה ממש כיף כל הכבוד על ההשקעה הרבה ועל המקצועיות תודה לכל הפקחים על השעות הרבות מיקי
Almog Atar פורסם דצמבר 27, 2003 דיווח פורסם דצמבר 27, 2003 אני עכשיו חזרתי משם משעתיים או שלוש של פיקוח זה פשוט מדהים!!! תודה רבה לכולם על האירוע המדהים הזה
jambo7 פורסם דצמבר 27, 2003 דיווח פורסם דצמבר 27, 2003 אני הייתי ly 128 פעמיים ניסיתי להמריא והסימולטור השתגע לא הצלחתי להשתלט על המטוס ניסיתי לתקן עכשיו אני מתקין את הכל מחדש אני מאוכזב שלא השתתפתי
×�הרון VATIL2 פורסם דצמבר 27, 2003 דיווח פורסם דצמבר 27, 2003 לאלעד, אמיר, שמוליק, ברק, לבון ,שגיא, נמרוד, קובי, איתי, וכל יתר הכוכבים (מתנצל אם שכחתי מישהו) !!!! אני מצטרף לדבריו של שגיא למעלה. אין לי מה להוסיף כהוא זה... אני חושב שזה היה אירוע יוצא מהכלל, מכל הבחינות, וזו הפעם הראשונה שהרמנו אירוע בסקאלה בינלאומית כזו, עם חומרה וכוח אדם בסדר גודל כזה. אני בטוח שכל אלה שנזקקו לשירותי הפיקוח בנתב"ג ובסביבה יידעו להעריך את מה שנעשה, ולהעביר המסר לכל חבריהם בארץ ובחו"ל. תודה מיוחדת לאלעד עבור האירוח, לאמיר על הביצוע והפיקוח הטכני ולאיציק שלא יכול היה להשתתף מסיבות אובייקטיביות. שיהיה לנו שבוע טוב, בתקווה ובשאיפה לאירועים דומים בעתיד. תודה.
Atar_Omri פורסם דצמבר 27, 2003 דיווח פורסם דצמבר 27, 2003 בהחלט היה ארוע מדהים. יצא לי גם לטוס מעט וגם להיות בחדר בקרה, היה פשוט מדהים. החבר'ה הרימו שם פרויקט אדיר, כשראיתי מקרוב איך הכל עובד כמו מכונה פשוט לא האמנתי. מגיע כל הכבוד ל-VATIL וכל השמות שאהרון הזכיר בהודעה מעליי, באמת חבל על הזמן. צריך לשלוח המון תודות גם לטייסים הזרים שבאו לטוס, מי שהיה ער ב-5 בבוקר היה יכול לראות משהו שספק אם יצא לראות שוב- שיירה של מטוסים מניו יורק (אתם רואים- לא רק אני טס משם.. ) נוחתים אחד אחרי השני בבן גוריון. אני מקווה שארוע כמו של השנה יחזור על עצמו כל שנה.
Oren Geva פורסם דצמבר 27, 2003 דיווח פורסם דצמבר 27, 2003 תודה רבה לכל צוות הפקחים! עשיתם עבודה מצויינת! אני לא מסוגל להתחיל ולתאר עד כמה נהניתי! טסתי 3 טיסות, בכולן היה לי פיקוח מלא או כמעט מלא! תנאי מזג אויר מעניינים עם גשמים ורוחות חזקות (אל תדאגו, התמונת בדרך). תודה לאילן, אמיר, אנטולי, שאדי, ברק, לבון, צפריר, קובי, שמוליק, נמרוד, איתי, אלעד וכל מי שבטח שכחתי! לא לשכוח תודה גדולה לאיציק שעבד מאחורי הקלעים בתיאום ואירגון, למרות שלא יצא לו להשתתף! תודה גם לקובי, בן ועמרי שטיפלו בכל הנושא מצידה של IAL! שגיא, אתה אומר שהיה ענק? אתה היית ענק!!! נראה לי שפיקחת עלי בכל שלוש הטיסות שלי (ELY523, ELY524 ו-4X-IAL) גם מהמגדל, גם מהגישה! מצטער שלא יצא לי לבוא לחדר הפיקוח חבר'ה, הכנתי סטוק של בירות ופיצוחים - אבל היו אילוצים משפחתיים... עכשיו אני תקוע עם כל הבירות... מה אני אעשה? בקיצור, היה גדול! כל הכבוד לחטיבה, אני לא זוכר אירוע כזה בשום מקום בעולם!
Ilan Jonas פורסם דצמבר 27, 2003 דיווח פורסם דצמבר 27, 2003 וכל הכבוד לטייסים ולISRAEL AIRLINES על התנועה בארוע - בלי טיסות הפיקוח יכול להיות מאווווווד משעמם כמות התודות שזרמו אלי מכל רחבי העולם הייתה ענקית! נעלה דף מיוחד לסיכום הארוע בתוך כמה ימים, ותוכל להתרשם עד כמה היה ארוע מוצלח! (אני יוצא למילואים עד אמצע השבוע...) תודה מיוחדת במינה לאיציק, שכמו משה בזמנו, לא זכה להגיע לארוע המובטח, אבל מה היינו עושים בלעדיו? שבוע טוב ושנה אזרחית נהדרת לכולם! בגאווה, אילן יונש
Arie Halperin פורסם דצמבר 27, 2003 דיווח פורסם דצמבר 27, 2003 באמת משהו יוצא מהכלל!!!!!!!!!! יצא לי לראות בשבת בבוקר את האמרקאים שהיגיעו בסדר מופתי אחד אחרי השני במרווחים נוחים לנחיתה תענוג ממש לראות יש מה ללמוד מהם היה ארוע פגז בפעם הבאה אבוא גם לבקר אריה
E.Z פורסם דצמבר 28, 2003 דיווח פורסם דצמבר 28, 2003 קצת משהו אישי אחרי שהצוות פקחים המחליף תפס פיקוד על המרחב האוירי שעה לפני הסוף הרשמי של הארוע כדי שאנחנו נוכל להתקפל אחרי שקיפלנו את הכל לא האמנו מה היה כאן כמה דקות לפני ואפילו היה קצת עצוב שזה ניגמר. אבל אכן היה מדהים בעיקר מהעובדה שכמעט ולא היה רגע דל. ואכן כמו שכתבו למעלה המערכת עבדה בצורה מעולה מעבר לציפיות. מי שלא היה בחדר הבקרה בשעות האחרונות של הארוע הפסיד איך רמת ההתחרפנות של הפקחים אחרי 33 שעות עלתה מי שטס אולי יכול היה לישמוע את זה טיפה בקשר אבל היה כיף ובאמת אני שמח שהרבה באו לבקר ולהנות למרות שהיה צפוף. ולכל מי שמרגיש שנפגע מהכלב שלי ......על תקחו את זה אישית ...אולי חוץ מדורון :wink: להתראות בארוע הבא ובאמת תודה לכולם על העזרה וההשתתפות בארוע.
Almog Atar פורסם דצמבר 28, 2003 דיווח פורסם דצמבר 28, 2003 הוא פינצ'ר??? אני לא סובל את הסוג הזה זה ככה: הכלב:"בוא יא מניאק" אתה מתקרב הוא בורח מצטער מאוד אלעד מאוד מאוד אבל ככה זה הסוג הזה.... אבל הוא חמוד...
E.Z פורסם דצמבר 28, 2003 דיווח פורסם דצמבר 28, 2003 זה בסדר יש לא מזל שהוא חמוד.. הכלב הזה זאת מוטציה של עכבר וארנבת
Barak פורסם דצמבר 28, 2003 דיווח פורסם דצמבר 28, 2003 שלום לכולם.. מכיוון שהגשם אתמול היה פשוט חזק מדי מכדי שאני יוציא את המחשב שלי החוצה, הוא עשה עוד לילה במרתף 5 כוכבים של אלעד אז לא הספקתי להגיב.. בכל מקרה אני יפתח בתודות לחבר'ה הבאים: אלעד - על האירוח הבאמת באמת נפלא, רוג'ר (וילקו ) הכלב החמוד והסבתא הנחמדה ! אמיר - הבנאדם הכי מטורף אבל באמת עבד כמו חמור כדי להרים הכל על הרגליים ! קובי - המצגת ותיאומי IAL על הבנאדם הזה גם את הכרטיס רשת לא נשכח..הוכיח שהוא יכול להיות קרקע + דליברי גם ברגעים הקשים. לבון - היה מגדל כל יום שישי ושבת כמעט מבלי להיות אפילו פקח ! אבל השגחנו זה בסדר :wink: שגיא - לחוץ קצת אבל היה אחלה דליברי ועבד יפה יפה על הסטריפים כמעט יום שלם. אביתר - כועס על כולכם ששכחתם אותו !! אמנם פיקח מעט על המגדל אבל מספר אחד בלוגיסטיקה בזכותו רוב המחשבים פעלו עם הרשת כמו שצריך וגם הסטריפים! שמוליק - שבא לעשות משמרת לילה ועשה סדר על כל מי שלא עשה משו כמו שצריך ועל המקרן כמובן. אנטולי, נמרוד, דורון, עמרי, ערן, אלמוג, נועם ואיתי - שבאו בשבת לכמה שעות לתת את שלהם ולחפות קצת על העייפים שבחבורה ולעזור כמובן במה שאפשר. אני לא השארתי אף אחד בחוץ והזכרתי את כולם באמת אבל ! :wink: עוד תודה מיוחדת בשמי ובשם אמיר ואלעד לאולימפיק 069 אני פשוט מת על הבחור שטס פה יותר מכל אחד אחר ודואג שלא ישעמם לנו גם בשעות הקשות בצירוף עם דיבור פנומנלי בקשר, היכרות מלאה עם הדינה והחניות בשדה...אחלה גבר !! אני יספר לכם קצת מה היה מבפנים..שישי ב-12 בערך הכל התחיל לזרום לבית של אלעד כאשר הקרקע התחילה לקבל צורה והשולחן של כל עמדות המגדל ומטה אויישו במסכים ומחשבים, עמדת הגישה הייתה מוכנה..המסך והמקרן כבר היו במקום והמדפסת מחוברת לחשמל. למרות כל זה היו חסרים לנו 2 כרטיסי רשת ומעמד למקרן אבל אמיר וקובי מזה כבר 2 כרטיסי רשת וסטנד לחקרן בשביל המאפיונרים האלה ?! אכן בשעה 4 כל עמדות היו פתוחות חוץ מת"א שאילן תפס ואיתו ישראל התחילה את האירוע. עד 3 בלילה הייתה תנועה בלתי פוסקת של יוצאות.נכנסות. בין 4 ל-6 מעט רגיעה ואז ממה שהבנתי הגיעה שיירה מכובדת של UPS מניוארק אחד אחרי השני . משם עד 11 בלילה תנועה בלתי פוסקת כאשר אני יכול לספר לכם שאפילו בתור המגדל היה לי GO AROUND אחד כי מטוס אחד פינה ב-Y השני ב-F אבל השני לא הספיק לפנות בזמן. בכל מקרה אתמול ב-11 בלילה המקום קופל וכל הציוד נאסף היום ע"י אמיר. לסיכום המגילה הזאת, תודה לכולם עבודה מצויינת וזה מגיע לחטיבה שהראתה שהיא הטובה בחטיבות VATSIM ללא ספק זה היה מטורף מבחינת כוח-אדם וציוד אבל היה 100% ללא תקלות בכלל בכלל ! תודה לכל הפקחים, טייסים, אורחים ואולימפיק 069 !! עד לארוע הבא להשמע לכולם.
Atar_Omri פורסם דצמבר 28, 2003 דיווח פורסם דצמבר 28, 2003 אולימפיק 069... האיש והאגדה. נראה לי שהוא מכיר את בן גוריון יותר טוב מאשר את וניזלוס, הוא כל היום טס אלינו. היום היה לי אותו, שחררתי אותו לאתונה. אני מת על האיש הזה, הלוואי ויהיו עוד טייסים זרים כמוהו שנוהגים לבקר אותנו 5 פעמים בארוע...
Shmulik Lin פורסם דצמבר 28, 2003 דיווח פורסם דצמבר 28, 2003 שלום חברים אקצר אירוע ענק בבית של אלעד לילה עם אמיר ברק אביתר קובי שהביא פיצה טעימה להפליא ערן שגיא וכמובן לדורון שבא בבוקר והחליף אותי בגישה לשינה ולהכנת מצגת כל השבת לאונ' לא נותר לי אלא להיות הגאה שבגאים על אנשים מופלאים קטנים כגדולים כ ל ה כ ב ו ד נ.ב תודה לעיריית הרצליה אשר לולא הברקו של מחלקת הביטחון והפרגוד שהפריד בין הגישה ות"א למגדל,קרקע וקלירנס לא היינו נהנים כמו שנהנינו מההקרנה על המסך קצת P.R לא נורא
Almog Atar פורסם דצמבר 29, 2003 דיווח פורסם דצמבר 29, 2003 כל פעם שיש סנטר וגישה חברנו אולמפיק 069 (קוראים לו סאקיס או איך שלא אומרים את זה) מגיע לביקור