עבור לתוכן
Erez Savir

PMDG שיחררו את...

Recommended Posts

פורסם
יווווו מדהים אני כבר מוריד ומתקין על ה.... אהה בעצם, אין מטוס עדיין :?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol::lol::lol::lol::lol:

שפכת אותי מצחוק עידו.. חחחחח

מה יעזור צביעות לעזאזל? :?

אה וואלה.. יחסוף לנו זמן הורדה כייצא המטוס :|

פורסם
נכון :)

דרך אגב הצביעות ברמה מאד גבוהה.אני מסתכל בBMP גרסת DXT3 וזה ממש איכות גבוהה... נקווה למטוס גם בקרוב

אין אלעל.

קריאה נואשת לי' :lol:

פורסם

דרך אגב הצביעות ברמה מאד גבוהה.אני מסתכל בBMP גרסת DXT3 וזה ממש איכות גבוהה... נקווה למטוס גם בקרוב

אין אלעל.

לצערנו י' לא יושעינו בזמן הקרוב, אם בכלל PMDG יוציאו מתישהו את ה-744.

י' בחופשה, החל מיום שלישי :cry:

פורסם

שימו לב שכבר יש לכם צביעות, יש מדריכים...

אתם רק לא יודעים מתי זה יוצא וכמה זה יעלה...

פשוט שיטת שיווק מגעילה יש לחברה הזאת.

פורסם
שימו לב שכבר יש לכם צביעות, יש מדריכים...

אתם רק לא יודעים מתי זה יוצא וכמה זה יעלה...

פשוט שיטת שיווק מגעילה יש לחברה הזאת.

זה עבד בLDS לא?

פורסם

אין אלעל.

י' is in to rescue!!!!

אבל גם הוא מסר לי חדשות רעות.. ביום שלישי הוא עף לו לחופשה.. הוא אמר לי שהוא ינסה נואשות להתחיל לפני שהוא נוסע ולסיים אחרי שהוא חוזר 8)

פורסם

LDS כן אמרו מחיר ומועד שחרור משוער (מאד).

זו דווקא יוזמה חיובית בעיני לשחרר את המדריך מוקדם יותר - זה מעודד אנשים לקרוא אותו...

בכל אופן אני מניח שהמטוס הזה כמו קודמיו לא יהיה מתאים לבניית קוקפיט ביתי, למרות שיתכן שיתמוך בKEYBOARD COMMANDS.

פורסם

המדריך זה לגמרי רלבנטי - זה גם נותן לך איזשהו פריוויו ומושג למה לצפות לפני שאתה קונה.

לשחרר את הצביעות זה סתם הייפ.

פורסם

להוציא את המדריך קודם זה באמת חכם! צביעות? לא יודע... אולי כן אולי לא, אני לא מוריד עד שיש לי את המטוס.

אורן למה זה שיווק מגעיל?

זה כל הרעיון... גירוי :D

אולי בגלל שאני לא מגדיש לזה הרבה מחשבה זה לא מפריע לי... נסו בעצמכם :wink:

פורסם

כן, לנוציא סרט טיזר זה גירוי.

כשכבר יותר משנה משחררים לך שאו-טו-טו ומפיציםפ שמועות שביום ראשון זה יוצא, ועדיין הם לא מפרסמים אפילו תאריך צפוי באמת...

פורסם

well, they are a commercial company, and I guess its only natural for them to try and promote the sales of their product.....

I have made a rule for myself to wait a couple of days and see what's going on on the forums - it can save a lot of grief.

does anyone doubt the following scenario:

1) 747 is released - PMDG is the best!!!

2) bugs show up - PMDG is crap!!! what did I pay for????

patch!!! we want a patch!!!!!

3) SU1 is released - -Thank you, thank you, - - you are the best!!!!

4(..........

//Michael

פורסם

4. האוירון פעל לי יותר טוב לפני הSU1, וPMDG SUCKS

5. מתי יוצא SU2?

6. יצא הSU2 תודה אתם גדולים

7. למה אין אפשרות לבחור את ה747-194B ורסיה 2 של AIR HURMINSTAN עם ווינגלט רק בצד אחד?

8. PMDG SUCKS

9. מהיום אני ממשיך רק עם הטופולב!

:lol:

פורסם

כן, הם חברה מסחרית, כן זה טבעי שהם ינסו למשוך כמה שיותר קונים.

אבל בשוק כזה ממוקד ומצומצם, הם קיבלו כבר את כל החשיפה שהם צריכים, אנשים מחכים למטוס בכליון עיניים וישלמו גם אם זה יהיה 50$.

למה סתם לעצבן?

זו זכותי כלקוח עתידי (או שלא) להביע את מחאתי על הספינים האלה.

פורסם
זו זכותי כלקוח עתידי (או שלא) להביע את מחאתי על הספינים האלה.

ofcourse!

never doubted it for a moment, morover, I'm 100% with you on that one...:)

but I guess they'll keep doing this as long as 99.9% of the people keep biting that bait...

//Michael

פורסם

לפי דעתי כל הסיפור עם PMDG- נראה לי כתבתי את זה במקום אחר- הם רצו להיתחרות ב LDS בצורה מושלמת ה 747 היה אמור לצאת בספטמבר אני מאמין שזה עוקב מיפני שהם רצו לילמוד את השגיעות של המיחתרים שלהם כניראה ש- ב PMDG איך שיצא ה LDS לקחו אותו - ופרקו לו את הצורה אולי גם כדי לקחת רעיונות ואולי גם להפיק לקחים מטעויות שעשו.

אם הם אכן עשו זאת....ועשו זאת זה יהיה אחלה הבעיה שבשיווק הם לא השקיעו חצי ממה ש LDS השקיעו, הסקרינשוט שאתם רואים כנראה ששכבו בשרתים של האתר שלהם כבר שנה.

פורסם

מה הלחץ אבל? כן, אמנם המטוס נראה מדהים ומבטיח וגם אני מחכה לו בציפיה רבה, אבל למה התלונות? אז במקום סרטי פרומו תראו תמונות מהבטא, מה כל כך נורא?

PMDG היא אמנם חברה מסחרית אבל עבודתה העיקרית היא לעשות תוסף מקצועי ומעולה ל-FS, ולדעתי עדיף שיעסקו בזה, מאשר לצלם סרטים של תוסף לא מוכן.

ראיתם תמונות, ראיתם את המדריך - אתה יכולים כבר לבסס לעצמכם עד כמה המטוס יהיה מקצועי גם בלי סרטון פרומו.

לגבי תאריך יציאה, לדעתי צעד חכם שלא לפרסם אותו עד שבאמת צריך.

LDS לעומת זאת הודיעו(בסרטון הפרומו הרשמי שלהם) מתי יצא התוסף, אך התוסף יצא הרבה לאחר מכן.

לגבי הצביעות ששוחררו, לדעתי- לא מזיק לא מועיל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...