OmriSoudry פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 ירדנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נסיעה טובה שתהיה לך, אל תשכח לצלם לנו הרבה תמונות של הטרמינלים, רכבי שירות וכל דבר אחר שאתה רואה שם..!! רק חבל שלא אמרתם לי שאתם מארגנים הגירה המונית מארץ ישראל באותו יום...אולי היינו מצטרפים אליכם.... :? והכי חשוב - שמור על עצמך (מישהו צריך להסיע אותי לILS12, לא? ) ועל המילמונים שלך ( :roll: ) ושתהיה לך יופי של טיסה ...
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 1, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 תוכי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה לעשות.. כולם מתעופפים להם מפה! אני יצלם כמה שיותר.. מקווה כ350 תמונות מהטיסה לפחות.. לא חושב שאני אפילו יגיע ל200 אבל נצלם הרבה בכל אופן! טוב נו.. נשמור את עצמנו רק כדי שניקח אותך בפעם הבאה לILS... (דפוק את הצרחה הזאתי עוד פעם ).. ואני ישמור טוב טוב על המילמונים שלי (הלו הלו אל תצחק על זה שאני שומע שירים חסידיים כמו סאדיסט :mrgreen: :mrgreen:.. נדבקתי מג'יימס ומאז אני לא יכול להפסיק :oops: :oops: ) וזכרו! טוסו את הטיסה שלי ושל האחרים היום בסימולטור!!! ואגב.. השעה 2:40 בלילה ואני אמור להתעורר ב4 על מנת לצאת ב4:45 ואני לא מצליח לישון.. כמו שרונן אומר.. "טוב נו" (פרט לכן כן המפורסם), הלילה הלך לי.. מקווה שזה לא ישפיע עליי בקוקפיט להטיס את המטוס! והיום נלך לישון כמו תינוקות ב8-9.. ביי ביי לכולם (עוד פעם :roll:)
shapira amir פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 נסיעה טובה ירדן גם אני מקווה לעוף מפה בקרוב ואל תשכיח להביא תמונות !!!
Itai Ganor פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 ירדן ורון כבר המריאו רק אני נשארתי לטיסה בצהרים, תודה לכולם.
ohadn747 פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 ירדן ורון כבר המריאו רק אני נשארתי לטיסה בצהרים, תודה לכולם. ואני נשארתי ללילה
Yoav פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 ירדן ורון כבר המריאו רק אני נשארתי לטיסה בצהרים, תודה לכולם. ואני נשארתי ללילה ואני נשארתי לכל הקיץ :? בילוי טוב שיהיה לכולם!
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 2, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 Hi guys, Greetings from croatia I flew on the BAZ, from pushback till shutdown up front the flight was amaizing same as pilots, they were very impressed with the simulator stuff i showed them.. i took approx. 200 pics only from the flight to LDRI so u guys need to expect for many more pics Croatia is awesome, but LDRI is one of the most primitive airports ive ever seen... no buses to take u to the terminal u just walk, then a policeman stands and stamps ur passport, and there u get ur bagages in a reallz wierd way... its not even automatic as we know to see... everyone passes it on this tray to the end of the line lmao thats it.. i hope to connect later nto telll more stories cya all guys
Eldar Sella פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 אם ככה ירדן, אז ישר כשירדת מהמטוס היית יכול לרוץ למסלול ולצלם לנו קצת המראות בתקווה שלא ידרסו אותך תהנו כל מי שעוזב אותנו
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 2, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 Yaniv.. LDRI is a DEAD airport.. Haifa is even more busy than that.. we were the only passenger plane which landed, and there were 3 cessnas parking.. THATS IT... :S:S:S:S
moti פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 זה שהולכים קצת זה לא פרמיטבי, בוא נקרא לזה חיסכון בעלויות. גם בדרבן הלכנו, ככה מצלמים מטוסים ונהנים מהתנועה בשדה. שמח שנכנסת פנימה, מחכה לקצת תמונות :wink:
Noam פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 מה כל כך רע באל על? הנה - הטיסה שלי מחר - יום חמישי, היתה אמורה להיות ת"א אמסטרדם עם אלעל,שעה וחצי המתנה שם ואז עם Skandinavian לאוסלו. היום אחרה"צ (יום רביעי), אבא שלי מקבל טלפון מאלעל, שהם מצטערים אבל הטיסה מחר לאמסטרדם נדחתה בשעתיים. לא נוכל להספיק לקונקשן. אז במזל מצאו לנו קונקשן אחר דרך בריסל. אם לא המלון שהזמנו מראש היה הולך. חוסר אחריות, והם ידעו שיש נוסעים שממשיכים משם ועדיין הודיעו יום לפני.
Yoav פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 Yaniv.. LDRI is a DEAD airport.. Haifa is even more busy than that.. we were the only passenger plane which landed, and there were 3 cessnas parking.. THATS IT... :S:S:S:S אתה טועה - אין שדה יותר ריק מחיפה...