matan פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 המטוס שוחרר! http://www.precisionmanuals.com/html/747400.htm
Moshico Biller פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 המטוס שוחרר!http://www.precisionmanuals.com/html/747400.htm יאלה שיהיה בשעה טובה!
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 אבל נראה לי שהשרתים שלהם לא הכי חזקים :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x \ האתר שלהם תקוע לגמרייי :x :x :x
Yoav פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 חוצפה - 55 דולר :? גם אם היה סיכוי שהייתי קונה אותו, לאור המחיר הזה הסיכוי ירד ל0 :x
E.Z פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 באמת מחיר גבוהה זה כבר עולה הרבה הרבה יותר מהפלייט סימולטור עצמו נידמה לי... טוב שיהיה במזל נקווה שלא יהיו אכזבות גדולות
Yehonatan_el פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 זה עולה ב2 ש"ח פחות מהפלייט שאני קניתי אותו ב250 ש"ח
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 55$?!?!?! למה הם שוברים את השוק? הם לקוחים תשלום פר מנוע שזה צריך לעלות יותר מהLDS שמילא יהיה יותר טוב ממנו? החברה הזו אף פעם לא הייתה מהאהובות עלי, אבל שיהיה להם בהצלחה.
xenopus פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 חייבים להודות שיש להם ראש לעסקים, 55$ זה בדיוק הסכום הזה שהוא קצת גבוה אבל לא עד כדי כך שאנשים לא יקנו את המוצר. חוץ מזה, שהשרת שלהם באמת לא מתפקד... לאילן, השוק לא נשבר. אריאן כבר מזמן הציגה מחירים גבוהים יותר (50 פאונד ל 737-600), שלא לדבר על חיוב כספי על LIVERIES כמו ש PSS עושים. כך שסה"כ אין כאן שבירת שוק במיוחד אם המוצר הוא אכן כפי שפרסמו אותו, הסימולטור הכי מדוייק שיצא אי פעם.
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 זה ממש ממש ממש חוצפה!!! :x :x :x :x עם מחיר כזה השרתים היו צריכים להיות שרתי על!! :x :x חוצפה שהם לא ציידו את האתר שלהם בשרתים חזקים במחיר כזה :?
אורח פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 סכום לגמרי לא מוצדק. והם גם מעלים את הרף (אם זה יצליח להם, וזה יצליח) כי תוספים עתידיים יהיו דומים ברמת המחיר.
xenopus פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 זה ממש ממש ממש חוצפה!!! עם מחיר כזה השרתים היו צריכים להיות שרתי על!! חוצפה שהם לא ציידו את האתר שלהם בשרתים חזקים במחיר כזה די להתרגז. כמו כל מוצר נחשק, אלפי משתמשים צובאים על השרתים במטרה לרכוש והכל נהיה יותר איטי. זה לא קשור למחיר.
אורח פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 זה ממש ממש ממש חוצפה!!! עם מחיר כזה השרתים היו צריכים להיות שרתי על!! חוצפה שהם לא ציידו את האתר שלהם בשרתים חזקים במחיר כזה די להתרגז. כמו כל מוצר נחשק, אלפי משתמשים צובאים על השרתים במטרה לרכוש והכל נהיה יותר איטי. זה לא קשור למחיר. זה ברור. השרתים נופלים למרות המחיר, לא בגלל המחיר...
E.Z פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 המחיר הזה מוצדק רק אם התוחסף הזה יעבוד כמו שצריך ב 35 פריימים בקנדי בימקום 20- מה שסביר להניח לא יקרה
Or Netzer פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 חברים זה ככה בכל העולם קונים דברים למרות מחיר יקר. אם היה לכל העולם ביצים לא לקנות בגלל המחיר הוא היה יורד. אבל מה לעשות אין. שיהיה בשעה טובה. אני יחכה קצת עם הקניה.
אורח פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 חברים זה ככה בכל העולם קונים דברים למרות מחיר יקר.אם היה לכל העולם ביצים לא לקנות בגלל המחיר הוא היה יורד. אבל מה לעשות אין. שיהיה בשעה טובה. אני יחכה קצת עם הקניה. גם אני. עד הערב כנראה... :?
xenopus פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 לכו תציצו בפורום של PMDG ב- AVSIM ותבינו שהאסטרטגיה השיווקית שלהם הצליחה. 10 שעות לפני שהכריזו על היציאה של המלכה, הצהיר מנהל החברה רנדזו, כי בתוך כמה שעות הוא יפרסם את תאריך ההוצאה. http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... &mode=full בפועל הוא חזר כעבור כמה שעות והצהיר על ההוצאה עצמה. אחד הקוראים כתב תגובה שאמרה משהו כמו: "די לקדם הצהרות האלו, כשיהיה משהו באמת להצהיר תצהירו". אתם צריכים לקרוא איך רצו לצלוב אותו על המקום. גם בהודעת ההוצאה, אף אחד לא כתב מילה על המחיר. מאידך, איזו התרפסות אלליי. כאילו רנדזו ריפא את כולם מסרטן לא עלינו. האסטרטגיה עבדה, כולם מוציאים (כולל אני #-o ) את הכסף מהארנק. כולי תקווה שזה באמת יהיה שווה את זה.
Eldar Sella פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 וואו :shock: חבל שהמחיר כל כך גבוה.. הם יפסידו הרבה קונים.
Or Netzer פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 וואו :shock: חבל שהמחיר כל כך גבוה.. הם יפסידו הרבה קונים. תתפלא כמה שאתה טועה. כבר האתר קניה קרס.
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 מישהו בכלל קנה את זה כבר?! לא נראה לי :x :x :x נראה לי שהם רוצים למשוך ככה עוד שבוע. :x
Jonathan Perelmuter פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 אני לא מאמין שזה סוףסוף יצא!!! אז נכון המחיר באמת גבוה, אפילו טיפה מוגזם ;-) אבל עדיין אני מת לבדוק אותו וזה יהיה רק עוד חודש :cry: :cry:
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 הם יפסידו הרבה קונים, כי הרבה אנשים לא ישקיעו בזה (אני למשל). לא רואה הצדקה למחיר כזה עבור מוצר ללא עלות הפקה כמעט (יעני - DOWNLOAD ולא BOXED), אין מדריך מודפס, אין שום חידוש טכנולוגי (גורנישט - אם כבר אז להיפך. עד כמה שאני יודע הם אפילו צעדו חזרה אחורה ולא הוציאו SDK כמו LDS). זה בטח מטוס טוב, כמו שאר המוצרים שלהם, אבל לפי התמורה שמקבלים ממנו הוא אמור לעלות פחות מהLDS - או שFLIGHT1 לא יודעים לתמחר... מסופקתני. אי אפשר באמת לבדוק את זה מדעית, אבל אני לא בטוח שתג מחיר סביר יותר לא היה משפר את הרווחיות - נניח שהיו מפחיתים את המחיר ל45 - יתכן שזה היה מוסיף כ-20 אחוז קונים... לכו תדעו. בכל מקרה, כפי שכבר אמרתי בעבר, החברה הזו היא היום נשאת הדגל הקפיטליסטי ביותר: אין להם טיפת "כבוד" לקהילת המשתמשים שהם לא יותר מארנקים בשבילם. זה בהחלט מותר, אבל זכותי לא לאהוב את זה. PMDG לא הסכימו לדעתי להוסיף משהו שלא ישתלם להם כלכלית - בראש ובראשונה SDK. כשהם יעשו את זה אז נדבר שוב :wink:
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 אני לא מאמין שזה סוףסוף יצא!!!אז נכון המחיר באמת גבוה, אפילו טיפה מוגזם ;-) אבל עדיין אני מת לבדוק אותו וזה יהיה רק עוד חודש :cry: :cry: אחרי שתראה את הסרטונים האלה תחשוב כמוני: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=9078 ואם בכל זאת לא השתכנעת בוא למסנג'ר ומחר יהיה לך אם לא יהיה ניתוק באינטרנט (אל תקחו את זה ברצינות, אין לי כוח להצפות עכשיו- שלח לי שלח לי )