תומר-רושל פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 אני בטוח שכמה ממכם יודעים כבר מה קרה..ואני יספר בקצרה גם. מטוס אירפראנס A340 היה אמור לנחות בטורנטו... היה מזג אויר ממש ממש קשה וכיונו אותו לשדה תעופה אחר מכיון שיהיה לו קשה לנחות שם. הטייס לא הסכים לכך כי הוא היה כבר באיחור של 25 דקות. אז בכל זאת הוא לקח את הסיכון ונחת בטורנטו. וכמו שכולכם יודעים אחרי כל נחיתה מוחאים כפיים..זה גם מה שקרה.. המטוס נחת נחיתה טובה והנוסעים מחאו כפיים. לאחר מספר שניות ברק פגע במטוס וכיבה את כל מערכת החשמל שלו. המטוס התחיל לבעור והמעצורים התנגדו. המטוס לא יכל לעצור והמשים כ-200 מטר אחרי המסלול וניתקע בבור קטן או משו כזה. כרגע אומרים שיש 40 ניפגעים במצב קל. נקווה שלא יהיה יותר מזה. ועם יש לכם משו להוסיף אז אתם יכולים לרשום פה בבקשה.
Ran Bonfil פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 :shock: מתי זה קרה? יש לך לינק? סליחה, לא שמתי לב לתאריך..מצטער
אורח פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 תומר אתה מוזמן להעתיק את ההודעה שלך לשרשור הגדול על ההתרסקות של AF. פעם הבאה תבדוק שאין שרשור קיים על נושא שאתה מעוניין לכתוב עליו. בעוד כשעה אני מוחק את ההודעה הזאת. נחיתות בטוחות.