yuval_el פורסם אוגוסט 7, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2005 שלום לכולם, כמו שחלק מכם יודעים לפני תקופה מסוימת התחלתי לכתוב מדריך טיסה ל737 של PMDG. בגלל עיסוקים אחרים עזבתי את המדריך בצד כשהוא חצי מוכן, בשבועיים האחרונים עבדתי עליו בצורה יותר אינטנסיבית וסיימתי אותו. המדריך מלמד כיצד להפעיל את המטוס ממצב של "קר וחשוך" דרך תכנות הFMC ועד כיבוי מנועים ביעד. הלימוד נעשה ע"י תיאור של טיסה מנתב"ג לרודוס. לחבילה הוספתי גם את כל החומר שהיה קיים כבר באתר שלי על המערכות של המטוס וכעת הכל נמצא בחבילה אחת שניתן למצוא בואטסים. תודה גדולה לאלון פרג, אלון ענה לי על כל שאלה שהייתה לי בנושא, ועזר לי לכתוב מדריך מקצועי יותר. מקווה מאוד שזה יהיה לעזר לאנשים שרוצים ללמוד את המטוס (למרות שהתזמון לא כלכך טוב בגלל ה747 ) לינק להורדה: http://library.avsim.net/esearch.php?DLID=71538 בברכה,
zvi rodes פורסם אוגוסט 7, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2005 יובל תודה רבה,אתה מצטרף לרשימת החברים אשר תורמים למען הקהילה,עבודה יפה יישר כח.
Nir Portal פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 תודה רבה!עכשיו נשאר רק לLDS ול744 לא בהכרח. בכל מטוסי בהואינג תהליך ההנעה והתפעול השוטף, דיי זהים בין כל המטוסים. על ה737NG בהחלה ישבתי עם המדריכים באנגלית, עם מיכאל בלום (שנעלם?), ועם עוד רבים וטובים כדי להבין איך להטיס את הכלי הזה. אבל שיצא ה LDS רק לקחתי צ'קליסט והכל עבד כמו שצריך כבר בפעם הראשונה. כנ"ל לגבי ה 747 שעליו אפילו לא טרחתי להדפיס CL... אז עכשיו בגלל שיצא המדריך המצוין של יובל, כדאי לכל טייסי האיירלינרס החדשים להתחיל דווקא מה 737 (עד עכשיו לדעתי יכלו להתחיל מכל מטוס). אז תודה רבה לך יובל! רואים שהושקעה עבודה ומחשבה רבה!
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 יובל מדריך מלא מקיף מצוין ומובן! לא יכול להיות יותר טוב מזה! כל הכבוד!! =D> =D> וד"א אני בטוח שעוד מס' חודשים ההתלהבות מה-744 תשכח ונתחיל לראות את הרשת הרבה הרבה יותר מגוונת :wink:
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 תודה רבה!עכשיו נשאר רק לLDS ול744 לא בהכרח. בכל מטוסי בהואינג תהליך ההנעה והתפעול השוטף, דיי זהים בין כל המטוסים. על ה737NG בהחלה ישבתי עם המדריכים באנגלית, עם מיכאל בלום (שנעלם?), ועם עוד רבים וטובים כדי להבין איך להטיס את הכלי הזה. אבל שיצא ה LDS רק לקחתי צ'קליסט והכל עבד כמו שצריך כבר בפעם הראשונה. כנ"ל לגבי ה 747 שעליו אפילו לא טרחתי להדפיס CL... אז עכשיו בגלל שיצא המדריך המצוין של יובל, כדאי לכל טייסי האיירלינרס החדשים להתחיל דווקא מה 737 (עד עכשיו לדעתי יכלו להתחיל מכל מטוס). אז תודה רבה לך יובל! רואים שהושקעה עבודה ומחשבה רבה! זה לא ממש נכון. בואינג 763 דומה יותר לאירבאסים (excuse my language) מאשר ל737. 763 ו747 דומים מאד, ו777 לא מאד רחוק מהם. ל737 יש לוגיקת מערכות אחרת לחלוטין. יש לו FLOW אחר, יש לו פילוסופית הפעלה אחרת ויש לו פאנל עם אידיאולוגיה שונה לחלוטין מהבחורים הגדולים. זה נכון שאם אתה רוצה ללמוד מטוס ברמה של צ'קליסט אז קל לעבור בין האוירונים האלה, אבל כדי להבין מה קורה באמת ואיך לעבוד נכון בכל מצב צריך ללמוד כל מטוס לגופו.
Meitar Lugasi פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 חוץ מזה שאי אפשר לדוגמא להבין את מערכת ה FUEL של ה 747 החדש מתוך ידע על ה 737.. הן שונות מאוד. זה כמובן דורש קריאה. כך גם מערכות אחרות.
mickey lip פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 יובל ... תרשה לי להוריד בפניך את הכובע. מדריך יפה ומתומצת,וזה רק על סמך עיון ראשוני בו. אני בטוח שהוא ימשוך כעת חברים חדשים לטוס במטוס הנפלא הזה. כל הכבוד. נ.ב אני מצטרף להמלצה שלך לקריאת המדיך באנגלית,חובה . תהנו חברים,ושוב תדה על ההשקעה. תודה גם לאלון ויניב כמובן :wink:
yuval_el פורסם אוגוסט 8, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 תודה רבה על התגובות חבר'ה עכשיו זמין גם להורדה מAVSIM http://library.avsim.net/esearch.php?DLID=71538
hagay פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 לא היה לי זמן לקרוא את כולו לעומק, רק רפרפתי וזה נראה ממש מצוין, כל הכבוד.
apereg פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 יובל השקיע וכתב מדריך יפה, מפורט ומקצועי. לידיעתכם, ברשותו של יובל גירסה מקוצרת של המדריך הזה תחולק לכל חניכי הטייס של אל על בקורס 737 אכן כל הכבוד אלון
Meitar Lugasi פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 יובל השקיע וכתב מדריך יפה, מפורט ומקצועי.לידיעתכם, ברשותו של יובל גירסה מקוצרת של המדריך הזה תחולק לכל חניכי הטייס של אל על בקורס 737 אכן כל הכבוד אלון כיף לשמוע! כל הכבוד!! =D>
Nimrod פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 =D> =D> =D> כל הכבוד יובל! אני ממליץ לכולם לבקר באתר של יובל!
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 תודה תודה תודה תודה! אין לך מושג כמה אני מודה לך על זה!
talkaplan פורסם אוגוסט 9, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 ממש כל הכבוד מחכה לאותו מדריך רק ל-744 :wink:
Ben Cohen פורסם אוגוסט 9, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 ואיי יובל אתה לא יוןדע כמה אני מודה לך! אני חדש, בקושי שבוע במשחק ואני הייתי צריך כל מילה ומילה, ראיתי את האתר אך שמתי לב שהוא לא מוכן, עבודה נהדרת, אבל בטוח שהמון אנשים מודים לך! ישר כח!