עבור לתוכן
razgoeta

FINAL 12- מחר???

Recommended Posts

פורסם

שלום חבר'ה..

כפי שחלקכם יודעים אי גר בצפון המאוד רחוק.

אני מתכנן מחר להגיע לFINAL, ואני מעוניין לדעת מי עוד מגיע, מי מתכנן להגיע, שיהיה בכל זאת עם מיל להפגש ולקשקש.

אז מי מגיע?

למעוניינים במקום, אני אני עדיין לא סגור כמה אנשים באים איתי, אבל אני יוצא ממושב גורן שזה צפונית לשלומי, עובר דרך נהריה-קריות-כביש החוף-ת"א ולFINAL. כפי שכבר ציינתי אין לי עדיין מושג כמה מקומות יש לי.

בברכה,

רז גואטה.

פורסם
שלום חבר'ה..

כפי שחלקכם יודעים אי גר בצפון המאוד רחוק.

אני מתכנן מחר להגיע לFINAL, ואני מעוניין לדעת מי עוד מגיע, מי מתכנן להגיע, שיהיה בכל זאת עם מיל להפגש ולקשקש.

אז מי מגיע?

למעוניינים במקום, אני אני עדיין לא סגור כמה אנשים באים איתי, אבל אני יוצא ממושב גורן שזה צפונית לשלומי, עובר דרך נהריה-קריות-כביש החוף-ת"א ולFINAL. כפי שכבר ציינתי אין לי עדיין מושג כמה מקומות יש לי.

בברכה,

רז גואטה.

בשביל להיות שמה רגוע אני מציע לך לסדר אישור כי המשטרה יכולה לבוא כל הזמן ולהגיד לך ללכת

פורסם

וחוץ ממנו?

עם מי אני צריך לתאם את הדבר הזה..חבל לבוא מרחוק ולהיבעט משם..

בכל אופן, תעודת ביטחון או תעודת קצין יעזרו לי?

פורסם
וחוץ ממנו?

יש לך ? :lol:

אני לא מאמין שזה יעזור אבל לך תדע. (אם אתה קצין ואתה לא בתפקיד גם אסור לך להשתמש בזה ככל שאני יודע.)

פורסם

קודם כל אנילא משתמש בזה, אם ישאלו אני יציג את זה- אולי יירדו ממני.

חוץ מזה מה הסבירות שיגרשו אותי משם?

ואם אני רוצה להשיג אישור מול מי אני צריך לתאם את זה? (מישהו שנמצא בארץ כמובן?)

פורסם

עם יונתן בן ישראל שהוא כרגע לא בארץ אבל השאירו לכמה אנשים פה את הטלפון בשביל לתאם לא יודע למי.... :roll:

פורסם

הסבירות שיגרשו אותך ממשית כמו שתהיה התנגדות עזה להתנתקות.

לא שואלים אותך מי אתה. אומרים לך לעוף משם חד וחלק :cry:

פורסם

אז אם למישהו כאן יש את הטלפון של מי שצריך לתאם איתו את ההגעה למקום אשמח לקבל.

בכל מקרה אני מחר נוסע, מקווה לפגוש שם אנשים.

רז.

פורסם
וחוץ ממנו?

אני לא מאמין שזה יעזור אבל לך תדע. (אם אתה קצין ואתה לא בתפקיד גם אסור לך להשתמש בזה ככל שאני יודע.)

ממש לא! אתה יכול להשתמש בתעודה כל חייך. נגיד שאתה קצין בן 50 מזמן סיימת צבא ואתה הולך לקניון אתה מראה תעודת קצין ולא בודקים אותך. התעודה תקפה למשך כל החיים. כבוד גדול להיות קצין :)

פורסם
וחוץ ממנו?

ממש לא! אתה יכול להשתמש בתעודה כל חייך. נגיד שאתה קצין בן 50 מזמן סיימת צבא ואתה הולך לקניון אתה מראה תעודת קצין ולא בודקים אותך. התעודה תקפה למשך כל החיים. כבוד גדול להיות קצין :)

חביבי. זה שאתה קצין ואתה לא בתפקיד לא אומר כלוווום עליך כשאתה לא בתפקיד אתה אזרח כמו כל אחד אחר. אתה יכול להראות את זה בקניון אם יש לך נשק מה שיקנה לך כניסה כמעט מיידית אחרי הצגת רשיון אתה יכול להראות את זה כשיש תאונה ולעזור אבל כששוטר מבקש ממך משהו זה עלוב להראות שאתה קצין כדי שלא לבצע מה שהוא ביקש. וכן זה אסור להשתמש בתעודה כשאתה לא רשום ביומן ובמדים. המון שוטרים הציגו תעודה כשהם לא היו במדים (ולא אני לא מדבר על מתנדבים) כדי לעשות משהו (לדוגמא שוטר השתמש בסמכות שאין לו כשהוא לא היה בתפקיד וחסם כביש כדי שיהיה קל למובילים שלו לפנות את הדירה שלו) , שוטר זה כבר אינו בין כוחות הבטחון ונזרק מהמשטרה לאלתר והוגש נגדו כתב אישום.

שלא נדבר על זה שאתה מתכוון לקצין בצבא שבכללל בכלל בכלל לא קשור לזה שיהיה מותר לך להשאר באזור. למה לא היו קציני צבא שפשעו? לא היו קצינים שהרגו חפים מפשע? למה אי אפשר לזייף תעודת חייל ולבוא במדים לשם? רק לידע כללי לקצין צבאי אין סמכות של שוטר.

פורסם

אור, אני חושב שהעניין קצת יצא מפרופרציה ונוצרה כאן אי הבנה.

לא אמרתי שאני אשתמש בסמכות (שאין לי כמובן!) בתור קצין, בסוך הכל התכוונתי שאם ישאלו מי אני ומה אני אני יראה תעודה, ואולי זה יספק אותם, באותה מידה כמו שאני יראה תעודת זהות או שאם היה לי חוגר, אז חוגר.

בכל אופן, אני ממש לא רוצה וגם לא יכול לנצל את סמכותי( שכאמור, אין לי) לדברים כאלה, או לטובות הנאה אחרות. אני לא האדם!, ממש לא נפגעתי אבל אני חוש שהדברים שאמרת הם חמורים מאוד ולא הולמים. סה"כ תהיתי בנוגע למשהו וכבר הפכתי להיות "קצין שמשתמש בסמכותו ( שאין לו!) לא בתפקיד". זו לא הייתה הכוונה.

בכל אופן אור אני חושב שהייתה פה אי הבנה, אני מקווה לראותך מחר שם.

ערב טוב, אני מבקש לחדול מלדבר על נושא ה"קצין".

תודה

רז גואטה.

פורסם

חס ושלום נגדך רז ונגד אף אחד. אמרתי שלדעתי זה לא יפה להשתמש בסמכות לכזה דבר ואפילו אסור מבחינה מסויימת. שום דבר אישי נגד אף אחד.

וכמו שרשמו לי בפרטי וגם רשמתי את זה פה. אין שום פסול להראות תעודת קצין למטרת עזרה (למשל תאונת דרכים שיתנו לך לעבור מחסום כדי לעזור) להפך זה מבורך. הקטע הוא שימוש בתעודה למתן כוח והרשאה לדברים כאלה.

מחר אני יגיע בתנאי שהצננת שחטפתי תעבור. ואם יהיה לי איך להגיע :\

שיהיה לילה טוב :)

עידו , זה לא הקטע של תעודה מזהה.. זה הקטע של להשתמש בסמכות וכוח שקיבלת עם תעודת קצין :wink:

ושוב אני יתן דוגמא אמיתית שקרתה והיא לא נגד אף אחד מהאנשים בפורום.

שוטר קצין בדרגת מפקח משנה (2 פלאפלים) עבר דירה יום אחד. המובילים לא יכלו להכנס לרחוב ביתו מכיוון שהיה עמוס מתנועה. מכירנו היקר מ' (שם בדוי) שלא היה בתפקיד בתחנה ולא היה רשום ביומן באותו זמן והיה אזרח לכל דבר עלה על מדים הוציא את התג וחסם את התנועה ונתן למשאית המובילים לעבור. הדבר נודע במקרה לקת"צ (קצין תלונות ציבור) שמיד חקר ומצא אשם את מ' (שם בדוי) זרק אותו מהמשטרה לאלתר תוך הגשת כתב אישום על שימוש בסמכות שלא כחוק.

עכשיו רז גם אם היה לך את הדרגות והתעודה זה היה כדי שתמנע מבושות.

נתראה מחר אני מקווה.

פורסם
הסבירות שיגרשו אותך ממשית כמו שתהיה התנגדות עזה להתנתקות.

לא שואלים אותך מי אתה. אומרים לך לעוף משם חד וחלק :cry:

זה לפי עצבים חברים חבל לכם לעלות ספקולציות לכו לשם אם בא לכם.... להלן מקרה: לפני מספר שבועות ביום חמישי בלילה הלכנו (שעה 1 בערך) אני קובי בן ונועם למסלול נכנסנו עם רכבים והכל סבבה שום ביטחון לא צייץ, שום משטרה לא פתחה את הפה. ככה היה 3 פעמים בתקופה האחרונה.

עכשיו חזרתי עם בת דודה שלי שהגיעה מצרפת ואוהבת גם את השטויות של הספוטינג-נכנסתי לשם רגלית מלא השארתי את הרכב מאחור בתחנת דלק, אחרי 10 דקות עם 2 נחיתות עלובות הגיע משטרה כחולה שאמרה לנו להסתלק , שאלתי אותם למה הרי לא חציתי שום גדר אז הדוד שווטר אמר שזה מקום רגיש ושאמחנו יכולים לראות מהכביש.

אפילו לא היה לי עצבים לקחת מימנו את הפרטים שלו או להתווכח איתו כמו שהיינו עושים פעם פשוט הלכתי מישם- וזאת אחרי שלא נכנסתי באין כניסה לא עברתי שום גדר או שלט שמורה על שטח פרטי, מדובר בבירוקרטיה בגרוש, פשוט לבלוע את הגלולה ללכת ולבוא פעם הבאה - ואז או שתישאר שם או שיעיפו אותך , עזבו אותך מאישורים וכל הבבלטים האלה זה תלוי בכוח אדם עודף ובקריזה של אנשים כמו כל דבר במדינה הזאת...+ קורט של כיסוי תחת

פורסם

BY THE WAY

אם זכרוני אינו מטעני .. על הכביש יש חץ פניה ימינה אבל יש גם שלט אין כניסה. אם זה כמו שאני זוכר הרי שהכניסה חוקית והחץ על הכביש מבטל את השלט (שגם הוא שלט קצין ולא נראה לי תקף כבר). לתשומת לבכם :)

פורסם

מה הבעיה?

רז מחר כשאתה שם תבדוק את הענין...

אבל הבעיה היא שאם נעשה מזה קצת רעש, יכסמו את הכניסה באיזה אמצעי חוקי :lol:

פורסם
מה הבעיה?

רז מחר כשאתה שם תבדוק את הענין...

אבל הבעיה היא שאם נעשה מזה קצת רעש, יכסמו את הכניסה באיזה אמצעי חוקי :lol:

אין שום בעיה. בזמנו כשנכנסו אני רן ומיקי ברכב רדף אחרינו בעמוק שוטר אור ירוק וביקש שנצא החוצה לכביש כדי לתת לנו דו"ח כי נכנסו באין כניסה (שלא חוקית כאמור אם אני זוכר נכון)

הוא ביקש שנצא כי כנראה שזה שטח פרטי ובשטח פרטי אסור לו לתת דו"ח.

בכל מקרה בביתמשפט אם היינו מקבלים דו"ח ומערערים הדו"ח היה נופל .

בכלל אחרי שיחה ארוכה עם אלעד הגעתי גם אני למחשבה שכל הILS שם זה חוק אחד לא ברור.

שכן אם יש חוק למה הוא קיים? מי חקק אותו? האם זה שטח פרטי או שטח של הערייה? למה יש אין כניסה ומצד שני חץ פניה ימינה (שמבטלים אחד את השני) ומה יקרה אם נתלונן?

המון שאלות בלי אף תשובה. פשוט שוטר מבקש תעשו מה שהוא רוצה בלי להסתבך

פורסם

יש כאן עוד דיון מעניין מפורום חובבי תעופה דיי טרי יש כמה עובדות ספק אם נכונות ספק אם לא אבל בגדול הכל מישחק בסופו של דבר:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=58916136

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...