עבור לתוכן
E.Z

***עולים צפונה- בחינת פקח על חיפה - יום רביעי***

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם

הפעם שבירת שגרה - בחינת פקח תתקיים בחיפה בשעה 21:00- דרוש פלוטו

בואו בהמוניכם- והרווחתם פקח בעיר הכרמל.

בהצלחה

פורסם

סוף סוף חיפה על המפה,חברים לא לטוס נמוך מעל הבית שלי ,החתולה מיצי מניקה,חוץ מזה בחיפה הולכים לישון מוקדם,בהצלחה לנבחן ואם המחשב שלי לא יתרגש מהארוע ולא יעשה לי ריסטרט, אז אני בשטח. :angel:

פורסם
סוף סוף חיפה על המפה,חברים לא לטוס נמוך מעל הבית שלי ,החתולה מיצי מניקה,חוץ מזה בחיפה הולכים לישון מוקדם,בהצלחה לנבחן ואם המחשב שלי לא יתרגש מהארוע ולא יעשה לי ריסטרט, אז אני בשטח. :angel:

אז תכין את מיצי להמון רעש מכיוון השדה :mrgreen:

פורסם

שימו לב.

מחניים נשאר בחסות פלוטו - אין צורך לפתוח אותו ודיי מייותר אבל אני אשמח אם בנוסף לפלוטו מישהו יתלבש על הרצליה על מנת לספק עוד תחנת קצה.

העמדות עולות לפני השעה 21:00 ככה שלא תיהיה לכם בעיה לצאת לחיפה ללא פיקוח - אבל קחו בחשבון שזה 35 דקות בערך על ססנה לכל כיוון וצאו טיפה מוקדם יותר.

מז"א שחיפה הונחה לעבוד לפיו הוא מז"א של מחניים, כמו כן נא להקפיד על הפרדות בגובה בציר - חיפה- בת גלים למניעת תקריות לא נעימות

בהצלחה

נשמח לראותכם

פורסם

חשבנו על רעיון שיכול קצת לעודד אנשים לבוא - אז עכשיו צוות עיט יתרום עוד קצת לקהילה!

אנו מזמינים את כל טייסי החטיבה להטיס את כל צי עיט משדות התעופה השונים בהם המטוסים ממוקמים, בעזרת מערכת הBlackBox, לחיפה. בכל מקרה, כשעה לפני האירוע צוות עיט יעביר כמעט את כל מטוסי החברה לחיפה על מנת שתוכלו כולכם בעמוד המשרדים לבקש טיסה מ-LLHA ולהטיס את כל הנוסעים שמחכים לטוס מחיפה למקומות שונים בארץ!

מקווים שזה יעזור 8)

בהצלחה לפקח!! :P

פורסם
חשבנו על רעיון שיכול קצת לעודד אנשים לבוא - אז עכשיו צוות עיט יתרום עוד קצת לקהילה!

אנו מזמינים את כל טייסי החטיבה להטיס את כל צי עיט משדות התעופה השונים בהם המטוסים ממוקמים, בעזרת מערכת הBlackBox, לחיפה. בכל מקרה, כשעה לפני האירוע צוות עיט יעביר כמעט את כל מטוסי החברה לחיפה על מנת שתוכלו כולכם בעמוד המשרדים לבקש טיסה מ-LLHA ולהטיס את כל הנוסעים שמחכים לטוס מחיפה למקומות שונים בארץ!

מקווים שזה יעזור 8)

אני בטוח שיש גם נוסעים שרוצים להגיע מראש פינה והרצליה לחיפה :wink: אז כדאי שתשאירו גם כמה שם

פורסם

מקווים שזה יעזור 8)

אני בטוח שיש גם נוסעים שרוצים להגיע מראש פינה והרצליה לחיפה :wink: אז כדאי שתשאירו גם כמה שם

ברור

נעביר לסביבת חיפה :wink:

פורסם
היא אפשר באמת להזיז את הבחינה???

פעם ראשונה שישראל בגמר טורינר כלשהוא ואתם עושים בחינה :(

עוז אני יכול להגיד לך את התוצאה. הרבה קצת לא לישראל.

באשר לפקח זה אני לא יכול להגיד לך. רק שיהיה חם אש בעיר הכרמל :mrgreen:

פורסם

תזכורת - כולם להגיע!!

אגב, עשינו מה שהבטחנו והזזנו את המטוסים שלנו למיקומים הבאים: [תמונת מצב משעה 19:50 היום]

סטטוס רישום המטוס סוג המטוס מיקום המטוס כרגע דלק במיכלי המטוס
פנוי 4X-KGH Cessna 195 LLAR - ערד 151 מתוך 302 ליטר
פנוי 4X-KCA Cessna 172 LLBG - בן גוריון 143 מתוך 200 ליטר
פנוי 4X-KKV Bell 206 LLBG - בן גוריון 109 מתוך 344 ליטר
פנוי 4X-KBJ Beech Baron 58 LLHA - חיפה 480 מתוך 537 ליטר
פנוי 4X-KCC Cessna 172 LLHA - חיפה 200 מתוך 200 ליטר
פנוי 4X-KCH Cessna 172 LLHA - חיפה 124 מתוך 200 ליטר
פנוי 4X-KTZ Twin Bonanza LLHA - חיפה 537 מתוך 537 ליטר
פנוי 4X-KEI Socata TB20 (פשוש) LLHA - חיפה 163 מתוך 326 ליטר
פנוי 4X-KRY Piper Comanche LLHA - חיפה 90 מתוך 227 ליטר
פנוי 4X-KVA Beech Bonanza V35TC LLHA - חיפה 227 מתוך 228 ליטר
פנוי 4X-KVJ Beech Bonanza V35TC LLHA - חיפה 49 מתוך 228 ליטר
פנוי 4X-KDA Cessna 182 LLHZ - הרצליה 105 מתוך 348 ליטר
פנוי 4X-KBG Beech Baron 58 LLIB - ראש פינה 389 מתוך 537 ליטר
פנוי 4X-KDV Cessna 182 LLMG - מגידו 348 מתוך 348 ליטר
פנוי 4X-KKC Bell 206 LLSD - שדה דב 172 מתוך 344 ליטר

פורסם

תודה לכל הטייסים שהגיעו הייתם אחלה אל תאכזבו ביום בבחינה של ארז , כמובן אני לא שוכח את עופר על פלוטו תודה לכולם

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...