makover פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 ירדן גבר , אתה גדול פשוט ענק לכולנו ישנן מגרעות (לי במיוחד) אבל המעלות שלך עולות אלפי מונים ממגרעותיך כשאנחנו מחכים לתוצרת האומנותית שלך כולנו עפר לרגלך! איזו זריזות איזה דיוק איזה אהבה לעבודה שאתה משקיע איזה תשוקה יש לך לעבודת קודש הזאת פשוט רואים את ההתלהבות במוצר וזה שווה כמה תמונה של וואן-גוך!(בטח יותר מ 55$)! אתה לא גדול אתה ענק!
Moshico Biller פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 בהחלט צביעות ישראליות הכי מרשימות שראיתי
BAW339 פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 Oh Cmon! Eilon, the ELAL paints missing the logos that is on the real aircraft present. It misses loads of cockpit hebrew signs (Thats may be not Yarden's fault but the lack of paintkit) :? It misses some signs on the fuselage and engines, like warnings etc. Its a beautiful paint, but from my point of view it cannot be called photoreal. Until all errors repaired and it is a little more useful now then completly usless Israir paint that was very beautiful but with Magen David colours of not even close to real aircraft. Patch for Israir never being released. Will we see patch for 747-400? Good question Personally i think people put too much pressure on Yarden and he was forced to release this incomplete version. I'd prefer to wait more, but get a complete photoreal B747-400 then this beta.
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 קודם כל העיקר- שתהנו. שנית- הבטחתי לכם.. וגם לאלכס- שאני אוציא בקרוב גם תוספת לחבילה הזאתי שתהיה מצורפת על המטוסים מדבקות של "נפש בנפש", "אלעלצ'יק טיסת ילדים קיץ 2005", אלביט וכל מיני! מי יודע? אולי אפילו את הצבעים הישנים? אל דאגה ברגע שאני יקבל תקריבים של הלוגויים האלה (שלרובם קיבלתי כבר).. אני יוציא את התוספות האלה in no time. הסיבה שהוצאתי את החבילה ריקה ממדבקות היתה אותה סיבה מהפוסקיי- על מנת שתהיה לנו תבנית להטסה לשנים הבאות שהPMDG הזה ישרת אותנו.. בחורף הרי הם לא שמים מדבקות.. אז צריך להכין הכל מראש אה? .. טוב נו.. העיקר שקו ת"א ניו יורק נפתח רשמית חזרה לעסקים!
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 קודם כל העיקר- שתהנו.שנית- הבטחתי לכם.. וגם לאלכס- שאני אוציא בקרוב גם תוספת לחבילה הזאתי שתהיה מצורפת על המטוסים מדבקות של "נפש בנפש", "אלעלצ'יק טיסת ילדים קיץ 2005", אלביט וכל מיני! מי יודע? אולי אפילו את הצבעים הישנים? אל דאגה ברגע שאני יקבל תקריבים של הלוגויים האלה (שלרובם קיבלתי כבר).. אני יוציא את התוספות האלה in no time. הסיבה שהוצאתי את החבילה ריקה ממדבקות היתה אותה סיבה מהפוסקיי- על מנת שתהיה לנו תבנית להטסה לשנים הבאות שהPMDG הזה ישרת אותנו.. בחורף הרי הם לא שמים מדבקות.. אז צריך להכין הכל מראש אה? .. טוב נו.. העיקר שקו ת"א ניו יורק נפתח רשמית חזרה לעסקים! נפתח חזק! כבר היום הספקנו אלמוג ואני להעביר 480 נוסעים כל אחד ליעדם בשלום! כמובן עם הצביעה המדהימה הזו שלך~! למרות שטסנו בה רק חצי דרך צפו לחזרת האנשים לארץ בעוד כ-12 שעות
BAW339 פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 I'll be flying my ELY001 Tel-Aviv New York when Yarden releases the patch for B747-400. I know by the way the aircraft looks now it will be a true art and a lot of pleasure to fly it then. Enjoy the flight
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 I'll be flying my ELY001 Tel-Aviv New York when Yarden releases the patch for B747-400.I know by the way the aircraft looks now it will be a true art and a lot of pleasure to fly it then. Enjoy the flight אלכס אני לא חושב שיש מקום לבוא בטענות אל ירדן. דבר ראשון לדעתי הוא עשה עבודה נפלאה, אז נכון הוא לא שם סטיקרים, ואת האמת גם אני ציפית לסטיקרים של אלעלצ'ק וכו.. אבל לפי מה שהוא אומר זה לא נמצא על המטוס כל השנה, כך שבחורף אם יהיו הסטיקרים זה יהיה לא ריאלסטי. אני לא יודע מה בדיוק לא בסדר במה שהוא עשה שוב חוץ מהסטיקרים שאפשר להלונן עליו. אני בכל מקרה אמשיך לגהץ את השמים בקו של תל אביב ניו יורק. :wink:
BAW339 פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 Yahav the paint of Yarden is very nice, very good looking. But its not photoreal. He did a very beautiful job, put a lot of effort... but its incomplete I am very grateful for the job he did. Its very nice paint.... But as you say too... i expected photoreal when he told it is going to be photoreal. You know... if its Yarden's paint you allways expect the best. I'll be waiting... i want to fly his best... and his best is still coming
אורח פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 אתה מתכוון ה-PMDG ימשים לגהץ את השמיים בזמן שאני ישן.
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 אתה מתכוון ה-PMDG ימשים לגהץ את השמיים בזמן שאני ישן. זה בדיוק זה
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 אתה מתכוון ה-PMDG ימשים לגהץ את השמיים בזמן שאני ישן. זה בדיוק זה שטויות! פעם זה יוצא ביום ופעם בלילה.. אני לא חושב שעכשיו בשעות האור אני יישן :roll: :roll: וכן אני כן טס על הקו הזה בדיוק עכשיו.. ובואו אל תפתחו שוב את הוויכוח הזה כמו פעם שעברה..
Almog Atar פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 לא דיברנו על זה כבר 100 פעמים תגיד לו ? אם אתם לא נהנים לטוס/לראות אנשים טסים טיסות ארוכות אז אל תטוסו, ואם מישהו רוצה לטוס טיסה גם של 15 שעות אז מה אכפת לך שהוא יטוס אותה ? בגלל שאתם לא אוהבים לראות אנשים טסים טיסות ארוכות ? :?
אורח פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 זה בכלל לא טיסה ארוכה, זו טיסה של נטו שלוש שעות גג ארבע, כי אתה כל שאר הטיסה עושים במיטה. ובאמת חליק עם התכתובת הבלתי פוסקת על נושא מאוס. טוסו איך שבא לכם, העיקר שתטוסו (לי מהעניים :wink: )
Brock פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 אני מצטרף לכל מי שמביע תודה וכבוד לירדן, לדעתי מגיע לו. אני מאוד אוהב את הצביעות שלו, ואני תמיד מחכה להן לפני כל צביעה אחרת, כי אני יודע שמירדן אנחנו יכולים לצפות למירב. בכל אופן, אני אחכה גם לגרסא עם "נפש בנפש" וילדים בקיץ או מה שלא יהיה עם הקייטנות האלה של אל-על. בכל אופן שוב, תודה לך ירדן על הטרחה
talkaplan פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 קודם כל העיקר- שתהנו.שנית- הבטחתי לכם.. וגם לאלכס- שאני אוציא בקרוב גם תוספת לחבילה הזאתי שתהיה מצורפת על המטוסים מדבקות של "נפש בנפש", "אלעלצ'יק טיסת ילדים קיץ 2005", אלביט וכל מיני! מי יודע? אולי אפילו את הצבעים הישנים? אל דאגה ברגע שאני יקבל תקריבים של הלוגויים האלה (שלרובם קיבלתי כבר).. אני יוציא את התוספות האלה in no time. הסיבה שהוצאתי את החבילה ריקה ממדבקות היתה אותה סיבה מהפוסקיי- על מנת שתהיה לנו תבנית להטסה לשנים הבאות שהPMDG הזה ישרת אותנו.. בחורף הרי הם לא שמים מדבקות.. אז צריך להכין הכל מראש אה? .. טוב נו.. העיקר שקו ת"א ניו יורק נפתח רשמית חזרה לעסקים! הצביעות הישנות של אל על ל-744 הכי יפות עם תעשה אותן ממש אשמח וכל הכבוד על המהירות והזריזות
makover פורסם אוגוסט 18, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 אלכס גם אתה גדול תמיד חיובי תמיד מפרגן אתה פשוט יוצא מגידרך מרוב פירגון ועוד באנגלית מזל שהרוב לא קורא אנגלית ולא מבין! כדאי שתרכך את האופאמיות שבך ותן מעט דעה פסימית לאיזון. זה יעזור לכולנו בעיקר לאילו שמשקעים ואז מקבלים חיבוק דוב אז אני חושב שלירדן מספיק חם גם כך :mrgreen:
BAW339 פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 You probably right... my answer is here http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=9356 When i was creating it... i understand how huge effort Yarden made to create the aircraft
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 תודה רבה ירדן על הצביעות המדהימות, ועוד יותר תודה על הלוגו לאירוע "מסיבת קיץ"