Or Netzer פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 מי שעדיין לא ראה אתה אירוע שפורסם כבר לפני שבוע מוזמן להכנס לפורום NOTAMS. שבוע טוב וסיום חופש נעים לכל התלמידים. :cry:
e_dor פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 כל הכבוד על הרעיון ! מקווה להוסיף קצת CVFR למדורה ולתלמידים שבינינו: תאמינו לי, יש לנו עוד שבועיים - זה הרבה זמן, לנצל אותו ! לא להתאבל שנגמר !
David Aronovich פורסם אוגוסט 20, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2005 כל הכבוד על הרעיון !מקווה להוסיף קצת CVFR למדורה ולתלמידים שבינינו: תאמינו לי, יש לנו עוד שבועיים - זה הרבה זמן, לנצל אותו ! לא להתאבל שנגמר ! זה ממש קצת זמן.... :cry:
Or Netzer פורסם אוגוסט 26, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 26, 2005 http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 2&start=15 הקפצה קלילה. חברים שיהיה אירוע גדול ומהנה סיום קיץ מוצלח ופתיחת שנת לימודים פוריה ונעימה (בתקווה לשביתה :mrgreen: ). סוף קיץ נעים.
eA פורסם אוגוסט 26, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2005 יאללה שתתחיל השנה כבר יב ברוך השם שנה אחרונה :mrgreen:
Omer Efrat פורסם אוגוסט 26, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2005 יאללה שתתחיל השנה כבר יב ברוך השם שנה אחרונה :mrgreen: כנ"ל יאללה שיהיה כיף באירוע!
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 26, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2005 יאללה שתתחיל השנה כבר יב ברוך השם שנה אחרונה :mrgreen: כנ"ל יאללה שיהיה כיף באירוע! :cry: :cry: לא שלא תתחיל כיתה י' :cry: :cry: שיהיה בכיף באירוע.. :| מי חוגג לסוף החופש?!?! :x :cry: [/u]
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 26, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2005 יאללה שתתחיל השנה כבר יב ברוך השם שנה אחרונה :mrgreen: כנ"ל יאללה שיהיה כיף באירוע! :cry: :cry: לא שלא תתחיל כיתה י' :cry: :cry: שיהיה בכיף באירוע.. :| מי חוגג לסוף החופש?!?! :x :cry: [/u] אני איתך...כיתה י' סאקס=[
ohadn747 פורסם אוגוסט 26, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2005 יאללה שתתחיל השנה כבר יב ברוך השם שנה אחרונה :mrgreen: כנ"ל יאללה שיהיה כיף באירוע! :cry: :cry: לא שלא תתחיל כיתה י' :cry: :cry: שיהיה בכיף באירוע.. :| מי חוגג לסוף החופש?!?! :x :cry: [/u] אני איתך...כיתה י' סאקס=[ כיתה יא' יותר גרועה... בגרויות חורף בלאגנים... כיתה י' זאת רק הכנה לכיתה יא'.. ובכיתה יב' אתה חצי שנה בסתלבט לפני הצבא
Eldar Sella פורסם אוגוסט 26, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2005 יאללה שתתחיל השנה כבר יב ברוך השם שנה אחרונה :mrgreen: כנ"ל יאללה שיהיה כיף באירוע! :cry: :cry: לא שלא תתחיל כיתה י' :cry: :cry: שיהיה בכיף באירוע.. :| מי חוגג לסוף החופש?!?! :x :cry: [/u] אני איתך...כיתה י' סאקס=[ כנ"ל :cry: ועוד אני יצאתי בכיתה גרועה... :|
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 יאללה שתתחיל השנה כבר יב ברוך השם שנה אחרונה :mrgreen: כנ"ל יאללה שיהיה כיף באירוע! :cry: :cry: לא שלא תתחיל כיתה י' :cry: :cry: שיהיה בכיף באירוע.. :| מי חוגג לסוף החופש?!?! :x :cry: [/u] אני איתך...כיתה י' סאקס=[ כיתה יא' יותר גרועה... בגרויות חורף בלאגנים... כיתה י' זאת רק הכנה לכיתה יא'.. ובכיתה יב' אתה חצי שנה בסתלבט לפני הצבא עזוב..כיתה י' זה ההתחלה של הסיוט..(מבחינה לימודית-בחינת חברים זאת התקופה הכי טובה בבצפר ) ואח שלי היה כמעט כל יב' בסתלבט...(סיים השנה..אני כל כך שונא אותו) ויניב איזה מגמה אתה? אני הולך לאלקטרוניקה
e_dor פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 מה אתם בוכים ? עוד שנה/שנתיים (כל אחד והמקרה שלו) אתם מתגייסים ומסיימים עם כל הסיפור הזה. לי נשארו עוד 4 שנים ! תגידו תודה, תסיימו את זה מהר וטוב ותתגייסו. לא יודע מה איתכם, אבל לי השנה (ולצערי גם החופש :cry: ) עברה יחסית מהר, כל פעם תחשבו על החופשה הבאה :wink: אירוע מוצלח לכולם ! מקווה להיות שם
Or Netzer פורסם אוגוסט 27, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 חלאס לבכות כיתה י' זה סתאלבט אחד גדול לפני הבום שתקבלו בי"א. תבואו לטוס תחגגו את סיום הקיץ וכן תחגגו. ותבואו לטוס בהמוניכם.
tamir_yosef פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 חברים מספיק לבכות אני מציע לכם לנצור את הרגע הזה כי ברגע שתסימו את הבית הספר ותתגיסו לצה"ל אתם תראו כמה כיף היה בבית הספר ותרצו לחזור לזה אז תנצלו כל רגע שיש לכם ותפסיקו לבכות ותבוא לטוס בהמונכם אנחנו נחכה לכם כי דרך יותר יפה לסיים את החופש הגדול
Or Netzer פורסם אוגוסט 27, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 חברים מספיק לבכות אני מציע לכם לנצור את הרגע הזה כי ברגע שתסימו את הבית הספר ותתגיסו לצה"ל אתם תראו כמה כיף היה בבית הספר ותרצו לחזור לזה אז תנצלו כל רגע שיש לכם ותפסיקו לבכות ותבוא לטוס בהמונכם אנחנו נחכה לכם כי דרך יותר יפה לסיים את החופש הגדול ואפרופו אירוע פורסמה בפורום NOTAMS רשימת הפקחים לאירוע. פקחים אני לא ירצה לרדוף אחריכם במהלך האירוע אתם צריכים להיות מוכנים 5 דקות לפני פתיחת המשמרת למעבר בתאום עם זה שלפניכם. שיהיה אירוע מהנה.
tamir_yosef פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 חברים מספיק לבכות אני מציע לכם לנצור את הרגע הזה כי ברגע שתסימו את הבית הספר ותתגיסו לצה"ל אתם תראו כמה כיף היה בבית הספר ותרצו לחזור לזה אז תנצלו כל רגע שיש לכם ותפסיקו לבכות ותבוא לטוס בהמונכם אנחנו נחכה לכם כי דרך יותר יפה לסיים את החופש הגדול ואפרופו אירוע פורסמה בפורום NOTAMS רשימת הפקחים לאירוע. פקחים אני לא ירצה לרדוף אחריכם במהלך האירוע אתם צריכים להיות מוכנים 5 דקות לפני פתיחת המשמרת למעבר בתאום עם זה שלפניכם. שיהיה אירוע מהנה. על תדאג אור האני בטוח שהפקחים די מבוגרים ואחראים כדי לבצע את החילוף בזמן תן להם קצת קרדיט
Or Netzer פורסם אוגוסט 27, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 חברים מספיק לבכות אני מציע לכם לנצור את הרגע הזה כי ברגע שתסימו את הבית הספר ותתגיסו לצה"ל אתם תראו כמה כיף היה בבית הספר ותרצו לחזור לזה אז תנצלו כל רגע שיש לכם ותפסיקו לבכות ותבוא לטוס בהמונכם אנחנו נחכה לכם כי דרך יותר יפה לסיים את החופש הגדול ואפרופו אירוע פורסמה בפורום NOTAMS רשימת הפקחים לאירוע. פקחים אני לא ירצה לרדוף אחריכם במהלך האירוע אתם צריכים להיות מוכנים 5 דקות לפני פתיחת המשמרת למעבר בתאום עם זה שלפניכם. שיהיה אירוע מהנה. על תדאג אור האני בטוח שהפקחים די מבוגרים ואחראים כדי לבצע את החילוף בזמן תן להם קצת קרדיט אני נותן והרבה. למה להקטין ראש? נגיד לכל מקרה.
Boeing744 פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 אני מגיע ישירות מלאס ןגאס, אם כבר להגיע עם פיקוח אז כמו שצריך מרחוק
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 אני יתקן את אור, בבקשה מכל הפקחים של המשמרת הראשונה (רובם גם יהיו בשניה והאחרונה... :mrgreen: ) להיות מחוברים כצופים ב ASRC לתדריך קטנטן. כבר עכשיו אתם רואים את התנועה מתחילה לזרום, אכן היום בערב המושג "כל הדרכים מובילות לישראל" יקבל משמעות יפה..
Or Netzer פורסם אוגוסט 27, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 אני יתקן את אור, בבקשה מכל הפקחים של המשמרת הראשונה (רובם גם יהיו בשניה והאחרונה... :mrgreen: ) להיות מחוברים כצופים ב ASRC לתדריך קטנטן.כבר עכשיו אתם רואים את התנועה מתחילה לזרום, אכן היום בערב המושג "כל הדרכים מובילות לישראל" יקבל משמעות יפה.. אנחנו על המפה ואנחנו נשארים במפה :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 שכחתי לציין בהודעה הקודמת, להיות מחוברים ב 17:30 לפי שעון ישראל.
Or Netzer פורסם אוגוסט 27, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 חברים תעזבו הכל את האישה את החברה את הילד שימו אותם לראות טלויזיה או משהו תקשרו אותם השם יודע מה. תחממו מנועים ובואו לטוס. מחכים לכם אירוע הקיץ של החטיבה 6 שעות של פיקוח רצוף. טיסה נעימה! מי שלא בא מרובע. :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 האירוע יצא לדרך ל 6 שעות של כיף, תפתחו סרבר אינפו ובוא לטוס .
Eldar Sella פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 יופי של פיקוח! היה לי מזל שנחתתי בדיוק בפתיחת האירוע כל הכבוד! עוד תראו אותי היום
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 מדהים! מצב ה-ServInfo כרגע 19:15: מזמן לא ראינו תנועה כבדה כמו זו וזה רק הולך וגדל.. :shock: