עבור לתוכן
Or Netzer

מסיבת הקיץ של VATIL

Recommended Posts

פורסם
כל הכבוד על הרעיון !

מקווה להוסיף קצת CVFR למדורה :)

ולתלמידים שבינינו: תאמינו לי, יש לנו עוד שבועיים - זה הרבה זמן, לנצל אותו ! לא להתאבל שנגמר !

זה ממש קצת זמן.... :cry:

פורסם
יאללה שתתחיל השנה כבר יב ברוך השם שנה אחרונה :mrgreen:

כנ"ל :)

יאללה שיהיה כיף באירוע!

:cry: :cry: לא שלא תתחיל כיתה י' :cry: :cry:

שיהיה בכיף באירוע.. :|

מי חוגג לסוף החופש?!?! :x :cry: [/u]

פורסם

יאללה שיהיה כיף באירוע!

אני איתך...כיתה י' סאקס=[

פורסם

יאללה שיהיה כיף באירוע!

כיתה יא' יותר גרועה... בגרויות חורף בלאגנים... כיתה י' זאת רק הכנה לכיתה יא'.. ובכיתה יב' אתה חצי שנה בסתלבט לפני הצבא :)

פורסם

יאללה שיהיה כיף באירוע!

כנ"ל :cry: ועוד אני יצאתי בכיתה גרועה... :|

פורסם

יאללה שיהיה כיף באירוע!

כיתה יא' יותר גרועה... בגרויות חורף בלאגנים... כיתה י' זאת רק הכנה לכיתה יא'.. ובכיתה יב' אתה חצי שנה בסתלבט לפני הצבא :)

עזוב..כיתה י' זה ההתחלה של הסיוט..(מבחינה לימודית-בחינת חברים זאת התקופה הכי טובה בבצפר :)) ואח שלי היה כמעט כל יב' בסתלבט...(סיים השנה..אני כל כך שונא אותו)

ויניב איזה מגמה אתה? אני הולך לאלקטרוניקה

פורסם

מה אתם בוכים ?

עוד שנה/שנתיים (כל אחד והמקרה שלו) אתם מתגייסים ומסיימים עם כל הסיפור הזה.

לי נשארו עוד 4 שנים ! תגידו תודה, תסיימו את זה מהר וטוב ותתגייסו.

לא יודע מה איתכם, אבל לי השנה (ולצערי גם החופש :cry: ) עברה יחסית מהר, כל פעם תחשבו על החופשה הבאה :wink:

אירוע מוצלח לכולם ! מקווה להיות שם 8)

פורסם

חלאס לבכות כיתה י' זה סתאלבט אחד גדול לפני הבום שתקבלו בי"א.

תבואו לטוס תחגגו את סיום הקיץ וכן תחגגו. ותבואו לטוס בהמוניכם.

פורסם

חברים מספיק לבכות אני מציע לכם לנצור את הרגע הזה כי ברגע שתסימו את הבית הספר ותתגיסו לצה"ל אתם תראו כמה כיף היה בבית הספר ותרצו לחזור לזה :) אז תנצלו כל רגע שיש לכם ותפסיקו לבכות ותבוא לטוס בהמונכם אנחנו נחכה לכם כי דרך יותר יפה לסיים את החופש הגדול

פורסם
חברים מספיק לבכות אני מציע לכם לנצור את הרגע הזה כי ברגע שתסימו את הבית הספר ותתגיסו לצה"ל אתם תראו כמה כיף היה בבית הספר ותרצו לחזור לזה :) אז תנצלו כל רגע שיש לכם ותפסיקו לבכות ותבוא לטוס בהמונכם אנחנו נחכה לכם כי דרך יותר יפה לסיים את החופש הגדול

ואפרופו אירוע פורסמה בפורום NOTAMS רשימת הפקחים לאירוע.

פקחים אני לא ירצה לרדוף אחריכם במהלך האירוע אתם צריכים להיות מוכנים 5 דקות לפני פתיחת המשמרת למעבר בתאום עם זה שלפניכם.

שיהיה אירוע מהנה.

פורסם

פקחים אני לא ירצה לרדוף אחריכם במהלך האירוע אתם צריכים להיות מוכנים 5 דקות לפני פתיחת המשמרת למעבר בתאום עם זה שלפניכם.

שיהיה אירוע מהנה.

על תדאג אור האני בטוח שהפקחים די מבוגרים ואחראים כדי לבצע את החילוף בזמן תן להם קצת קרדיט :)

פורסם

שיהיה אירוע מהנה.

על תדאג אור האני בטוח שהפקחים די מבוגרים ואחראים כדי לבצע את החילוף בזמן תן להם קצת קרדיט :)

אני נותן והרבה. למה להקטין ראש? נגיד לכל מקרה.

פורסם

אני יתקן את אור, בבקשה מכל הפקחים של המשמרת הראשונה (רובם גם יהיו בשניה והאחרונה... :mrgreen: ) להיות מחוברים כצופים ב ASRC לתדריך קטנטן.

כבר עכשיו אתם רואים את התנועה מתחילה לזרום, אכן היום בערב המושג "כל הדרכים מובילות לישראל" יקבל משמעות יפה.. 8)

פורסם
אני יתקן את אור, בבקשה מכל הפקחים של המשמרת הראשונה (רובם גם יהיו בשניה והאחרונה... :mrgreen: ) להיות מחוברים כצופים ב ASRC לתדריך קטנטן.

כבר עכשיו אתם רואים את התנועה מתחילה לזרום, אכן היום בערב המושג "כל הדרכים מובילות לישראל" יקבל משמעות יפה.. 8)

אנחנו על המפה ואנחנו נשארים במפה :mrgreen:

פורסם

חברים תעזבו הכל

את האישה את החברה את הילד שימו אותם לראות טלויזיה או משהו תקשרו אותם השם יודע מה.

תחממו מנועים ובואו לטוס. מחכים לכם

אירוע הקיץ של החטיבה 6 שעות של פיקוח רצוף.

טיסה נעימה!

מי שלא בא מרובע. :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...