Yarden Antebi פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 רואים אותי שם בתור הפלגות הטיסה הייתה נחמדה מאוד...חוץ מהפשלות שהיו לי בשדה דוב
Itai Ganor פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 אני רואה שיש המון תנועה, כמעט שיא בשל בעיות במחשב אני לא יכול לטוס.
zvi rodes פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 תודה רבה לכל הפקחים =D> לאחר זמן כה רב עם ריסטרטים במחשב ](*,) הבעיה חלפה(פתחתי את דופן המחשב ושמתי מאוורר)המחשב אמר תודה ואני אמרתי ברוך השם ועליתי כשעתים לאויר,שאדי,אביב,אוהד וארז היה כיף לטוס תחת הפיקוח שלכם ,תודה.
e_dor פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 תודה רבה לערן [נכון?] (גישה), שאדי (פלוטו), אביב (פלוטו) ולכל שאר הפקחים, שאמנם לא טסתי איתם אבל אני מודה להם על הקדשת הזמן הרב על האירוע היפה. אולי אטוס חזרה עוד הלילה, אם כבר אז לנצל את הפיקוח עד הסוף :wink: מקווה שנראה כזה פיקוח אדיר לעיתים קרובות יותר לילה טוב, שבוע נעים.
Shtoza פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 אכן תודה לערן שאדי ואביב שהחליף אותו. מקווה לעלות שוב בהמשך הערב...
Kobi David פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 אני בדרך לניו יורק ואין לי ממש זמן להשתתף, אבל פשוט כל הכבוד לכולכם. נינג'ות!
Or Netzer פורסם אוגוסט 27, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 חברים סיכום אירוע בקרוב. מבחינתי הצלחה גדולה.
Kobi David פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 רק שתבינו את גודל ההישג: במקביל לאירוע שלנו היו 2 אירועים נוספים, 1 בפולין, ואחד ענק ב SAG. וכמות התנועה אצלנו הייתה גבוהה באופן יחסי אליהם! פשוט כל הכבוד לכל הטייסים והפקחים, אין מילים.
Or Netzer פורסם אוגוסט 27, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 נכון לעכשיו מחסום 100 הטיסות שהצבתי לעצמי באירוע נשבר. תוצאה סופית לאחר האירוע. עוד שעתיים. והכי חשוב אל תפסיקו לשיר! ( :roll: לטוס)
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 בשם אלעל 316 ו-318 (אלמוג ואנוכי), מודים לכל הפקחים התותחים! לאלעד שבישבילו שמנו רזרבות במטוס 10 דקות של סיבובים. לרן ששיחרר אותנו בזריזות לנחיתה על גישה לערן שביקש ממני להגביר מהירות בפינל ולעומר הסוליסט (פשוט אין לי מה להגיד עליך :mrgreen: ) תודה רבה הייתם מצוינים... בעוד כמה דקות אני אמריא שוב, הפעם- באנגקוק. שבוע טוב, חבל שהסוף שלא לא משמח :cry:
×�פיק פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 איזה סוף??? אני מבחינתי מפקח עד 00:00! בואו לטוס! ואל תשאלו אני בשוק. יש טור של מטוסים מSOLIN ואפילו יותר רחוק. נוחתים ונוחתים ונוחתים וגם המראות לא חסר. סחטיין אור! וגם איציק לא? אחלה אירגון!
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 היה אחלה שעתיים על תל אביב- ערמות של בואינגים מעל סולין ורימון+ צביקה פיק בתור טייס (המבין יבין) אחלה ארוע כל הכבוד איציק ואור. לא אהבתי לשמוע שפקחים דפקו ברז ברגע האחרון- חכמינו אמרו: "עין תחת עין"... להשמע בהמשך.... בהמהלך השבוע הקרוב יעלה פקח מתרגל על גישה בשעות הלילה תבואו לתת תנועה על מנת שיהיה מוכן בצורה מקסימאלית לבחינה שלו.
Yehonatan_el פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 אני רוצה להגיד תודה לכל הפקחים שפיקחו עלי . היה מדהים
אורח פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 היה אחלה שעתיים על תל אביב- ערמות של בואינגים מעל סולין ורימון+ צביקה פיק בתור טייס (המבין יבין) אחלה ארוע כל הכבוד איציק ואור.לא אהבתי לשמוע שפקחים דפקו ברז ברגע האחרון- חכמינו אמרו: "עין תחת עין"... להשמע בהמשך.... בהמהלך השבוע הקרוב יעלה פקח מתרגל על גישה בשעות הלילה תבואו לתת תנועה על מנת שיהיה מוכן בצורה מקסימאלית לבחינה שלו. תודה לכל הטייסים שעשו לי מסך עם המון צהובים מול העניים (שונא ירוקים ) המלצות, אתם יודעים שצפוי לחץ קחו עוד דלק, אפילו אם עשיתם טיסה ישירה מ KLAS (משוגע על כל הראש ). היו טייסים שלא שמרו על מהירות סבירה בגישה... אני מדבר על טייסים (תרתי משמע) שמרימון לסירון היו ב 300 קשר :shock: הלו מה הלחץ ... היו כמה זרים שהיה לי חשק עז לסדר להם מפגש צמרת מעל רימון (והמבין יבין). לגבי אותו פקח שהבריז... היה לו מזל היום, כשהוא הגיע אלי המרחב היה פנוי, אם היה מטוס אחד לפניו, היתי עושה לו סיור מודרך בהולדים ברחבי ה TMA, נקודה נקודה. לא נורא, נתפוס אותך בהזדמנות אחרת. תודה לאור ולאיציק עם ההשקעה הרבה בארוע, היה מצויין, כל הכבוד ונתראה בארועים הבאים
gilad13 פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 תודה לכל הפקחים! הייתה אחלה טיסה ואחלה פיקוח! \:D/
Or Netzer פורסם אוגוסט 27, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 סיכום אירוע: באירוע עברו למעלה מ120 מטוסים במשך ה6 שעות. באירוע עמדנו על 9 עמדות בו זמנית פעילות קבוע. מקרקע מזרח ומערב עד לת"א מדרום עד לפלוטו ושדה דוב והרצליה פה ושם. באירוע היו 33 מטוסים זרים. כל השאר מטוסים ישראליים. מעט תמונות. האירוע מבחינתנו הוכתר בהצלחה והתקיים כמו שקובי אמר במקביל לשלושה אירועים ועוד אחד שהתחיל שעה לפני סגירת האירוע שלנו בארצות הברית. אני רוצה להודות בראש ובראשונה לכל הטייסים שהשתתפו באירוע ולכל הפקחים שפיקחו. תודה גדולה גדולה אתם ענקיים או במילים של קובי נינג'ות תודה רבה לאיציק שעזר לי בארגון הפקחים לאורן על הפרסום ולבן על עזרה בעיצוב דף האירוע. תודה גדולה לקמפבל אנדרוז הפקח של ניקוסיה קונטרול שעשה מבחינתי דבר שבחיים לא הייתי יכול לעשות והוא לפקח בחיים האמיתיים 10 שעות להגיע הבייתה וחצי שעה אחרי לפקח עוד 6 שעות באירוע שלנו. מקווים שנהניתם. מחלקת אירועים
milan פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 כרגיל החטיבה הישראלית הוכיחה את עצמה יישר כח למארגנים . תמיד כיף לטוס כאן ...
David Aronovich פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 ובכן הייתי רוצה לומר את בידיוק ההפך, תודה לכם הפקחים!! על שאירגנתם ארוע כזה טוב, אחד כזה שנהנתי בו מאוד, ותודה לכם גם על היחס האדיב והסובלני שהיה לכם כלפיי!!
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 היה אירוע מדהים!!! המון תודה וכל הכבוד לטייסים שהגיעו לטוס באירוע, כמעט ולא נתקלתי בבעיות עם טייסים. המון תודה לכל הפקחים היקרים שטחנו משמרות מעל הרגיל בגלל פקחים שלא הגיעו ברגע האחרון. כל הכבוד ותודה רבה לאור נצר שעשה הכל מאחורי הקלעים, החל בתכנון, רדיפות אחרי פקחים ופיקוח באירוע עצמו, אני רק בחרתי את השם של האירוע :mrgreen: תודה לבן על העמוד הנהדר באתר, לאורן גבע על העזרה בפרסום, ולשאר חברי החטיבה שתמכו מסביב. תודה ל י' או בשמו המלא ירדן (נחשפת.. ) על לוגו מהמם. זהו, נגמר לו הקיץ עם אירוע ממש יפה, כולי תקווה לארגן עוד אחד כזה לאזור החגים, תהנו מסוף החופש שנשאר, חבל שהחום לא עוזב אותנו ביחד עם החופש...
Omer k פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 במילה אחת : כייף!!! :drinking: תודה לכל הפקחים. טסתי בנתיב שקט (פירוט במהשך) ככה שלא נתקלתי בהרבה תנועה, אבל שמעתי בקשר, וראיתי בסרבר אינפו - והפותעתי ממה שאור רשם 120 תנועות, 87 תנועות ישראלית :!: :BIG: טסתי: הרצליה - פיק, פיק - שדה דוב (דרך ירושלים - בלי נחיתה), שדה - הרצליה המראתי ב-1830 וחזרתי ב-2355 אבל עצרתי בשדה דוב להרבה זמן :-) היה "החיים זה לא הכול" שנזכה לעוד ארועים כאלה![-o< וכול הכבוד למי שעזר בארגון =D> =D> =D>
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 לא מפסיקים לטוס בחטיבה הזאת..... חברים יקרים השעה 00:00 והאירוע נסגר, וביחד עם זאת התחדשו ההמראות במרחב הישראלי (ככה זה בסוף כל אירוע), כרגע נשאר הגישה עם מגדל וקרקע, שיהיה לכם לילה טוב.
mickey lip פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 תודה רבה על אירוע נהדר. תודה לכל מי שנטל חלק ברעיון ,תכנון,וביצוע של ערב נפלא כזה. כמובן גם לכל הפקחים והטייסים שבאו להבהיר לכל אירופה מי שולט בשמיים.
Almog Atar פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 היה אחלה אירוע, ואני רוצה להודות באופן אישי לאלעד שנתן לי 10 דקות של הולדים מעל SOLIN סתם סתם. ותודה גם לשאר הפקחים רן בגישה ערן במגדל ועומר על קרקע מערב ותודה לפקחים ששיחררו אותי ואת יהב לבנגקוק:למוטי על המערב ותמיר על המזרח אפיק על המגדל וערן על גישה. באמת תודה על אירוע כזה מדהים ויפה ואני מצפה לראות עוד אירועים כאלה בקרוב
Boeing744 פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 היה אירוע מצוין אהבתי את ה"טייסים" שחושבים שאפשר לנחות באילת 744.
Meitar Lugasi פורסם אוגוסט 27, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2005 אירוע מדהים! עשיתי טיסות קצרות, אבל הרבה .. היה חבל לפספס את הפיקוח בארץ טיסה אחת צילמתי.. מקווה לעלות בקרוב !