ron פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 שלום לכולם כבר מזמן שלא הייתי בILS וחשבתי שנרים מפגש קטן ניתן להביא שימשיות, בגדי ים, קרם שיזוף ובריכות גומי אז מה אתם אומרים?
Shai B פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 אתראה של יום לפני אני בקושי משכנע את אמא שלי בהתרעה של חודש לפני :X תהנה :wink:
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 אם אבא שלי לא היה עובד בצהריים הייתי מגיע..(לא שמישהו היה מדבר איתי בכל מקרה :roll: )
ohadn747 פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 אם אבא שלי לא היה עובד בצהריים הייתי מגיע..(לא שמישהו היה מדבר איתי בכל מקרה :roll: ) חח כן.. ככה זה בדר"כ יש חבורות קטנות של אנשים... תנסה להתחבר למישהו... אני בדר"כ בא עם שלומי ואנחנו נמצאים עם ארז,רמי,יוחאי ורועי (ככה זה היה בעבר, היום כבר לא יוצא כל כך להיות שם) מאחורה... (חח חבורת הספוטרים... חוץ ממני ומשלומי)
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 אם אבא שלי לא היה עובד בצהריים הייתי מגיע..(לא שמישהו היה מדבר איתי בכל מקרה :roll: ) חח כן.. ככה זה בדר"כ יש חבורות קטנות של אנשים... תנסה להתחבר למישהו... אני בדר"כ בא עם שלומי ואנחנו נמצאים עם ארז,רמי,יוחאי ורועי (ככה זה היה בעבר, היום כבר לא יוצא כל כך להיות שם) מאחורה... (חח חבורת הספוטרים... חוץ ממני ומשלומי) ניסיתי..לא כל כך הלךP: פעם אחרונה הייתי עם מצלמת ווידאו די גדולה..ודיברתי טיפה עם אלון (נראלי..) ומושיקו..זהו.. אלא אם יבואו מראשון גם וזה ואני אוכל לסוע איתם ואז גם לדבר..