OmRI פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 שלום לכולם, ביוזמה שלי ושל עוד חבר קהילת גיימר אנחנו הולכים לנסות ולעשות STRM של פוטוריל לדרום ולצפון ישראל,אנחנו נעזר ככל הנראה בתוכנה של גוגל המביאה תצלומים שונים. אני אישית אינני מבין כלכך במודלים של מפות כמו ישראל שעליה ניתן יהיה להלביש את הטקסטורות שיופיעו כפוטוריל בסימולטור,הנה מספר תמונות-באר שבע וחצרים: http://www.pictor.co.il/lils22/113989/4252612.jpg איזור חיפה ורמת דויד: http://www.pictor.co.il/lils22/113989/4252613.jpg מבט על תל אביב לפני נחיתה בנתב"ג: http://www.pictor.co.il/lils22/113989/4252618.jpg איזור מצפה רמון: http://i12.photobucket.com/albums/a217/ ... /ramon.jpg אני אשמח אם יש אנשים כאן בקהילה בעלי ידע ושיוכלו לעזור לנו כדי להפוך את הרעיון הזה לפרוייקט ממשי, תודה רבה לכולם, ערב טוב שיהיה!
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 עומרי כל הכבוד על היוזמה, אבל התמונות לווין של גוגל הם ברזולוציה נמוכה מדי בשביל הסימולטור. אם כבר אז תשתמש בתמונות שיש כאן: http://www.gis-net.co.il
e_dor פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 מסכים עם עידו. פרוייקט מבורך ושיהיה בהצלחה, אבל גוגל זה לא המקום.
פליקס פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 אני מכיר את האתר של גוגל מפס וגם את התוכנה של האתר אני ממליץ על להמתין עוד קצת זמן עד שיהיו מפות ברזולוציה יותר גבוה לישראל ובאמת ציפיתי ליותר סיינרים פוטוריאלים מתי שראיתי את האתר בפעם הראשונה אבל כלום לא קרה עדיין ולא הרבה יוצרי סיינרים משתמשים בו יהיה נחמד לעשות איתו סיינרים. בכל זאת בהצלחה בפרויקט :wink:
downloader פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 אני כרגע התחלתי במה שאפשר לכנות מגעי שכנוע לקבלת תצלומי-אוויר של ראשון, חולון, נס-ציונה ורחובות ואולי אולי אולי אור-יהודה. רציתי לשאול את המבינים האם זוהי רזולצייה מספיק טובה לסנרי: http://rotter.name/User_files/nor/4304cc5a7e949c18.jpg
Shai B פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 אני יכול לצלם אבל רק מגובה מטר שבעים... D= ולא תצלומי אוויר :X מהאיזור של אילת =]
פליקס פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 למה לא לעשות פרויקט שלם לישראל כולנו גרים במקומות שונים כך שכל אחד יוכל לתרום בהכנת הפרויקט כל ישראל הפוטוריאלית כלל מבני VFR פוטוריאלים אני יודע שזאת עבודה רה מאוד ויקח הרבה זמן להכין אותו והוא ישקול הרבה מאוד (בסביבות ה 500-1000 מגהביט) אבל זה עדיף על סיינרים בודדים שצריך להוריד ,ולא תמיד מרוצים מהם. אני רוצה לעזור בפרויקט
OmRI פורסם אוגוסט 18, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 אני כרגע התחלתי במה שאפשר לכנות מגעי שכנוע לקבלת תצלומי-אוויר של ראשון, חולון, נס-ציונה ורחובות ואולי אולי אולי אור-יהודה. רציתי לשאול את המבינים האם זוהי רזולצייה מספיק טובה לסנרי:http://rotter.name/User_files/nor/4304cc5a7e949c18.jpg לפי דעתי לא צריך פוטוריל לאיזורים האלו כבר,הדבר היחידי שמעניין אותי הם הדרום והצפון מכיוון שאני לא טס במרכז כלל וכלל ולא אוהב לטוס שם. נראה איך יילך לי בניסיון לעשיית פוטוריל לדרום קודם כל למה אני כבר רואה כמה זה קשה.
downloader פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 פוטריל לדרום לדעתי הוא משימה בלתי-אפשרית. זה בלתי אפשרי למצוא תצלומים ברזולוצייה מספיק גבוהה לכל הדרום וגם לחלקים קטנים ממנו.
Omer k פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 הבלתי אפשרי הוא כזה רק אם אתה מאמין שהוא כזה! אם צריך אני מוכן לבדוק תצלומים של אזור לב השרון ופרדסיה.
David Rosenfeld פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 Omer k כותב הבלתי אפשרי הוא כזה רק אם אתה מאמין שהוא כזה! אם צריך אני מוכן לבדוק תצלומים של אזור לב השרון ופרדסיה. אני בשמחה אצטרף ברגע שתשיג צילומים ברמה מספקת, את הצילומים שאני הישגתי בקשיים מרובים הפכתי כזכור לפוטוריל! הצילום חייב להיות מספיק גדול מבחינת שטח כ 10 ק"מ לצלע (הקצרה) מומלץ 4.8 מטר לפיקסל את מה שיש לגוגל להציע מומלץ לצבוע בכחול ולהשליך לים דוד רוזנפלד
Omer k פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 אם כך אבדוק במשך השבוע, בפרדסיה אני גר אז אני אתן כנראה קפיצה למעוצה ולב השרון חברים
אורח Ofek פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 אני לא מומחה גדול,אבל אני חושב שהתבלבלת עומרי. עם אני לא טועה STRM זה מה שמתחת ל"אדמה" בסימולטור,זה בעצם מה שבעצם יוצר את המבנה והצורה של הרים,עמקים , וכל השאר,בקיצור תוואי השטח והדמוגרפיה של אותו אזור,ועליו "מתלבשים" טקסטורות , שדות תעופה,אובייקטים ועוד.
gilad13 פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 אני לא מומחה גדול,אבל אני חושב שהתבלבלת עומרי.עם אני לא טועה STRM זה מה שמתחת ל"אדמה" בסימולטור,זה בעצם מה שבעצם יוצר את המבנה והצורה של הרים,עמקים , וכל השאר,בקיצור תוואי השטח והדמוגרפיה של אותו אזור,ועליו "מתלבשים" טקסטורות , שדות תעופה,אובייקטים ועוד. נכון. מה שהוא מתכוון אליו זה הLANDCLASS. רק שקצת טעית, המושג "דמוגרפיה" קשור לאוכלוסיה ולא לתוואי שטח...
OmRI פורסם אוגוסט 19, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 אני לא מומחה גדול,אבל אני חושב שהתבלבלת עומרי.עם אני לא טועה STRM זה מה שמתחת ל"אדמה" בסימולטור,זה בעצם מה שבעצם יוצר את המבנה והצורה של הרים,עמקים , וכל השאר,בקיצור תוואי השטח והדמוגרפיה של אותו אזור,ועליו "מתלבשים" טקסטורות , שדות תעופה,אובייקטים ועוד. לא אמרתי שום דבר ספציפי כך שלא התבלבלתי בכלום,אני בא בכוונה לעשות בסופו של דבר גם STRM וגם LANDCLASS ואני יודע שזה קשה אבל אני לא ארד מזה מבלי לנסות ולעשות את זה לפחות מספר פעמים.
Kobi David פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 כל הכבוד על היוזמה! תתחילו עם הדרום, הצפון פחות או יותר מלא.
downloader פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 היוזמה באמת נהדרת. אבל (תמיד יש אבל) הביצוע של פרוייקט כזה הוא לפי דעתי קרוב לבלתי אפשרי. זה בלתי אפשרי, כפי שציינתי קודם, למצוא תצלומי אוויר ולווין ברזולוצייה מספיק גבוהה לבניית סנרי של אזור הדרום. אם למשהו יש קשרים ואמצעים אז שיפעיל אותם. התצלומים הם המכשול הגדול ביותר.
אורח Ofek פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 אני לא מומחה גדול,אבל אני חושב שהתבלבלת עומרי.עם אני לא טועה STRM זה מה שמתחת ל"אדמה" בסימולטור,זה בעצם מה שבעצם יוצר את המבנה והצורה של הרים,עמקים , וכל השאר,בקיצור תוואי השטח והדמוגרפיה של אותו אזור,ועליו "מתלבשים" טקסטורות , שדות תעופה,אובייקטים ועוד. לא אמרתי שום דבר ספציפי כך שלא התבלבלתי בכלום,אני בא בכוונה לעשות בסופו של דבר גם STRM וגם LANDCLASS ואני יודע שזה קשה אבל אני לא ארד מזה מבלי לנסות ולעשות את זה לפחות מספר פעמים. אולי לא התבלבלת ,אבל קצת עירבבת פה את המושגים - "אנחנו הולכים לנסות ולעשות STRM של פוטוריל לדרום ולצפון ישראל" :| ואין כל כך טעם בלבנות STRM,כי חוץ ממה שבא עם הסימולטור לישראל יש עוד 3 קבצים שונים המיועדים לכך שנוצרו ע"י אנשים שונים... ועומרי - טיפ קטן מאוד קל ופשוט לצהיר על דברים טרם עשית אותם,אבל העשיה עצמה הרבה יותר קשה ממה שחושבים לפעמים. בכל מקרה בהצלחה בפרוייקט שלכם,אם צריך עזרה בטקסטורות אני תמיד כאן.
shapira amir פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 אני מעריך מאוד את העבודה שלכם אבל אני חושב שצריך קודם כל לעשות סינר לנתב"ג ותל אביב היו כאן הרבה תלונות על פריימים נמוכים כולל אני וכשאני טס לאירופה ליעדים כמו ורשה בודפשט וינה פראג גנבה אתונה שהם חינמים עם פריימים טובים ואיכות הרבה יותר טובה אני מקבל ב12 עם הLVD פחות מ-10 עם 6600GT וכל הGROUND TEXTURE לא נטענים ואני לא מדבר על 30 שזוהי גישה בלתי אפשרית ובפיינל באירופה קרוב ל25
אורח פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 אתם הולכים למפות את כדוה"א ממעבורת? כי זו המשמעות של SRTM...
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 כל הכבוד על היוזמה!תתחילו עם הדרום, הצפון פחות או יותר מלא. הצפון לא מלא קובי.. הסינרים הרצינים מגיעים בדיוק עד בצרה, משם כלום, זה צפון המרכז. הצפון הממש זה איזור חיפה, מגידו, עפולה, טבריה ר"פ, בית שאן, תבור, לשם אין כלום...
אורח Ofek פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 רק שקצת טעית, המושג "דמוגרפיה" קשור לאוכלוסיה ולא לתוואי שטח... נכון,צודק, החלפתי את זה במושג אחר בטעות... צריך להתחיל להקשיב בשעורי גאוגרפיה ](*,) #-o
e_dor פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 אני לא מומחה גדול,אבל אני חושב שהתבלבלת עומרי.עם אני לא טועה STRM זה מה שמתחת ל"אדמה" בסימולטור,זה בעצם מה שבעצם יוצר את המבנה והצורה של הרים,עמקים , וכל השאר,בקיצור תוואי השטח והדמוגרפיה של אותו אזור,ועליו "מתלבשים" טקסטורות , שדות תעופה,אובייקטים ועוד. לא אמרתי שום דבר ספציפי כך שלא התבלבלתי בכלום,אני בא בכוונה לעשות בסופו של דבר גם STRM וגם LANDCLASS ואני יודע שזה קשה אבל אני לא ארד מזה מבלי לנסות ולעשות את זה לפחות מספר פעמים. אולי לא התבלבלת ,אבל קצת עירבבת פה את המושגים - "אנחנו הולכים לנסות ולעשות STRM של פוטוריל לדרום ולצפון ישראל" :| ואין כל כך טעם בלבנות STRM,כי חוץ ממה שבא עם הסימולטור לישראל יש עוד 3 קבצים שונים המיועדים לכך שנוצרו ע"י אנשים שונים... ועומרי - טיפ קטן מאוד קל ופשוט לצהיר על דברים טרם עשית אותם,אבל העשיה עצמה הרבה יותר קשה ממה שחושבים לפעמים. בכל מקרה בהצלחה בפרוייקט שלכם,אם צריך עזרה בטקסטורות אני תמיד כאן. עם כל הפרגון, אני מסכים איתך. עומרי - תעבור לאט לאט על הדברים, קודם תבין את הכל ואל תערבב, קודם תדע את עבודתך וכך יסתדר לך בקלות רבה יותר מה לעשות ואיך. STRM זה מאש - זה תוואי הקרקע, הרים/גבעות וכו', זה כבר יש לצפון וזה לא משהו שעומד בראש סדר העדיפויות (שוב, כי הוא קיים פשוט ...) פוטוריל זו "תמונה" על הקרקע, שוב - דבר קרוב לבלתי אפשרי כמו שאמרו כי צריך רזולוציות גבוהות - כמו שהשיגו לשרון. ולדעתי כדאי לך ללכת לאט לאט, תראה אילו תמונות אתה יכול להשיג ואז תדבר על מה אתה עושה ואיך. לאחר מכן תתמקד באיזור מסויים, תתחיל ללמוד את התהליך, להכיר את המקומות ולעשות פרוייקט מרוכז. תלך על השיטה של ח"א (שם זה עובד) - איכות באה לפני כמות. תלמד את הדברים לאט לאט, קח את הזמן ותלמד לפני העשייה ותוך כדי העשייה. המון בהצלחה ! אם אוכל לעזור איכשהו, אתה יודע איפה למצוא אותי (פחות או יותר).
OmRI פורסם אוגוסט 19, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 אני לא מומחה גדול,אבל אני חושב שהתבלבלת עומרי.עם אני לא טועה STRM זה מה שמתחת ל"אדמה" בסימולטור,זה בעצם מה שבעצם יוצר את המבנה והצורה של הרים,עמקים , וכל השאר,בקיצור תוואי השטח והדמוגרפיה של אותו אזור,ועליו "מתלבשים" טקסטורות , שדות תעופה,אובייקטים ועוד. לא אמרתי שום דבר ספציפי כך שלא התבלבלתי בכלום,אני בא בכוונה לעשות בסופו של דבר גם STRM וגם LANDCLASS ואני יודע שזה קשה אבל אני לא ארד מזה מבלי לנסות ולעשות את זה לפחות מספר פעמים. אולי לא התבלבלת ,אבל קצת עירבבת פה את המושגים - "אנחנו הולכים לנסות ולעשות STRM של פוטוריל לדרום ולצפון ישראל" :| ואין כל כך טעם בלבנות STRM,כי חוץ ממה שבא עם הסימולטור לישראל יש עוד 3 קבצים שונים המיועדים לכך שנוצרו ע"י אנשים שונים... ועומרי - טיפ קטן מאוד קל ופשוט לצהיר על דברים טרם עשית אותם,אבל העשיה עצמה הרבה יותר קשה ממה שחושבים לפעמים. בכל מקרה בהצלחה בפרוייקט שלכם,אם צריך עזרה בטקסטורות אני תמיד כאן. עם כל הפרגון, אני מסכים איתך. עומרי - תעבור לאט לאט על הדברים, קודם תבין את הכל ואל תערבב, קודם תדע את עבודתך וכך יסתדר לך בקלות רבה יותר מה לעשות ואיך. STRM זה מאש - זה תוואי הקרקע, הרים/גבעות וכו', זה כבר יש לצפון וזה לא משהו שעומד בראש סדר העדיפויות (שוב, כי הוא קיים פשוט ...) פוטוריל זו "תמונה" על הקרקע, שוב - דבר קרוב לבלתי אפשרי כמו שאמרו כי צריך רזולוציות גבוהות - כמו שהשיגו לשרון. ולדעתי כדאי לך ללכת לאט לאט, תראה אילו תמונות אתה יכול להשיג ואז תדבר על מה אתה עושה ואיך. לאחר מכן תתמקד באיזור מסויים, תתחיל ללמוד את התהליך, להכיר את המקומות ולעשות פרוייקט מרוכז. תלך על השיטה של ח"א (שם זה עובד) - איכות באה לפני כמות. תלמד את הדברים לאט לאט, קח את הזמן ותלמד לפני העשייה ותוך כדי העשייה. המון בהצלחה ! אם אוכל לעזור איכשהו, אתה יודע איפה למצוא אותי (פחות או יותר). רובכם כאן הפכתם את המשמעות של הדיון בכלל,אמרתי שדרושים אנשים לעזרה תאמין לי שאני את שלי לאט לאט לומד ומנסה להבין מה לעשות ואיך. אופק-אני לא הצהרתי עוד כלום אני בכוונות כרגע לעשות דבר כזה זה לא אומר שאני אצליח אני אנסה אבל זה בטוח. שבת שלום לכולם!
אורח פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 אני מעריך מאוד את העבודה שלכם אבל אני חושב שצריך קודם כל לעשות סינר לנתב"ג ותל אביב היו כאן הרבה תלונות על פריימים נמוכים כולל אני וכשאני טס לאירופה ליעדים כמו ורשה בודפשט וינה פראג גנבה אתונה שהם חינמים עם פריימים טובים ואיכות הרבה יותר טובה אני מקבל ב12 עם הLVD פחות מ-10 עם 6600GT וכל הGROUND TEXTURE לא נטענים ואני לא מדבר על 30 שזוהי גישה בלתי אפשרית ובפיינל באירופה קרוב ל25 סינרי חדש לבן גוריון יש והוא בבניה. הסינרי החינמי של בודפשט הוא בדיחה ולא מתקרב לקצה של ב"ג של זאב, לא מבחינת האיכות ולא מבחינת כמות אובייקטים בשדה (בדוק נחתתי אתמול עם TFC שם כשאני עם הדיפולטי). תשווה לאומתו את הסינרי של LAGO לאותו השדה ותודיע לי את מצב הפריימים שלך. כנ"ל לגבי הסינרי של וורשה שממנו אתמול המראנו לבודפשט. סינרי יפה זה נכון אבל פשוט ושוב עם מעט יותר אובייקטים. בפיינל ל 3ם אני גם לא נכנס אלה אם הסימולטור שלי מכוון לשעות היום, אחה"צ אני מעדיף לנחות עם רוח גב ברמה של הוריקן על 12 מאשר להתחרבש עם הפיינל של 30. אגב בשעות בוקר וללא עננות כבידה, עם ה RFP יש לי שם מקסימום 15 פריימים, סביר לנחיתה שפויה.